REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Reglare de conturi?! Polițist din Tulcea, găsit mort în fața blocului în care locuia

Reglare de conturi?! Polițist din Tulcea, găsit mort în fața blocului în care locuia

Andreea VREJOIU 16 noiembrie 2022 | 15:54 6743

Polițiștii tulceni sunt în doliu. Fostul șef al Serviciului Caziere s-a stins din viață la doar 44 de ani. Bărbatul a fost găsit fără suflare miercuri dimineață, 16 noiembrie, în apropierea blocului în care locuia.

Mihăiță Brânză

Fostul șef al Serviciului Caziere IPJ Tulcea, comisar șef (în rezervă) Mihăiță Brânză a murit în condiții suspecte. Conform ziaruldetulcea.ro, acesta a fost găsit azi dimineață în zona blocului în care locuia, în municipiul Tulcea,  decedat. IPJ Tulcea a deschis dosar de moarte suspectă pentru a stabili împrejurările în care fostul lor coleg și-a pierdut viața, conform adevărul.ro

A fugit când l-au oprit în trafic

Recent, acesta a fost implicat într-un scandal, după ce un șofer a reclamat că l-a văzut conducând haotic. Pe 22 octombrie, conform stirileprotv.ro, Mihăiță Brânză a pornit într-o cursă nebună pe șosea, cu trei echipaje de poliție pe urmele sale.

Comisarul șef a fugit cu mașina când polițiștii l-au oprit în trafic. El și-a continuat drumul, deși colegii săi îl urmăreau în trafic.

La un moment dat, o manevră periculoasă a comisarului a făcut că bolidul pe care îl conducea să ajungă într-un gard. Polițistului i-au fost recoltate probe de sânge, iar dosarul a fost trimis procurorilor.

Conform anchetatorilor, șeful Serviciului Caziere a fost reclamat de un șofer la numărul de urgență 112 pentru că circula haotic pe șosea.

„În timp ce polițiștii efectuau verificări, conducătorul auto a părăsit locul unde a fost oprit inițial după care trei echipaje de poliție au plecat în urmărirea acestuia”, a precizat, la acea dată, Ioana Maria Nanu, purtător de cuvânt la IPJ Tulcea.

După ce a fost prins, comisarul șef a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge. Contactat telefonic, el a declarat că așteaptă finalul anchetei și nu știe ce alcoolemie a avut. În legătură cu urmărirea, acesta a precizat că a fost o neînțelegere între el și colegii săi, nimic altceva.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O pensie nesimtita mai putin. Paine si lapte pentru 10 copilași
0
1
Unde plmea ai mai văzut g***r pe străzile din Romania?.Pe timpul lui Ceaușescu polițistul bărbierit îmbrăcat în haina de politist frumos cu cățelușul după el.Acum umbla civili neberberiti doar cu ochii după euroii de la interlopi și proxeneti.Majoritatea polițiștilor sunt prieteni pe Facebook cu aceștia.Sunt total depășiți !!!!
5
0
Pensionat pe caz de boala, ca și civilii sau polițiștii nu au voie la asa ceva? Dzeu sa l odihnească! Politia este buna numai cind ia poziția de drepți și rezolva cazul, aduci d în fata magistraților materia prima de care toate sălile de judecata sunt pline, asta i rodul și satisfacția lor. Dar cite fapte bune fac nu sunt mediatizate ca nu s ar mai cumpără ziarul. Măcar o luna fără ei pe străzile României și vedem rezultatul și atunci vedem rezultatul.
2
7
Are 44 de ani și este pensionar cu grad de comisar șef ?...Pai eu am avut 44 de ani de muncă și de abia am ieșit la pensie la vârsta de 62 de ani cu 10 ani de grupa a doua...In ce tara trăim fraților,?.Comisar sef...pai înseamnă că lua gradele la apelul de seara al bocancilor.Pe timpul comunismului de la locotenent la locotenent major erau patru ani de la Lt major la capitan 5 de la capitan la maior trebuia să termini academia și iti trebuia vre o 5 ani vechime,așa ajungeai la 55 de ani cu un grad de colonel.Proxenetii și interlopii să trăiască în Ro sa sponsorizeze sistemul !
13
3
In toata lumea sunt polițai betivi si corupti, mai du-va dreaq cu de tarani, angajați-va in politie sa vedem daca va tine curu, zdrentelor
15
7
Ce fata de pensionar are….
14
7
45 de ani pensie pensie mare poliția îl cunoaște cum sa nu o ia razna ia sa fi muncit pana la 65 de ani mai făcea figurile astea ?
15
7
Eu am dat dispoziție sclavilor sa va vaccinați...acum beliți pwlla.
10
17

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272