REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Robert Șerban, de la amărăștean la baron de Eforie, cu hoteluri în buza mării și case în Constanța. Video

Robert Șerban, de la amărăștean la baron de Eforie, cu hoteluri în buza mării și case în Constanța. Video

Mirela PASCAL, Andreea VLAICU 11 aprilie 2024 | 00:00 12143

Șansele ca primarul din Eforie, Robert Șerban, să mai prindă încă un mandat sunt minime spre imposibile! Sunt tot mai mulți nemulțumiți de activitatea pe care acesta o întreprinde la primărie și de lucrurile pe care le-a făcut, sau mai bine spus pe care nu le-a făcut, deși a avut la dispoziție două mandate să facă din cele două Eforii stațiuni de invidiat. Nu a putut sau nu s-a zbătut, nu l-a interesat ori a avut alte preocupări, cert este că cel care-i va prelua funcția va avea mult de muncă. Și, ca să vă dăm un exemplu de „Așa nu!“, ne îndreptăm atenția spre Centrul de excelență „Carmen Sylva“... care trebuia finalizat în urmă cu doi ani. Robert Șerban a avut banii pe tavă, nu i-a folosit cu cap, așa că i-a pierdut. Banii pe diferența de lucrări, care vor fi gata la Sfântu Așteaptă, îi va pune din buzunarul locuitorilor.

 

Robert serban, de la amarastean la baron de Eforie, cu hoteluri in buza marii si case in Constanta. VideoRobert Șerban

Europa îți dă bani, dar nu-ți bagă și-n traistă

Este un lucru știut că Europa îți dă bani, dar nu îți bagă și în traistă. Primarii trebuie să fie capabili să atragă fondurile europene, însă unii se pricep și reușesc, alții mai puțin. Iar, dacă, ca prin minune se văd cu banii pe masă, își bat joc. 

Robert serban, de la amarastean la baron de Eforie, cu hoteluri in buza marii si case in Constanta. VideoAndreea Șerban, soția primarului din Eforie

Fostul internat dezafectat din Eforie Sud, care devenise de-a lungul timpului un imobil degradat și transformat în focar de infecție, a fost demolat, în urmă cu ceva timp, pentru a se înființa în locul lui, un centru pentru servicii educaționale, culturale şi recreative. În anul 2020 s-a semnat contractul de finanțare, cu termen de finalizare 30 aprilie 2022. Și, ce credeți?!

Robert serban, de la amarastean la baron de Eforie, cu hoteluri in buza marii si case in Constanta. Video

Înființarea centrului a fost finanțată prin fonduri europene și fonduri din bugetul național nerambursabile, dar fiindcă nu au reușit să îndeplinească termenul, valoarea restului de lucrări va fi plătită din... bugetul local. De punctat faptul că valoarea totală a proiectului, care include și reabilitarea infrastructurii rutiere a șapte străzi din Eforie Sud, este de 23.274.486,21 lei, echivalentul a 4,7 milioane de euro.

Fostul internat, cămin pentru persoanele fără adăpost

Revenind, clădirea fostului internat din Eforie Sud devenise, începând cu 2013, cămin pentru persoanele fără adăpost. Aceștia s-au aciuat în clădire și au vândut tot ce puteau să vândă din ea, pentru a face un ban în plus. Locuitorii visau că vor avea, în scurt timp, un centru de excelență la standarde europene, însă nici după 4 ani de la semnarea contractului clădirea nu este gata.

Robert serban, de la amarastean la baron de Eforie, cu hoteluri in buza marii si case in Constanta. VideoCentrul de excelență „Carmen Sylva”

În curtea centrului este ca și cum a fost război

În interiorul clădirii se lucrează de zor, pesemne mai sunt multe de făcut, iar primarul dă din coate să le finalizeze. Panourile informative care prezentau depășirea evidentă a termenului limită de finalizare a lucrărilor sunt lăsate la voia întâmplării, nicidecum poziționate la vedere, așa cum ar fi trebuit. De jur-împrejur regăsim materiale de construcții, iar gunoiul este la loc de cinste.

Robert serban, de la amarastean la baron de Eforie, cu hoteluri in buza marii si case in Constanta. Videogunoiul din curtea Centrului de excelență

Termenului de finalizare, prelungit... pe buzunarul primăriei

Ca o paranteză, precizăm că, în cazul proiectelor finanțate din bani europeni, nefinalizate, Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Competitivitate a publicat pe, 28 decembrie 2023, Instrucțiunea nr. 72 privind unele condiții specifice pentru Beneficiarii Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul necesității de punere în aplicare a regulilor de închidere a Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, aplicabile contractelor finanțate aferente Axei Prioritare 1 și Axei Prioritare 2.

Robert serban, de la amarastean la baron de Eforie, cu hoteluri in buza marii si case in Constanta. Videofostul internat din Eforie Sud, înainte de a fi demolat

Conform instrucțiunii, beneficiarii care din motive întemeiate nu pot implementa integral activitățile proiectului şi/sau nu pot asigura funcționalitatea echipamentelor/investiţiei realizată prin proiect până la 31 decembrie 2023 vor transmite către OI-uri o solicitare, până cel târziu la data de 29 decembrie 2023, prin care solicită prelungirea perioadei de finalizare până cel târziu la data de 31 decembrie 2024. 

Robert serban, de la amarastean la baron de Eforie, cu hoteluri in buza marii si case in Constanta. Videopanourile de informare în interiorul curții

Solicitarea de prelungire a duratei contractului de finanțare s-a transmis prin intermediul platformei MySMIS 2014+ împreună cu o notă explicativă însoțită, după caz, de documente justificative relevante.

Robert serban, de la amarastean la baron de Eforie, cu hoteluri in buza marii si case in Constanta. Videogunoiul din curtea Centrului de excelență

Robert Șerban doarme în post

Reprezentantul legal al beneficiarului își asumă în nota explicativă că toate cheltuielile efectuate/plătite de beneficiar după data de 31 decembrie 2023 pentru implementarea integrală a proiectului se suportă integral din bugetul propriu.

Video:

Cât va scoate din bugetul propriu Primăria Eforie pentru restul lucrărilor, nu știm. De altfel, am încercat să aflăm chiar de la primarul Robert Șerban, însă acesta nu a fost de găsit.

Primarul Robert Șerban, tandem cu viceprimarul Dănuț Chiparu

Liberalul Robert Şerban a fost ales în 2016 primar al orașului Eforie, după ce a negociat cu Dănuț Chiparu, de la PRM, la acea vreme, să-i dea postul de viceprimar. De atunci, tandemul afacerilor cu politica a funcţionat din plin, la Eforie. Nu mai este o noutate faptul că cei doi sunt implicați în mai multe afaceri locale.

