REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Reprezentantul clubului Bellagio din Mamaia ‘dă cu băţul prin gard’: de câte ori l-au călcat pe el hoţii

Reprezentantul clubului Bellagio din Mamaia ‘dă cu băţul prin gard’: de câte ori l-au călcat pe el hoţii

Replica API 1 august 2018 | 22:58 1997

Oficial, de la Poliţie: câte plângeri au fost înregistrate şi care e prejudiciul

Oficial, de la Poliţie: câte plângeri au fost înregistrate şi care e prejudiciul

Cotidianul Replica de Constanţa aducea în atenţia opiniei publice, în data de 24 iulie, starea de degradare în care se află, în prezent, clădirea ce adăpostea până acum 2 ani clubul Bellagio din Mamaia. Ruina este vizibilă din stradă, iscându-se întrebarea: „Când va fi demolată?”.

Acest comentariu, dar nu numai, l-a determinat pe patronul fostului club să reacţioneze, George Ilie sugerând că eşecul din staţiunea Mamaia a fost cauzat atât de reprezentanţi a fostului Guvern din care a făcut parte Elena Udrea, dar şi de reprezentanţi ai unor instituţii de la malul mării. Nu a dorit să-şi asume, cu nume şi prenume, persoane, instituţii ori cluburi care încă ar prospera, fiind – după cum a sugerat acesta – „în graţii”, însă a spus clar că, în sezonul rece, când localul nu funcţiona, a fost ţinta hoţilor.

Furturile s-au petrecut cu repetiţie, a spus George Ilie, tot el adăugând că în cazul altor clădiri infractorii n-ar fi fost la fel de „curajoşi”. Şi acest aspect ar fi condus la degradarea clubului, concluzia fiind: „Unii investitori am fost alungaţi din Mamaia”. Referitor la furturile din incinta Bellagio, George Ilie a declarat că a depus mai multe sesizări la Poliţie, situaţie confirmată, oficial, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa.

La solicitarea „Replica” de Constanţa, IPJ a transmis că, în perioada 2013-2015, la nivelul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizate 7 infracţiuni de furt comise în clubul Bellagio, prejudiciul total ridicându-se la... 13.000 de lei. „Prejudiciul nu a fost recuperat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor”.

Pe de altă parte, conform legii, o unitate de acest gen are obligaţia de a avea contract cu o firmă de pază sau să îşi monteze camere de supraveghere video.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/cat-le-mai-trebuie-autoritatilor-sa-demoleze-ruina-bellagio-din-mamaia-362089/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jeg de om este si piticul Oita care a avut si el un "Bellagio" in Piata Ovidiu. Omul a schimbat valuta in Abator si acum este mare patron de firma de paza si dirijor de prostituate. Individul vinde droguri prin cluburile sale si nu il vede nimeni pentru ca politia este cumparata de acest infractor.
6
0
astia doi sunt niste jeguri de oameni
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108