REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

REVOLTĂ în rândul mangalioților: Tânărul care a omorât în bătaie un minor postează pe Instagram!

REVOLTĂ în rândul mangalioților: Tânărul care a omorât în bătaie un minor postează pe Instagram!

Replica API 25 martie 2020 | 00:00 4150

Mangalioții sunt revoltați din cauza faptului că minorul care a ucis în bătaie un tânăr se află în arest la domiciliu și postează pe Instagram. Aceștia și-au exprimat indignarea și se întreabă cum de mai are puterea să facă așa ceva sau cum de poate dormi.

”Criminalul lui Andrei Ivan Gabriel stă bine mersi în arest la domiciliu și postează foto pe Instagram. Încalcă prevederile legii, Domnilor Judecători. Solicit să se autosesizezi organele de cercetare penală și să fie arestat criminalul”, a spus o persoană. ”Cum poți pune capul pe pernă, ești liniștit, nu ai coșmaruri pentru ce ai făcut, cum mai privești în jurul tău lumea știind că ai luat viața acelui îngeraș, ce crezi că scapi așa ușor? O să plătești cu vârf și îndesat! Totul se plătește, după faptă și răsplată. Poate justiția o să și facă treaba așa cum trebuie”, a adăugat o altă persoană. ”Nu pot să cred că poate dormi liniștit noaptea, iar acești părinți am rămas marcați pe viață. Asta e România in care trăim! Am ajuns să îmi fie rușine că sunt român. Și ca trăim într-o țară ca asta...”, sunt doar câteva dintre părerile celor revoltați.

Cum s-a petrecut tragedia

Amintim că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Constanţa au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a minorului S.D.M., din Mangalia, pentru omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. S-a reţinut, în sarcina inculpatului că, la data de 1 februarie 2020, în timp ce se afla pe bulevardul 1 Decembrie din Mangalia, pe fondul unei stări tensionate preexistente, i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate, minorul I.A.C. de 13 ani, cu pumnii şi picioarele, producându-i leziuni care i-au provocat, în final, decesul. Menționăm că cei doi tineri au tot avut discuții, inclusiv pe Facebook, totul plecând de la o fată. Astfel, la data respectivă, victima se întorsese din excursie și ajunsese în Mangalia, iar de aici urma să ia microbuzul pentru a ajunge la domiciliu, în Limanu. Numai că, a dat nas în nas cu agresorul, care ieșise de la sala de forță și care auzise că se află în oraș, plecând în căutarea lui. Apoi a urmat confruntarea, inculpatul întâmpinându-și victima: Ia zi creţule, mai eşti tare-n gură? Victima s-a întors şi l-a văzut pe inculpat îndreptându-se spre el, însă contrar spuselor inculpatului, nu a luat poziţie de bătaie, fiind luată prin surprindere de loviturile primite. Inculpatul i-a aplicat victimei lovituri puternice cu pumnii ceea ce a făcut victima să se dezechilibreze şi să cadă, iar în cădere inculpatul a continuat s-o lovească cu pumnii şi picioare, până când a rămas inconştientă la pământ. Inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei ce i se reţine în sarcină şi a colaborat cu organele de urmărire penală. Potrivit raportului de expertiză medico-legală întocmit în cauză, S.D.M a avut discernământ în raport de fapta săvârşită.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine te avorta ma-ta cacatule!
0
0
dar cum il cheama pe criminal? de ce nu ne dati si noua numele lui si sa vedem pagina lui de instagram
2
0
o mica eroare
0
0
Inculpatul si-a recunoscut fapta si a cooperat cu organele de cercetare penala si probabil vrea si reducerea unei treimi din pedeapsa! Ce rahat scrieti aici,este omor cu premeditare cu consecinta agravante! Pedeapsa pe viata este prea mica pt ca la 20 de ani intra in clmisia de liberare aaa ca cel mai indicat ar fi 25 de ani si un spor de 5 ani ca sa iasa si el pe la 50 de ani dupa ce ia si vreo 2-3 amanari de cate 1 an!
9
0
Nu va mai agitati spaga face de toate eu sunt obisnuit gras curcan de aia am pensie speciala hai la munca nu masi stati pe fb
8
1
Ai uitat sa spui ca esti si cloaca curvelor cu pretentii de virgine!
7
1
Stai tu linistit, orice nas isi are nasul! Cine ridica sabia, de sabie va pieri!
9
0
Ologit in scaun si lasat leguma toata viata
9
0
Democratie prost inteleasa si prost aplicata. Asa in zona asta numita Romania.
8
1
ce s a pregatit pentru a omora!la ajutat parintii, societatea ,cei care s a ocupat de pregatirea lui!e mandru de ceea ce a facut si va mai face!
11
0
Revolta este in randul unor mangalioti,un numar destul de mic din ei. Mangalia este o cloaca a cacateilor smardoiasi,a cacatilor smardoi si hoti,a interlopilor cu tupeul de a-si face vile si in curtea spitalului municipal. Jegurile,scarboseniile raufacatoare o duc bine si sunt respectate in Mangalia.
12
2
Ar trebui pe unde il vom prinde sa ii dam capace pana se satura de karate
14
0
Da ,cine este asta, fiul ploii?! Omori un om si stai in arest la domiciliu?!La domiciliu unde parintii alcoolici sunt un exemplu negativ.In rest libertate in toate,dar in spatiu restrans.Asta-i pedeapsa? Si apoi atata tragere de timp cand cazul e clar, are toate elementele pentru a fi judecat.Chiar nu e de inteles sub nici o forma.Se mai profita si de vremuri.Poate rezolva cazul CO&RONA.
17
0
Asta ar trebui batut cu bata in cap pana crapa.
20
0
Vor spune unii ca a gresit si el ca e tanar.Nu jegul asta are crima in sange si o sa mai ucida cu alta ocazie.Ar trebuii pt cazurile confirmate sa nu se tina seama de varsta si sa fie inchisi pe viata.Asta o sa ia 15 ani si iese in 7 dupa care o sa ajunga datorita faptei lider in vreun clan.Asa tara asa justitie asa magistrati.
27
0
Mai e un criminal la mangalia in libertate a omorit un om COJANU STEFAN criminalu cum poate sa doarma noaptea vai de parinti care la crescut si educat
11
0
Arestat la domiciul adica la tv mananca bea si foote...trai neneaca
18
1
Judecatorul o sa ii dea 1 sau 2 ani intr-un centru de reeducare, unde o sa-si continue perfectionarea, apoi iese pe strada si va rupe mufa.
25
0
O secatura ce trebuie desfintata si educata acum prin aplicarea legi .
29
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272