Robert serban, de la amarastean la baron de Eforie, cu hoteluri in buza marii si case in Constanta. Video

Afaceri care i-au adus lui Șerban și un dosar penal. Pe 2 octombrie 2023, a fost înregistrat apelul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, în dosarul în care efectuat, cu intenţie, demersuri în vederea vânzării imobilului teren în suprafaţă de 3.150 mp, ce împrejmuieşte Restaurantul Litoral din Eforie către S.C. Briza Mării Negre S.R.L., societate care administra restaurantul de mai sus, şi în care viceprimarul staţiunii, Chiparu Dănuţ, are calitatea de asociat. Șerban e acuzat că a încheiat, prin semnătură delegată, contractul de vânzare-cumpărare din data de 08.03.2019, în schimbul preţului de 189.000 euro, asigurând astfel un folos necuvenit S.C. Briza Mării Negre S.R.L., respectiv suprafaţa de teren ce a trecut, în mod nelegal, în patrimoniul S.C. Briza Mării Negre S.R.L. Șerban a fost achitat, la prima instanță, pe motiv că fapta nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârșită cu vinovăția prevăzută de lege însă, așa cum am specificat și mai sus, procurorii nu sunt de acord cu soluția și-l vor pe Șerban condamnat. Pe 9 mai, urmează să se dea pronunțarea în dosar, decizia urmând să fie definitivă.

Amicul Chiparu și-a extins construcția pe plaja Vraja Mării din Eforie!

Revenind la firma lui Chiparu, precizăm că Briza Mării deține hotelul Mirage din Eforie, care a avut, în 2022, vânzări de aproape 30 de milioane de lei și profit de 4,5 milioane de lei. Nu este singura afacere pe care vicele o are la Eforie. Chiparu a ridicat, în 2022, pe aleea Belona din Eforie un hotel cu 3 etaje, iar pentru simplul fapt că terenul nu i-a fost suficient, și-a extins imobilul și pe nisip, spre disperarea oamenilor.

Robert serban, de la amarastean la baron de Eforie, cu hoteluri in buza marii si case in Constanta. Video

Directorul ABADL, Hristu Uzun, declara, la acea vreme, că lucrările sunt cât se poate de legale, fiind vorba despre o clădire veche care se află în reabilitare.

Ar putea rata alegerile

Dacă procurorii vor veni la dosar cu noi „bombe“ care ar putea exploda în defavoarea edilului, atunci Robert Șerban n-ar mai avea aceeași soartă și ar putea fi condamnat. Atunci Șerban își ia adio de la alegerile locale și de la probabilitatea de a mai prinde un mandat de primar al orașului Eforie.

Săracul primar bogat

Aflat la cel de-al doilea mandat de primar, Robert Șerban pe cât de sărac pare, pe atât de bogat este. Dacă la preluarea primului mandat, Robert Şerban era un... modest, ei bine, de când e primar și-a mărit palmaresul de proprietăți. Asta în timp ce soțul ei preferă să bage bani în bărci și remorci. Anul trecut, Șerban și-a cumpărat două ambarcațiuni, una Yamaha și cealaltă Finval FishPro JS, și două remorci, fabricate în anul 2022, respectiv 2023.

Robert serban, de la amarastean la baron de Eforie, cu hoteluri in buza marii si case in Constanta. Video

 

A explodat profitul firmei soției lui Șerban

Dar de unde are primarul bani să investească în pasiunile sale, din moment ce singurul venit este salariul de la primărie, de 109.512 lei, echivalentul a 9.126 lei pe lună brut, adică undeva la puțin peste 5.000 de lei net? Noroc cu soția, care deține hotelul BluMarine, amplasat în Eforie Nord, în buza mării.

Robert serban, de la amarastean la baron de Eforie, cu hoteluri in buza marii si case in Constanta. VideoAndreea Șerban

În 2023, firma consoartei, Adaquest SRL, care are doar 3 angajați, a avut cifră de afaceri de 1,1 milioane de lei, profit de aproape 1 milion de lei, față de 394.000 lei, cât a avut în 2022, și datorii de aproape 2 milioane de lei.

Robert serban, de la amarastean la baron de Eforie, cu hoteluri in buza marii si case in Constanta. Videoa explodat profitul firmei Adaquest SRL, de la un an la altul

 

Robert serban, de la amarastean la baron de Eforie, cu hoteluri in buza marii si case in Constanta. Videohotelul Bluemarine

Familia Șerban mai deține Panoramic Blu 100 SRL, firmă înființată în 2019, cu domeniul de activitate restaurante, cu o cifră de afaceri de 389.000 lei, în 2022. Pe anul fiscal trecut, datele financiare nu au fost actualizate.

Robert serban, de la amarastean la baron de Eforie, cu hoteluri in buza marii si case in Constanta. Videodatele firmei Panoramic Blu

În ultima declarație de avere a lui Robert Șerban, completată în iunie 2023, acesta se laudă cu un teren în Agigea, singurul pe numele său, și cu alte multe proprietăți pe numele soției - două terenuri intravilane, unul de 500 mp în Eforie Sud, achiziționat în 2021, și un altul de 280 mp, în Constanța, achiziționat în 2020.

Robert serban, de la amarastean la baron de Eforie, cu hoteluri in buza marii si case in Constanta. Video

În 2020, soția s-a mai dotat cu două case, în Constanța, și alte categorii de bunuri imobile, probabil o parcare și un garaj, tot în Constanța, dobândite prin contract de donație.

