REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

REVOLTĂ la Școala 16! ELEVII, TRIMIȘI acasă, din cauza PLOILOR

REVOLTĂ la Școala 16! ELEVII, TRIMIȘI acasă, din cauza PLOILOR

Replica API 18 martie 2021 | 15:29 3065

Şcoala 16 urmează a fi reabilitată prin fonduri europene iar lucrul acesta ar trebui să fie un motiv de bucurie pentru toată lumea. Iată însă că lucrurile nu stau chiar aşa, unii dintre părinţi fiind nemulţumiţi pentru că, din cauza lucrărilor, elevii au fost trimişi pur şi simplu acasă fiind nevoiţi să participe la cursurile online. Lucrul acesta s-a întâmplat deoarece, din cauza ploilor, au existat infiltraţii care ar fi putut afecta reţeaua electrică a şcolii punând în acest fel în pericol elevii. Părinţii acuză faptul că lucrările nu ar fi trebuit începute având în vedere vremea ploioasă.

Nu am cu cine lăsa copilul

„Cei care se ocupă de lucrări ar fi putut să îşi dea seama că vremea este ploioasă şi nu ar fi trebuit să decoperteze toată clădirea deodată. Nu cred că reabilitarea clădirii ar fi trebuit începută în această perioadă.

Doamna director ne-a anunţat că această situaţie o să fie până pe 5 aprilie însă până atunci nu ştiu ce o să ce facem cu copiii. Copilul meu are 7 ani şi acum trebuie să găsim pe cineva care să stea cu el pentru că şi eu şi soţia suntem la serviciu.” a declarat pentru ziarul Replica de Constanţa, un părinte nemulţumit.

Sorin Mihai: I-am propus o alternativă doamnei director

Contactat de reporterii ziarului Replica pentru un punct de vedere în legătură cu această situaţie, Sorin Mihai, inspectorul şcolar general, a declarat: „Ştim de această situaţie de la şcoala 16. Am vorbit şi cu cei de la primărie, şi cu doamna director. Exista o alternativă pentru relocarea tuturor elevilor de la şcoala 16 la liceul de Marină, însă doamna director a ales altceva, pentru că fiecare școală alege măsurile care trebuie luate. Din câte am înțeles, au reuşit să afle problema unde se infiltra apa şi se va rezolva cât mai curând.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat a fost carantina si copii nu au fost la scoala,nu s-a vazut nici un muncitor,cand au incaput scoala dupa 6 luni au inceput sa miste,ne bucuram ca va fi scoala reabilitata,dar copii nostri vor termina liceul cand scoala va fi gata,trebuie finalizata anul acesta on acte....
0
0
Vergilica este in cautarea senzationalului dar nu.l gaseste.Si din cauza asta compune titluri de genu'.Nu va luati de el ca e mic si nu stie el jurnalism onest.
1
0
Pffaileu, cand a zis Vergilica asta Revolta, am zis ca-i rost de scandal, sa merg si eu grabit la intrunirea asta si nu alta. Cand sa aflu ca unu n-avea loc de fisu' sa-si aduca amanta acasa. Ptiu drace ce m-am speriat am zis ca e rost de atmosfera incendiara, ca pe stadion.
2
0
Presimt ca, costurile din fonduri europene pentru reabilitare se vor recupera de la parinti
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272