REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

‘Reconstrucția ecologică’, un nou proiect în orașul Năvodari

‘Reconstrucția ecologică’, un nou proiect în orașul Năvodari

Replica API 26 noiembrie 2018 | 23:38 407

sursa foto: facebook.com

”Reconstrucția ecologică” este un proiect iniţiat de consilierul Aurel Costel Dumitraşcu, ce se referă la dreptul locuitorilor de a planta pe domeniul public un arbore, fie că este vorba de persoanele care se căsătoresc, iar acestea să adauge câte un element de personalizare arborelui, dar și pentru părinții care vor să planteze câte un copac ce va purta numele copilului acestora.

Sâmbătă, 24 noiembrie a.c., peste 150 de familii din Năvodari s-au adunat și au plantat aproximativ 200 de tei, iar pentru că spațiul pus la dispoziție de Primărie a fost prea mic, a fost nevoie ca activitatea să fie extinsă și în parcul din zonă.

Tot conform proiectului "Reconstrucţia ecologică", toate persoanele fizice sau juridice care cer de la Primarie autorizaţie de construcţie îşi iau angajamentul ca până la terminarea construcţiei să planteze arbori pe raza oraşului Năvodari. Pentru fiecare casă construită se vor planta trei arbori, iar în cazul blocurilor, cate un arbore pentru fiecare locuință. Plantarea se va face pe proprietatea privată (daca exista spațiu), sau pe domeniul public, într-o locație pusă la dispoziție de către administrația locală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
octavian zis tavi din navodari da multa teapa la cei ce cumpara apartamente de la el
1
0
in timp ce oamenii responsabili planteaza copaci, altii tai pe cei sanatosi. Toater arterele importante din oras au fost defrisate! Muncitori cu PET-uri in mana taie toat ce le iese in cale
0
0
Cand se va igieniza zona canalului Poate deveni plamanul orasului
2
1
Vino sa plantezi in Piata Mare din Navodari, unde detin eu spatii comerciale inchiriate pe blat. Dau eu gratuit butoaiele unde sa plantezi copacii, saracie care esti!
0
2
Fagadau, ia exemplu ! Vreau si eu, constantean , sa plantez un copac in Navodari!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272