Ar mai fi multe de spus și de analizat despre Robert Șerban, afacerile soției, legăturile și afacerile cu Chiparu, însă păstrăm suspansul pentru edițiile viitoare. Așadar, rămâneți pe fază!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urla invidia, ca o suug de ani de zile si nu ma pune nimeni consilier. Am un defect remarcabil, nu stiu sa sap decat in sus!
1
0
In afara de faptul ca e cel mai bun Primar, mai e si barbat frumos, voi sunteti si hoti dornici de imbogatire si urati ca dracu’ . Treceti inapoi la tomberon! Va agitati degeaba ca o sa luati toti voturi cat ia el singur! Vezi 2020;)
1
1
Pai scuzati.ma dar pe cine sa votam? Gaina? Balmus? Chiru? Astea sunt alternativele? Astia sunt doar niste hoti declarati. Sper sa apara si alti contracandidati
2
0
Pai numai la Chiparu a fost , elementul asta? A fost sluga la toti ce s-au indopat din avutul obstesc Si ca orice sluga viseaza sa ajunga sef ca a salivat destul la cum unii fura si el taie buruieni si planteaza cucuta. :)
2
0
Este jalnic sa vezi cum fosti consilieri care s au prelindat prin primaria aia in atatea mandate vin acum si promit marea cu sarea. Domnule Balmus ultima.data ati fost consilier de prm impreuna cu Dan Chiparu cand dansul a fost ai viceprimar. Ce ati facut in afara sa ridicati mana la strigarea primarului? Nimic. Exact nimic o sa primiti si voi de la cetatenii pe care ii credeti atat p****i incat sa voteze pe unii fa voi.
4
0
Cainii latra, ursul merge. Robert Serban primar! Eforia voteaza continuitatea , nu mai visati la caciula ce va cade pe urechi, :)
3
3
Am facut blatul din nou, l am pus pe damian candidat nagy si munteanu o sa ii dea pe aia din fata iar la o parte si noi mergem mai departe. Poate ii trag si o mecla ionelei ca pe vechi.
2
0
Sfat: aveti grija ce afirmati pe aici ca au inceput desconspirarile. Cârtițele sunt infiltrate peste tot
4
0
Fiecare votează pe cine creee ca il reprezintă.. deranjul este la candidați caracterul ,tupeul,parvenismul cu care se prezintă in fața electoratului..tot acceasi hoți,tot acceasi consilieri si consiliere oligofreni si semidocte ,cumetrii,șmenuri,lucrari executate p***t cu firmele lor cu muncitori zilieri..si calitatea este precum executantul.Bani europeni pierduti ,proiecte eșuate cauza principală este functionarii primariei sunt șpăgari si slab pregatiti..primarul semmeaza in avans receptiile,terenurile se vand degeaba si eforienii amarati platesc sume colosale la achizitia terenului de sub casa si a curtii.Poti sa iti dai seama dupa suprafetele vilrlor si curtilor detinute de clauri..oare ce sume au platit pe m2?2,3 euro si lumea 250 euro mp..asta deranjeaza lumea,nedreptatea si hotia.Sa aibe parte si ei fix ca Brailoiu..si cu ce a luat cu el.
0
1
Bine punctat (cel ce a scris ultimul mesaj) , contracandidatii sub acoperire de aici, simpatizantii, pana si popa, sunteti niste mizerabili ca vorbiti asa urat.Familia mea voteaza Robert Serban, si locuitorii care au IQ asteapta linistiti luna Iunie, sa ii dea votul de incredere pe mai departe! Succes R.Serban. Ceilalti- Miau miau
1
1
Roberte, un admirator de-al tau spune ca ai reabilitat faleza din Nord. In primul rand, proiectul era al lui Brailoiu. Faleza din Nord se compune din 3 nivele. Primele 2 nivele de langa plaja sunt deja compromise, zone intinse sunt deja prabusite. Sunt un pericol daca vrei sa te plimbi pe acolo. r*****a poate sa faca poze la faleza din Eforie Nord, sa vada ce distrusa este. Langa vila lui IDU s-a dat aprobare pentru inca un etaj al unui hotel, si cu aceasta ocazie, parnaiasul de Robert Serban le-a vandut si trotuarul pe care turistii mergeau la mare. Asta e hotie: dai autorizatie pentru inca un etaj, si cu aceasta ocazie, imprejmuiesti santierul furand si trotuarul. Robert, cu trotuarul asta iti iei a treia salupa?
2
1
Bai creier de furnica, daca dai singur comentarii pe r*****a incercand sa-l denigrezi pe edil, nu o sa castigi primaria in viata ta( oricum ai 0,9% sanse de castig); si pana la urma ce tot rupi pl atat ca nu se face nimic… Eforia in ultimii 3 ani a fost cea mai ocupata statiune de pe litoralul romanesc, prostule si tu ai spatii de inchiriat si iti convine;) asa ca nu te mai agita, ca tot seful tau Robert castiga.
1
0
Votam Robert Serban ,singurul Primar care a inceput si continua modernizarea Eforiei de la Movila incoace. Fasole tie iti trebuie un mandat doar ca sa inveti sa te semnezi. Tu nici la Urluia nu ai stofa de administrator. Le tragi partidul si mai in jos celor de la HhhhAur.
3
3
Nu vreau sa va jignesc inteligenta , sper sa aveți , dar din mesajul dumneavoastră constat ca nu va doriți o schimbare in binele orașului , actuala echipa se ocupa de interesele propri nici decum de oras . Și referitor la vot : nu am nevoie de votul dumneavoastră , am nevoie de votul populației care dorește mai mult pentru oras !
0
2
Visezi si tu cum au visat ceilalti lătrăi dornici sa jupoaie eforia. Esti un prostituat politic, agramat, care ai participat in mod direct la jaful eforiei fiind in clica raposatului. Chiar nu ti-e rusine sa indraznesti sa visezi si sa ne jignesti inteligenta la toti ceilalti 99% care nu te vor vota niciodata ? Ai taiat frunze la caini toata viata si ai facut avere adunand firimiturile marilor boieri pe sub masa pe sub care stateai. Sa-ti fie rusine ba nea Drujba-n pom! De ce nu ai fost poreclit Einstein cand erai mic si ti-au spus prietenii Fasole? Asta spune tot despre neuronii de care dispui. Huuu
6
0
Vreau sa va asigur ca voi câștiga alegerile , vreau sa auziți asta de la mine personal , oamenii sau saturat de vorbe și nepăsarea edilului local . In alta ordine dr idei , rog (animalele ) care scriu despre familie, sa se gândească de doua ori , presupun ca au și ei familii și copii !!! Familia nu are nici o treba cu politica , Eu sunt cel care candidez și tot eu voi face din Eforie un oraș cu care sa ne mândrim . Va multumesc anticipat pentru susținere . Aur câștiga Eforia .
0
4
Iol votez. Ma simt bine cu el.
0
0
