REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Restaurante de fițe, verificate de OPC: unul a fost închis!

Restaurante de fițe, verificate de OPC: unul a fost închis!

Replica API 17 martie 2018 | 09:34 718

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului a fost în control în două locații de fițe din municipiul Constanța. Este vorba de restaurantele Esplanada și Ankora.

Potrivit șefului CJPC, Horia Constantinescu a fost luată măsura de oprire temporară de prestări servicii la Ankona, și a fost dată și o sanctiune 10000 lei, iar produsele neetichetate, a căror stare termică a fost schimbată au fost trimise spre a fi distruse.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca vrei sa mananci bine, daca nu nu veni
1
1
Zi roman , zi hot koorva . zi gitanes Moarte voua rasa nenorocita
1
3
De cand cacatul, spelunca aia de Esplanada este restaurant de fite ? .....vai mama ta de reporter !!!
2
1
Doar atat pt ce au gasit in alte cazuri anu au gasit marfa expirata ci doar neetichetata corespunzator si au fost foarte drastici de ale romanilor
0
0
Bai Ciciottee bil-bil, tu esti un analfabet balbait, asa ca organele ne te iau in consideratie ! Nu au voie sa faca controale la pers handy!
3
2
taiati in carne vie sa scapam de hotii astia ...pana si aia din afganistan sunt mai civilizati ca noi
6
2
va astept si pe la noi cand avem nunti sa vina si cei de la opc cu cei de la anaf.Ne doare in pula ca noi facem doar negreala si nu ne prinde nimeni
6
1
Daca n-ar vrea disperat sa fie Primar, nici n-ati auzi de el. Campanie electorala pe banii nostri. Vrea primar. Altfel, ar fi in vacanta in Tenerife. Prosteala pentru batranii prosti, sa-l aleaga Primar.
8
12
de sub mine o sug la RECE
7
9
Flicitari pentru controale, sper sa nu va opriti niciodata. BRAVO
13
6
Scoica la d! Machidonime imputita! Moarte machidonilor!!!
18
8
Pai si de ce includeti Esplanada in articolul asta defaimator? Lumea citeste titlul vede poza si trage concluzia, voi stiti asta da se pare ca e comanda.
10
3
Sa vedeti carcalaci in bucatarie si ciorba cu lipsa la gramaj , servita in niste scrumiere care nu pot fi numite boluri sau farfurii ...
25
3
voi nu aveti decat un coi , si pasarica in loc de stilou . Chiar fug toaye tataroaicele si chinezoaicele de voi si le place la noi Turcii cureaua mare si lata. Iesi in pizda mati la casa de cultura intr-o ora la interval cu un turc adevarat sa o dam parte in parte ca intre baieti , dar voi sunteti fetitze. Vino in fata la balada daca tot esti atat de ciumeg la ora 15 si eu te recunosc si te invit politicos in spatele blocului
2
10
daca si boschetaru asta de restaurant Ankora mai e de fite .. atunci...asta e o bodega ordinara low budget unde toti nevoiasii vin si isi serbeaza onomastica sau vreo pomana
13
2
Cine merge la restaurantele alea sa se dea mare ca da banii cu toptanul pe orice boratura cu denumire interesanta,merita tepele. Fara clienti foarte prosti si foarte multi ,nu ar exista patronii astia criminogeni.
11
0
Felicitari ! Incet , incet poate scapam de restaurantele astea de fite , adica fite cu jeg , mincare imputita si servire execrabila ! Ptr cei ce jignesc OPC omul e cu binele dupa voi , iar voi cu HUO dupa el !
16
5
Ankora e restaurant de fite ? Credeam ca e de pomeni . Maine poimaine auzi si de Delfinul ca e restaurant.
28
2
Bravo felicitari OPC ului. Muie la toti parvenitii care nu le convine legea. Respectarea ei trebuie sa primeze
20
8
bai dar in romania ca la nimeni, in loc sa va bucurati ca in sfarsit un om controleaza pe bune si incearca sa puna in normalitate totul voi criticati, v ati invatat pe unde va duceti sa nu puteti sa mancati nimic de frica ca sunt stricate,expirate. chiar este un mare pericol mai ales pt copii. foarte bine le face ori intra in normalitate si se incadreaza in niste norme ori daca nu inchis localul mi se pare ceva normal. acum toti jegosii s au facut patroni de restaurant , hoteluri vor sa se imbogateasca , fac japca cu lumea faci o nunta la un resturant si te fura si te sparge. pacat
41
6
ankora sau ankona ???
15
1
faceti o vizita si la sabroso! pe 8 martie am fost sa mananc o pizza, iar dupa 12 noaptea am fost la urgenta cu toxiinfectie alimentare!!!
41
2
Poate ca nu sunt toate in regula nici in unitatile controlate, dar cand cel care face pe mrele justitiar este finul lui Nastase, iar scopul lui de fapt este publicitatea pt a candida la primarie ...om vedea unde Costinesti sau Constanta...deja nu mai prezinta credibilitate!!!
19
13
sunt bani de seminte pt.astia.indicat ar fi macar 5000 de euro si dosar penal in cazurile grave.dar foarte bine,un inceput e bine-venit.
20
5
Ce ma taranilor nu va convine ca baga spaima in carciumarii care ne intoxica zilnic pe banii nostri multi??? Doar asa ne civilizam fraierilor !! Astia din vest cum dracu credeti ca au ajuns la nivelul asta ca erau niste barbari nespalati !!! Au luat amenzi pana au invatat sa fie curati . Aici e Turcia Bulgaria bai !!!Va place in mizerie ????
29
12
Vrea Primar. E evident ca un neg pe varful nasului
19
19
A inceput campania si justitiarul asta, inchide , deschide , o sa ne pomenim in curand in casa cu el sa ne etichetam produsele din frigider, o sa vedeti ca isi va anunta canditatura la primarie , alt mafiot
20
25
Nene, mai lasa-ne. Ne-ai intoxicat!!! Iti vedem fatza aia zilnic. Fara publicitate nu poti sa iti iei salariul?
18
28
La camera 29, Casa de Asigurari de Sanatate Constanta, nu mai poti depune acte la 2 minute dupa incetarea programului scris: asta e just, chiar daca vii din provincie - sa zicem ca au acoperire. DAR duduile de la camera 29 deschid usa pentru cei care dau telefoane. La camera 29 se lucreaza peste programul cu publicul pentru cei care dau telefoane. Sa se faca ancheta sub acoperire.
27
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102