REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Robert Negoiță vrea să candideze în locul lui Cîrstoiu la Primăria Capitalei

Robert Negoiță vrea să candideze în locul lui Cîrstoiu la Primăria Capitalei

A.F. 18 aprilie 2024 | 18:12 1003

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a anunțat joi că este dispus să candideze la Primăria Capitalei, dacă PSD îi cere acest lucru.

Robert Negoita vrea sa candideze in locul lui Cirstoiu la Primaria CapitaleiCătălin Cîrstoiu, Robert Negoiță

„Bucureștiul este capitala țării, în ultimii 4 ani a suferit foarte mult de subdezvoltare. Noi trebuie să dăm dovadă de mare responsabilitate. În consecință da, chiar dacă până acum am refuzat categoric, dacă partidul o cere, da”, a declarat Robert Negoiță.

„Am avut mai multe discuții, n-aș vrea să dau detalii, m-aș opri doar la această știre. Eu nu mă opun. Atâta vreme cât se consideră că pot fi de folos în prezent, pentru că Bucureștiul este important pentru noi toți. Au fost discuții inclusiv în alianță. Până în acest moment nu e o decizie luată, dar în continuare sunt discuții”, a mai spus acesta.

„Când se vor lua deciziile, foarte probabil vor fi anunțate. Nu sunt eu în măsură să iau eu aceste decizii. Eu doar mi-am exprimat disponibilitatea”, a adăugat primarul Sectorului 3.

Medicul Cătălin Cîrstoiu refuză să-și retragă candidatura pentru Primăria Bucureștiului, așa cum i s-a transmis, ce e drept, indirect, că ar trebui să facă de către liderii Coaliției PSD-PNL, au declarat surse din conducerea celor două partide.

Mai mult decât atât, Cîrstoiu refuză să organizeze conferința de presă solicitată de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă pentru a lămuri acuzațiile de incompatibilitate care i-au fost aduse.

Potrivit informațiilor noastre, candidatul ar fi transmis că va face această conferință de presă doar după ce i se va depune oficial candidatura pentru alegerile din 9 iunie. Cu alte cuvinte, va lămuri ce i s-a cerut să lămurească doar după ce va fi sigur că nu a fost scos din cursă, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ne pisam pe copilu lui horia constantinescu care da spa ga si plateste articole la repli ca ca
5
1
Comuna Horia Tulcea, apartament I12b, Enache Mihai....Frol, Bratu vicentiu Alex Roșu, Alpha Romeo...Geta știe...Cristi...are camera video....generatoarea de blenoragie....soț depresie.....mare doamna de la țară... apartament fără a avea dreptul de la Marina.....casă ridicată fără acte....Panainte e viu........suna la ore înaintate să meargă oamenii să îi securizeze casa...ea nu putea să îl deranjeze pe vărul Bratu.....doar când zbura vărul Cameliei.... Eo doamna de Brașov....și comandantul, cuscru cu termopanele de la Valu luiTraian..
2
0
Pe banii fara numar a lu unchi secu orisice subdesvoltat mintal semianalfabet este candidatul vedeta.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272