Robert Șerban creste pui de găină. În timpul ședinței, vorbea la telefon cu șoferul care era trimis să-i cumpere pui vii de găină. Roberte, insist, spune-mi daca ai cocos care să-ți calce în ograda. Cum spunea și o secretara: până să ajungă primar, locuia cu mă-sa, iar acum are vile peste vile. Vezi Roberte că te bârfesc fetele din birouri.
4
0
Problema nu e trasul pe nas sau pe gura. Problema e cu foloasele necuvenite - cu hotia, pe romaneste. Cu trasul de bani nemeritati si pentru el si pentru altii.
1
0
Mai schimbati placa cu trasul pe nas. Asta e vrajeala din 2020:) zilnic il vad conducand masina si nu cred ca si-ar risca el cariera sa urce dupa vreo activitate din asta la volan. Evident bati campii ca si mai jos unde doar iti schimbi numele ca sa pari altul dar tot acelasi lihnit disperat dupa ciolan esti. Avand in vedere cat de tare sunt pusi politistii pe droguri nu cred ca s-ar risca dit-ai primarul sa distruga tot dintr o prostie ce o debitezi tu, haimana mica ce esti:)
0
1
Indiferent de comentarii tare mi-e ca va iesi tot rapandula asta de primar , ca trage pe nas la greu si a distrus orasul dar in schimb si-a facut buzunarul sa atarne greu .S-a pus la adapost bine la cat a furat. Adevarul este ca avem legi de rahat, la cate dosare are candideaza cu un tupeu fantastic.
2
2
Hopaaa, se pare ca r*****a a inceput sa dezvaluie identitatea celor ce posteaza mizerii pe aici, contracost! Aveti grija ce scrieti ca eu deja am fost desconspirata
0
1
.... daca vine alt primar iti zboară gardul la terenul împrejmuit cu japca de la chioșc.De aia postezi mesaje folosind ...puncte puncte..tic tac..din vecini
0
3
Votam Robert la Puscarie, iar inspectorul Ciucu la Brutarie. Mare karatist acest Ciucu....mare om...te ia la misto de zici ca e primaria lui. Ciucule, te mai inchini ca la moaste cand vine un cetatean ca sa aplici legea, iar tu iti faci cruci de parca ar cere o minune?! Ciucu are dreptate, in esenta: ca sa se aplica legea in Eforie, trebuie sa vina o Minune pe aici. Poate Copilul Minune cu Merele de Aur. Oare de ce Constantei ii e frica de Eforie ? Oare sunt toti prinsi in mrejele afacerilor cu terenuri de pe litoral ? Roberte, i-ai manjit pe toti, si acum ai inregistrari cu manjitii ?
7
0
Enoriașele oxigenat ofuscate pseudo consiliere analfabete functionale.. nu trebuie sa se ofuscheze că le au fost demascate originile.. trebuie sa isi vada lungul nasului,să isi asume trecutul murdar,si sa respecte decalogul macar de la porunca7,8,9,10..si sa bata in retragere ca ne am saturat de ei.Au furat destul,sa lase locul tinerilor consilieri,ca Eforia sa aiba un viitor. Daca nu ar face pe deontoloagele clanurile interolpe care au acaparat Eforia a lui Marieta,Pârvuleasca ,Sărăciile ..Ghena si alti blonzi oxigenati ..hoti si puturosi pusi numai pe japcă si învârteli .Dna sa vina sa vă ia! Pârvuleasco ingrato cata lume ai nenorocit,au iesit plangand de la comisia ta..terenul de sub casa ,curtea .. unde aveai triplu standard..blonzii tai aveau preferential tarif de 10 euro mp,eforienii in fata carora vii acum sa le ceri votul tu si camarila ta ,de la 100,120,150 euro mp minim .. e o vb la noi in Eforie "De când face c***a mătănii"?
0
1
La cine să avem pretenții să facă: Directorul de la Efo Urban Cojea a venit în Eforie prestând munca de hamal ,căra bagaje la gara ,cum a ajuns acest t***n de Buzău directorul Efo Urban
3
0
de cand un primar si nu unul ,cu miile au averi facute... intruna, doua ,trei legislaturi de cred ca nu le mai stieu numarul si pe unde sunt!Slava domnului sunt bugetari au familii cheltueli, taxe, impozite, contributii la partid, plimbari inafara ,masini, moda, copii de intretinut prin scoli inalte si tot le mai ramane pentru zece vieti!
1
0
De cand un preot poate sa se bage in barfe si discutii in acest oras? sa jigneasca enoriasii din parohia lui…..
4
0
Candidații și candidatele să scoată diplomele de studii,sa demonstreze că sunt capabili să cârmuiască orașul.. mă tem ca unii din candidați nu sunt capabili să se cărmuiască pe ei,si familiile lor .Sa demonstreze TOTI cu ce si au adus contribuția personală la ridicarea orașului.. ce proiecte se leaga de numele lor?Aceasta situatie este valabilă la toti foștii si actualii competitori care au fost consilieri,primari,viceprimari si in urmă si in prezent.
0
0
La Eforie e ca la teatru.. Titanic Vals e mai actual ca niciodata:Fiecare votează cu cine vrea, si din urnă iese ..cine trebuie grăita Spirache.
0
0
9 Mai. Puerta Blanca. Adios.
0
0
Eforia realista si neinfluentata de povestile mizerabile ale contracandidaților , voteaza Robert Serban !
3
4
bravo la el ! de ce nu sar baga inca o data sinca o data in ...jungla politica ! sa mai stranga sa si mai dezvolte averea care s a dezvoltat in cativa ani prosperi cat la altii in generatii! bun baiat !
1
0
Eforia este in plina campanie de dezvoltare. Votam continuitatea: Robert Serban (unica varianta) . Va puteti da seama din comentariile execrabile si disperate ale contracandidatilor cu cine riscam sa inlocuim acest bun conducator. Serbane? Asemenea legilor savanei, Leul merge iar zeci de hiene doar scherlaie hămesite pe langa el. Niste necrofagi. Votam continuitatea! Votam Robert Serban! Clar!
4
4
Nenea candidatul de la Psd are scoalA ,are prestanță,dar lista de consilieri.. e degeaba.
2
0
Toto,ce pregătire are?Stie sa intocmească un buget?Nici macar să il citească,dapoi sa il intocmească sau sa il verifice. E valabil si ptr Costică ochi roșii Germambet cap de plută.Candidatul eligibil ,consilierii eligibili sunt cei care isi pot dovedi scoala ,si practica administrativă.Consilierii locali care mai solicita inca un vot..prima dată sa prezinte un raport de activitate din mandatul actual .Cate amendamente au facut,cate proiecte au inițiat pentru eforieni..si dupaia sa isi arate mufele oligofenii si oligofenele.Ca sa ceri ceva(vot)trebuie sa fi oferit ceva..intrebarea este ce au oferit.. sa posteze raport de activitate pe mandat ..si se elimina singuri.E valabil ptr.toti in toate mandatele .si vechii consilieri si prezentii consilieri.
0
0
Hai cu Costică busogeanu la primarie
1
1
