REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Reprezentantul României la OMS a IZBUCNIT: 'Aberații!'

Reprezentantul României la OMS a IZBUCNIT: 'Aberații!'

Replica API 24 mai 2020 | 23:25 2433

Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie și reprezentantul României în Organizația Mondială a Sănătății, Alexandru Rafila, a izbucnit la adresa oamenilor care au adoptat măsuri aberante de siguranță. Acesta a avertizat în repetate rânduri că românii nu ar trebui să poarte măști pe stradă.

"Nu mi-a cerut nimeni părerea despre nimic! Sunt consultaţi doar cei de la Direcţia de Sănătate Publică, dar şi recomandările lor ajung, de cele mai multe ori, în coşul de gunoi. Când se face un act normativ la Guvern, nu prea ţine cont nimeni de aceste recomandări.

Din păcate, chiar şi acum, din cauza vocilor care răspândesc multe aberaţii, vedem oameni care folosesc masca în spaţii larg deschise, în aer liber, sau chiar şi când stau singuri, în maşina personală! (...)Apa de la robinet nu poate să aibă o cantitate atât de mare de clor, încât să exercite un efect dezinfectant. E eficientă ca s-o bem, dacă ne e sete, o bem . Nu pot să spun că apa de la robinet e un antidot împotriva infecţiei cu noul coronavirus, mai ales că mulţi dintre cei care s-au îmbolnăvit au băut şi apă de la robinet“, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Masca in aer liber face mai mult rau pentru ca retine microbii.Alte tampenii debitate de neo-marxistul de la OMS la o terasa cu un ospatar te imbolnavesti iar mancarea prin take-away e sanatoasa cand curierul intra zilnic in contact cu sute de clienti si zeci de restaurante.
1
0
Prosti dar multi! Daca prostia ar durea... De aceea nu se mai face bine tara asta. Pentru ca e afectata grav de epidemie de prostie care se transmite mai ceva decat orice virus iar toti acesti redusi mintal se cred destepti si dau lectii altora.
1
2
IN CURAND VOI LANSA PE PIATA CLOROCOLA !!! LUATI CU ANCREDERE SI CU CLORBURGERI DELICIOSI !!! POFTA MARE SARACILOR SCLAVILOR !!!
3
3
Bai, cati prosti p acilea! As pierde timpul, daca as incerca sa intru in dialog cu ei... Ii las asa, tara ii vrea prosti...
2
3
Pana acum pleda pg masti, deodata s a schimbat PSD ul.
0
6
Doar in China unde i place lui Rafila ca asa primeste directive de la seful comunist din Etiopia,se ocupa DONALD TRUMP de voi curand!
7
5
Ai lasa, acum sunt aberatii? cand bagati cu forta in spital tineri cu organele numai bune de "harvest" si le faceati analize de sange sa descoperiti voi virusul undercover din gaura neagra, cum era? tot o aberatie ? sau un comunism la fel de feroce ca in dementa aia psihopata de china?
6
5
Atunci de ce in tari mai rasarit mai destepte decat Ro masca e obligatorie toata ziua ???nu ca la noi doar in locuri publice .
2
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272