Numai jmecheri si stiutori de toate,ofticati, si bulangi gasesti in comentari ca na nu te stie nimeni, si cand va intalniti cu Primarul pe strada mai aveti putin si ziceti ca ati venit cu colindul Capra ,Ba chiar nu va ieste rusine ,uitativa in curtile voastre si dupa vorbiti,cand va duceti la vot puneti stampila pe cine vreti EU VA DAU UN SFAT VOTATI TOTO sau GERMAMBET
1
3
mare pacat ca locuitorii din Eforie nu vor sa vada ce de fapt pentru cresterea calitatii vietii in Eforie nu s-a facut nimic. Se tot prezinta proiectele europene accesate de primarie ca fiind ceva extraordinar insa nici ununl nu este finalizat, poate cu exceptia parcului de langa gara. Strazile sunt vai de mama lor, zici ca ai iesit cu barca pe mare, parculetul si teatrul de vara la fel, zona spatiilor comerciale din centru duhneste a urina, politia locala sta la cafele la asa zisul Centru de promovare a Turismului, impozitele sunt mari si foarte mari, strazi neasfaltate etc. Daca vrei sa faci o sesizare pe site-uyl primariei vei gasi o aplicatuie care nu functioneza, centrul de relatii cu contribuabilii nu are o sala de asteptare, trebuie sa stai in vant si ploaie sa platesti impozite etc. Primaria Eforie este doar o gasca de interlopi grupati in jurul primarului....daca deranjezi iti trimite Politia locala pe cap. Observatiile mele sunt egate de Ef Nord
2
4
Domn primar fă mai repede organigrama
0
2
Sunt geloasă
0
0
Veti veni dopa mine, si tu Chirule oparit, care ai omorat oameni, cât și tu domnule șarlatan Șerban care faci dragoste cu năbădăi cu doamna blondă de la achiziții! Eu știu, dar te mai las sa te joci cu poota prin țărâna!
5
2
Si pe cine sa votam? v****l, care a fost inchis pt ca a furat in sua? Balmus Vasile care este un traseist politic, vandut lui Chiparu, cel care ii sponsorizeaza campania electorala si care a furat atatia ani de zile din Primaria Eforie, atat le timpul lui Brailoiu cat si al lui Robert? Chiru, despre care nu cred ca mai trebuie sa spun nimic? De la Psd nu stiu cine candideaza dar put si simplu nu ai pe cine sa votezi, vrem un om fara istoric politic, cu o meserie, gospodar si care sa nu fie vandut.
2
3
Votăm cu ambele mâini Robert Șerban!!!!
5
5
Sunteți p******i , asta este lumea in care trăim din păcate , vorbiți de familii de candidați foarte urat , sa va fie Rușine , dacă populația vrea schimbarea ?, asta va vota . Nu aveți nici un drept sa vb așa urat !! Mi-este Rușine cu asemenea caractere de locuitori !!!
2
0
Și Pârveasca spălacita penală e in aceasi oală cu sarăcilă,același neam blond vopsit..cand se imbracă matracucile"duamne" arata ca niste sorcove.Lipsesc cornetele cu semințe din mîna plina cu inele de haur specifice nației albiți pe păr cu apa oxigenată să isi ascundă originile...daca mergeau la scoala stiau că etnia iese la uleiul deasupra apei,a drac mai tare la batreânețe.Parveștii alti corupti cu contracte prin interpuși si afaceri dubioase .d.n.a.sa vina sa va ia încuscriților si îmbârligatilor ,sa se curețe eforia de hoti si putori.amin
2
4
Marieto ,D.n.a să vă ia!cu tot cu sărăciile alea blonde vopsite ale lu Saracilă ,pe astea mascații de la brigada de crima organizată ca nu le mai ajunge si lui si la alt blond .. Ghena ..sau intins săracilă si pe terenuri agricole ,sanki..cu japca la fosta pescarie catre Tuzla ,fix unde era barca rasturnata .coincidența.unde e o treabă necurată prin zona sta plantat cate unul din cei amintiti mai dus.Fix acolo trage pestele undes iei. Sa va ia mascatii de zmardoi blonzi cu gingie alba.
3
2
Dacă ești din Eforie și citești comentariile de mai jos toți se f*t între ei, deci sunt frați vitregi sau cum?!
3
0
Ospiciul Eforie . Sanatoriu de oameni nebuni. E suficient sa citesti tot balamucul de mai jos. Nu-i mai face nimeni bine pe disperatii astia.
2
1
D.N.A sa vina la tine fai l**i, cu norta care ia salarii doar pe hartii, putoare de fiitu maritat la Pirvescu,care taie frunza la caini toata ziua, iar tu care ai delapidat industria mica si te dai sfanta acum! Esti obsedata de Florin petru ca vrei sa-i iei locul, te tine cuscrata in brate care ii ridica mainile lui Robert…. Sa-ti fie rusine pentru ca mananci rahat!
1
2
Marietoo puscaria te mananca , tradatoareo, inseli oamenii cu locurile de veci, il barfesti pe Robert, traseisto, cum ai schimbat barbatii asa schimbi si primarii
2
1
Raluca sotia lu Cojea e amanta lu fasole, cand fac petreceri Cojea se imbata iar prietenul lui fasole se culca cu nevastasa
0
0
Votam Robert Serban, restul sa se duca langa brailoiu
0
3
ia uite casa belanto ofera cazare cu mic dejun, pai tu ai platit vreo data autorizatie ma? ca sa ai restaurant in curte? fraudezi bugetul local
1
1
tati nu mai candida ca ma dai de gol… mai bine duma la centru de dezitoxicare ca nu ma mai pot abtine
1
1
Cate autorizatii de alimentatie publica ai platit catre primaria Eforie? Le servesti masa la turisti am vazut pe pagina vilei belanto, cate taxe platesti pentru camerele pe care le inchiriezi la n***u?nu ti-e rusine sa arati cu degetul? hotul striga hotii… tu esti primul care fraudeaza bugetul local
2
0
Balmus Vasile? unde ai lucrat de ai facut asa multi bani sa construiesti vila belanto? Ai un cv ceva?
2
1
Vasile Balmus calmeazate, nu iti mai scrie singur comentarii de sustinere, in 2016 ii dadeai limbi lu Robert dupa ce l-ai tradat pe Brailoiu! Asa ca stai calm traseistule! Daca iti dadea Robert contracte erai cel mai fericit! mai bine ocupate de fiita ca o ustura nasu saraca
3
1
Votati Aur , a venit vremea schimbări !!
0
2
Votam Vasile Balmus ,un om care a muncit pentru ce a realizat . Onoare și respect !!!
1
4
Nu va întrebați de unde ara atâta avere Robert ?? Cum naiba înainte era un pârlit și acum a început sa fie un om de afaceri de succes , aveți grija cu datoriile pe care le-a făcut ca sa și astupe incompetenta , veți plăti dragi cetateni de o sa va iasă pe ochi , schimbatil , sa poată veni altul , poate va face c*rățenie in primarie . AUR , la acest moment este cel mai bun !!!
2
0
De Vergil nu ziceti nimic? il vreti pe el primar? dupa ce a furat in America vreau sa fure si in Eforie… Nevasta la lasat, actuala are amant la mall… dormi in ghete Vergile
3
0
Cine ??? Șerban , drogalaul ala ?? Votam AUR , mi-a spus cineva ca băiatul ăla are intenții bune , avem nevoie de un gospodar nu de hoți incompetenți !!!
0
2
AUR și atât !!!
0
4
Votam cu 2 mâini , AUR pentru Eforie !!
1
5
M-am uitat pe mesaje , am văzut ca bateți câmpii rău de tot , voi nu sunteți normali , cu doamne Iartă-mă susțineți un incompetent ca R S , nu vedeți ca omul este pe Prăduială , votati schimbarea, sfatul meu .Nu mai are de ce sa fie pe locul ăla . Votati Vasile Balmus , va asigur ca este mai bine cu un gospodar !!!
1
5
Ce a făcut acest distins primar ?? Nea băgat in ra…..T PINA la gât , va trebui sa plătim noi pentru incompetenta lui .și-a făcut treaba și va lasa celor de la Aur datorii și numai probleme , Votam schimbarea AUR la Eforie , poate băiatul asta ne va scoate din acest ra…,.T !!!
2
2
D.n.a sa vina sa va ia.Marietoo,tu să nu scoti capul dintre umeri..mai stii tu cum negociai locuri de veci in cimitir?Iar haremul saracilă trebuie sa spuna la b.c.c.o cum sa imbogatit ,ce a intermediat? In nici un caz nu cu cheia scuturând in starda la cazare. Acu ca sau lătit plajele sau schimbat curentii si vestele nu mai ajung la mal,numai barcile pline cu explozibil.interlopeală si golănie afișați si eforienii stiu..si vecinii..ca vati ocupat si trotuar stradal tot pe persoana fizica .r.o.m.i v.o.p.s.i.ț.i. cu londacolor,asta sunteti.
2
0
Ala care ai spus mars ma caine maidanez, sa nu uiti sa.ti sa iei un cutit si sa.ti tai lateralele.la gura, ca sa.ti intre mai usor, sa nu.ti amorteasca gura rau. Jeg infect ce esti. Numai frustrati pe aici
1
1
Votăm Robert Serban. Restu e cancan
3
6
Can can, can can, mars tu, scursura slinoasa ce esti. Iab.....le. s******i lacrima si baluta din coltul gurii aleia murdare care.ti pute a hoit. Siktir umflatul dr..u
1
1
Mars,ma, câine maidanez ce esti! Spurcatule, lingaule, lake flamand ce esti, taci în morții tai cu c***a fututa de Coja și homalaul de Șerban. Niște scursuri ale societății sunteți, ma, cancerosilor!
3
1
In ciuda dusmanilor fam. SARACILA cu finii multi la nr cu prietenii VOTEAZA ROBERT SERBAN! Stiu din sursa sigura de la AUR AUR
4
5
De familia asta de r.o.m.i tuciurii care au ocupat jumate de eforii si care cotizează la greu ,nu zice nimeni nimic ,nici Cojea care i ghidonează la Robert ? Plaja era toata a tuciuriului,pe care Robert la cununat la sfatul lui Cojea .Are spalatorie tuciuriul ,vile peste vile,pe Ghena interlopul finanțatorul campaniei electorale a lui Serban ,nu il intreaba nimeni de sanatate.?Deschide usile cu sacosele cu bani,cum e mă cu denunțul impotriva lui Serban,si flagrantul care te lăudai ca il faci? Ai coa*e.
2
0
Robert,tot mădălina măturatoarea de la spatii verzi iti face campanie?Cu o mână mătură,cu una tastează .Data trecută era sefa ta de campanie" stradală ".Cum e turcul si pistolul.Crușoveanu autostradă,borfașul ăla te a lucrat ,nu Cojea si corupția din primaria ta la care nu ai luat măsuri,ai protejat o ,sa crească mare.. din 4 in 4 ani.Faleza e crăpată,receptia e semnată,banii sunt dați..altii îi nr.tu iti numeri zilele ramase liber.Pista de biciclete din sanatoriu e varză,trotuarul iar,eforienii circulă pe sosea,ca trotuare practicabile ,nu sunt ca ai pierdut proiectele europene.Ai marit impozitele,ți ai dublat,triplat averea.Acolo ai muncit ,NU PENTRU EFORIENI.
4
1
Sustinem Fam Serban, Votam Robert !
1
6
Popeasca si Cucubau ( zis Cojea & prietenu Fasole) nu mai manca rahat, stai potolit, nu mai musca mana care te hraneste….. Vesnic nemultumit, nu cumva ai vrea tu toate contractele din Eforie? Atunci ar fi Robert cel mai bun pt tine, spunei sotiei tale sa mai taca din gura poate vrea sa ne spuna ce autorizatii de functionare plateste anual! Robert te sustinem, dar vezi de leprele de langa tine, astia sunt anonimii care mananca rahat de tine,asculta inclusiv parcul din Eforie Sud se ocupa dna Cojea sa-i informeze de “bine” pe toti….
1
6
Chiparu sa înbogățit pe semnătura ta, faleza e facută cu firmele interpușilor ,cati bani europeni sau pierdut ca ai angajat in primarie numai hoți si șpagari analfabeți ?ghici cine decontează..cine a semnat. Mai tot timpul esti chiaun de cap,ochii nu iti sunt limpezi,ia o pauză la un sanatoriu de profil.Tarabagii băieti fini iti achită anual darul,si internarea numai sa te tratezi. Articolul nu poate cuprinde toate blăstămățiile tale,numai daca ziaristul il face foileton.
5
2
MareanCrușoveani zis autostradă,asta e sefu tău Robert.A meritat să faci faleza cu firmele lui prin interpuși,trotuarul intre Eforii e facut pentru furnici ca oamenii nu încap ,faleza e crăpată,strazi sparte,gaz tras la prirtenii de partid si votanti,restul pauză. La poarta albă itibe locul
3
2
succes fam Serban, va suntem alaturi!
1
9
Robert Serban TOP, restul sunt gandaci
1
7
La Brailoiu nu aveati tupeul sa comentati, va platea bine…. A ramas nevastasa cu zeci de propietati…
2
3
nu-i inteleg pe smecherii care comenteaza anonim si il injura pe Robert, in spatele ecranului sunteti smecheri iar cand il vedeti pe strada va gudurati pe langa el… asta e Eforia…. perversi,barfitori, oameni plini de ura….
2
5
mai jurnalistule de ce nu postezi ceva interesant despre candidati? ce ne intereseaza pe noi de sptia primarului ? candideaza ea? daca avea ceva de ascuns mai administra ea firma? nu vezi ca nici nu te duce capul cand scrii un articol… Nu ai de ce sa te legi si te-ai gandit sa-i ataci familia
0
4
alo r*****a? nu te-a platit? a-ti facut o stire obosita, atat puteti… ii postati sotia de parca candideaza ea, mai scrieti 3 randuri mincinoase ca sa fie o stire bomba si defapt e o basina…. din pacate cine va platit sa face aceasta stire si-a luat o mare teapa
0
5
atat de frustrati sunt unii…. daca o firma merge bine inseamna ca a furat din primarie? Sa va fie rusine, pe fasole de ce nu- l intrebati de unde a avut babi sa construiasca ditamai vila si ce impozite plateste pe ea? Doamna Serban daca wvea ceva de ascuns cu siguranta nu administra ea firma, dar totul este transparent, nu cum facea brailoiu… tot felul de firme pe numele cateilor care erau pe langa el… nu stiti de ce sa va legati su mancato c***t cu ambele maini! Votam Robert Serban
1
6
lasatii sotia frustratilor, de altceva nu aveti de ce sa va legati…. la Brailoiu nu suflati! sa va fie rusine ca faceti stiri false! Robert continua ce ai inceput!
0
4
pentru binele orasului singura optiune este Robert Serban
1
5
Votam Robert Serban!
2
7
Votez cu Robert Șerban și echipa sa de consilieri!!!
3
7
Votez Robert!!!
3
8
votam Robert
3
6
votati realitatea, un om serios, nu pamblicarii ! Tot respectul Robert!
3
9
uniti v-om face orasul sa prospere alaturi de Robert!
4
9
Lasati barfa si rautatea, uitativa ce contracanditati deplorabili are!
5
5
votam Robert!
2
7
Continuitate, dar ai grija de cainii flamanzi pe care ii ti pe langa tine, astia iti fca cel mai mare rau! Succes Robert!
3
8
votam Robert Serban
2
7
Cei mai rai oameni din tara asta la Eforie ii gasesti, invidie, ura… Nu iti ajuci aproapele, mananci rhaat, arunci cu pietre, judeci …. Dar tu nu esti in stare sa realizezi nici un sfert ce a realizat omul respectiv, in acest oras se merge mult pe “ ia uite ce a facut al dracu, ia sa-l reclam… eu dc nu am” astia sunteti …. niste oameni rai fara frica de Dumnezeu
2
4
lasati invidia, a-ti vrea voi sa aveti o sotie ca a lui Robert! Saracilor, sotiile voastre nu stiu sa traverseze strada, va ameninta ca divorteaza daca nu le aduceti bani, dna Serban munceste, pe langa munca isi creste exemplar copiii si este alaturi de sotul ei impecabila la toate evenimentele! Ca de obicei la Eforie primeaza rautatea si frustrarea!
4
7
zilnic se lucreaza de zori pe strazi, nu mai aruncati la Robert ca sunt strazile sparte, principalii vinovati sunt cei de la raja, toate localitatile sunt varza din cauza lor, nu are primaria nicio vina! votam Robert
5
7
ne-am saturat de Cojea si de Mihaela, vor sa ne scoata de aici ca sa inchirieze ei pe bani multi, dl primar nu stiti ce sarpe cresteti la san si ce urat vorbeste de dvs! Noi va votam,dar va rugam sa-l schimbati pe acest sarpe care isi bate joc de noi!
2
1
Ați uitat de șpaga de la CHERE ȘI SUFLARU acolo pe Grivitei, etajul ăla care nu este intabulat la primul bloc de pe colț și mai are șpagă și de la cel de 10 etaje pe Egretei. Verificați!
3
1
Un om cu suflet mare, un familist convins, un primar foarte corect, te ajuta cu tot ce este legal, votam Robert Serban!
2
6
va placea pe vremea lu raposatu cand vi se cerea spaga pentru orice? Robert continua ce ai inceput, te sustinem!
3
5
Votam Robert Serban, invidia si supararea ca nu va accepta ilegalitati va aduc in stare sa comentati urat! Este singurul primar care nu accepta ilegalitatea din cauza asta sunteti suparati pe el!
1
6
In sfarsit avem o faleza pe unde sa plimbam copiii , toti turistii sunt foarte incantati! Votam Robert Serban!
2
6
Fasole cat gunoi platesti pentru camerele pe care le inchiriezi? Fasole platesti autorizatie de restaurant avand in vedere ca le oferi masa turistilor tai? pai tu vrei primar dar nu platesti nimic catre bugetul local de ani de zile…. App ai autorizatii dsp/dsv la vila Belanto(nume de bordel)?
3
3
Aia care comentati din partea lu fasole, aveti case construite fara autorizatii, nu platiti taxe si impozite corect, inchiriati la n***u, va uitati mai intai in curtea voastra? vreti sa se faca multe in oras dar voi sunteti primii care fraudati taxele si impozitele! Asa ca liniste! Votam Robert Serban, este singurul care a facut ceva!
1
5
De ce atâta vorba, e clar ca tot Robert o să câștige și o știu toți contra candidații, de ce trebuie să jigniți când nu aveți nici o șansă să prindeți nici măcar loc de consilier
0
4
Eforia voteaza Robert Serban! Fasole pregateste beciul in care o sa te bagi dupa ce pierzi! Nu mai vrem sa te vedem pe strada!
2
4
Pentru ce faceți așa articole, Eforie votează Robert Șerban, nu există altă variantă!
2
6
Votam Robert Serban! pe cine altcineva? Fasole care fraudeaza statul si nu plateste taxe si impozite? sau Vergil care a furat de la saracii din America si stat la parnaie?
2
4
Fasole pleaca din tara, nevastata traieste cu cojea,fiita e consumatoare, taxe si impozite nu platesti… Vrei primar? unde?
3
2
Rusine Cojea, te plangi de Robert nu iti mai ajunge! In ce hal ai ajuns, ti-a luat leasingu masina, nevastata te berfeste!
1
1
votam continuitatea, Robert Serban!
2
5
Votam Robert Serban
2
5
ai buze reci ?
1
0
Majoritatea comentariilor sunt date de fasole și aia 40 de inși de lângă el, Vasilica, ține minte, la Eforie s-au pierdut voturi din cauza campaniilor murdare, jigniri și atacuri la persoana, o să fie un duș rece pentru tine campani asta, dacă vei continua cu așa comportament de cioban, o să plătești scump. Știi bine ca te-a hulit lumea pe unde ai mers, știi bine ca tot Robert câștigă, știi foarte bine ca nu ai nici o șansă! Revenim la oraș, așa cum spun și alții în comentarii, turiștii au revenit în Eforie și asta datorită proiectelor făcut de Robert și suntem în continuă dezvoltare și o sa fie și mai bine! Vasilica, reține, nu ai șanse, absolut nici o șansă, tu o încerci, dar, o să te convingi. O să pierzi și nu doar alegerile, o să pierzi prieteni pentru ca faci o campanie murdară!
5
3
Pe bune?! Cum vă permiteți să intrați cu picioarele in viața omului ….nespălaților!!! Votăm Robert Șerban
1
5
i*******r narcoman ai ajuns Roberte. La p u s h c a r i e !
4
3
Ba barbati in fustite toti sunteti niste bulangi si comentati in anonimat, ce P...a mea toti jigniti familia si nevasta omului ,daca aveti ceva de spus ziceti de el si cu dovezi nu de familiei, uitativa in P...a mea in curtile voastre jmecherilor, la femeile voastre voi aia stiutori de toate , Fu...lor de va ustura limba, ptr cap de bour stai linistit lachita ca de fel toti ca tine in comentari sunt cei mai frustrati pe aceas tema o data pe luna si ai repede ca te uzi ,jmecherilor de carton de va ragai stomacul de impresi , In timpul raposatului aducetiva aminte ce faleza aveati si la sud si la nord si cum fugeau turisti din Eforii,uitativa prin parcuri,Eforie Sud ziceai ca e dupa razboi, Primare vezi de drumul tau ca mai sunt si oameni care candesc in Eforie si stiu ce au de votat,PE p****i SI INVIDIOSI LASAI SARACI ATAT POT
4
4
Cine vă plătește mă r*****a să comentați asemenea articole Habar nu aveți cum era Eforie cu PSD și Brăiloiu Sunteți slugile lui Horea constantinescu . Acolo de ce nu lăsați să se pună comentarii Votăm Robert Șerban . Bravo lui și respect
4
9
Orașul votează Robert Șerban
5
9
Cap de bour “ ești atât de p***t și de incult..săracu de tine.. Ți se spune Fasole!?
5
3
Asta este cuckhold, adică ala Coja ofute pe baragladina de nevasta sa și el se uita căci este impotent, nu își mai scoala râma. Nu trebuie sa caute nicăieri, știe tot orașul ca are copii din flori și ca acel Coja o încaleca pe coarda aia. Ce sa faci? Nu ai ce sa faci? Prostsiurat ca noaptea orfanul asta de Serban
6
2
Noi suntem cumetrii cu Serban si votam pentru binele orasului tot cu Serban
2
9
Mary Balmus amanta lu Cojea sa verifice fasole dormitoarele de la etajul 2 de la belanto , cum pleaca fasole de acasa isi face aparitia prietenul lui cojea
5
0
ce sa faca Fasole? el nu este in stare sa isi educe fata(stie toata Eforia ce consuma), nevastasa il insala…. Vila pe ce bani a facuto? unde a lucrat fasole pana la varsta lui legal? ce afaceri legale are el la momentul de fata? cate taxe si impozite plateste pentru camerele inchiriate la n***u? Chiparu era mai bun pentru Aur!
4
0
Votez Robert Șerban !
2
8
Votez Robert Șerban
2
8
Votez Robert Șerban ... la puscarie! Ce-mi plac postarile lingăilor de mai jos! De fapt, daca le citesti mai atent, par a fi compuse de aceeasi persoana si postate cu nume diferite! Mi-e sila!
5
4
Daca va rugam frumos, ne dati si sursa de finantare a articolului? Prea este cusut cu ata alba!
2
6
Robert Șerban primar pentru încă un mandat cu siguranță
2
9
Robert Șerban primar. Votăm toată familia.
2
9
Votez Robert Șerban
2
9
Votam Robert primar.
2
9
Votez Robert Șerban pentru încă un mandat
2
10
Votez Robert Șerban primar
3
9
Robert Șerban primar încă o dată.
3
9
Primarul Robert Șerban merită apreciere pentru determinarea și implicarea sa în transformarea pozitivă a Eforiei într-un loc prosper și atrăgător pentru toți cei care îl numesc acasă.
5
10
Primarul Robert Șerban a demonstrat un angajament puternic față de comunitatea sa, implementând numeroase inițiative importante pentru îmbunătățirea orașului. De la construcția parcurilor în Eforie Sud și Eforie Nord, până la aducerea rețelei de gaze naturale în oraș, acțiunile sale au avut un impact pozitiv asupra vieții locuitorilor. Cu viziune și determinare, primarul Robert Șerban și echipa sa au transformat Eforie într-un loc mai verde, mai modern și mai plăcut. Felicitări pentru realizările remarcabile și pentru dedicarea de a face din Eforie un loc mai bun pentru toți!
4
10
Votez Robert Șerban pentru încă un mandat
3
12
Domnule Avramescu Vă rog să nu uitați ca santem în anul 2024, și rețelele de apă potabilă, canalizare, curent electric , sant normale pentru toți locuitorii țării!
4
0
Votez Robert Șerban
2
10
Votez primar Robert Șerban
3
11
daca verificati si contractul de ecarisare pe Eforie
2
4
Extinderea rețelei de gaze în Eforie este o realizare remarcabilă care aduce beneficii semnificative locuitorilor, oferindu-le acces la o sursă de energie mai curată și eficientă. Eforturile primarului Robert Șerban și echipei sale sunt de apreciat pentru această îmbunătățire a orașului.
1
10
Cu siguranta il votez inca o data! Este impresionant sa observam cum primarul Robert Șerban s-a implicat activ în dezvoltarea comunității din Eforie. Construirea parcurilor în Eforie Sud și Eforie Nord demonstrează angajamentul său față de mediu și față de bunăstarea locuitorilor. Aceste parcuri nu numai că aduc oaspeților și localnicilor locuri frumoase de relaxare și recreere, dar contribuie și la îmbunătățirea calității vieții. Mulțumim primarului Robert Șerban pentru eforturile sale de a face din Eforie un loc mai verde și mai plăcut pentru toți!
5
12
Pt."r*****a"in articol spunetzi ca U.E. itzi da bani dar nu tzii baga si in traista,cum spune o vorba si mai spunetzi ca uni primari sunt priceputzi iar si altzi nu",dupa parerea mea aici nu este vorba de primari priceputzi si nepriceputzi ci de uni primari care fura chiar si din bani luatzi prin fonduri europene si altzi primari care nu fura ci folosesc bani primitzi pentru proiectele pe care le-au depus,pentru destinatzia lor legala,este adevarat ca primari cinstitzi sunt mai putzini si ca dupa mandatul de primar nu au acumulat averi ca aia hotzi tocmai pentru ca au folosit bani pentru orashul sau comuna sa arate mai bine pentru locuitori,adica primari cinstitzi nu au furat ca majoritatea primarilor care au schimbat destinatzia legala a banilor,pentru ca asha au vazut ei la altzi primari de dupa 1990 ca au facut si nu au patzit nimic caci legile din Romania sunt facute in favoarea hotzilor mai mari sau mai mici,dar mai mult pentru mari hotzi.
1
2
Modernizarea falezelor sub conducerea primarului Robert Șerban a adus beneficii semnificative comunității, crescut valoarea turistică a orașului și a creat medii prietenoase pentru recreere și activități în aer liber. Cu o viziune îndrăzneață și un spirit inovator, primarul Șerban continuă să investească în transformarea falezelor din Eforie într-o destinație deosebită, menită să atragă și să încânte vizitatorii deopotrivă.
4
7
un mwist !!! Dupa ce l-au sustinut prietenii ca sa ia primaria acum 10 ani, i-a uitat pe toti si le-a intors spatele. Macar baietii s-au consolat ca o mai bubuie pe nevasta-sa cateodata !!!
12
1
Primarul Robert Șerban din Eforie este o figură remarcabilă în administrația locală, cunoscută pentru abordarea sa empatică și orientată către comunitate. Cu o prezență activă în viața orașului, primarul Șerban este mereu deschis la dialog și colaborare cu locuitorii, demonstrând o atenție deosebită față de nevoile acestora.
3
8
O sursa de inspiratie sa l aruncam printre stabilopozi !!!!Huooooo!
8
1
Primarul Robert Șerban din Eforie este recunoscut în comunitatea locală pentru dedicarea sa puternică față de nevoile locuitorilor și pentru eforturile sale constante de a îmbunătăți calitatea vieții în oraș. Șerban a implementat numeroase proiecte care au contribuit la dezvoltarea orașului.
2
7
Prin proiectele sale și implicarea sa puternică în dezvoltarea comunității, primarul Robert Șerban este o sursă de inspirație și un lider dedicat, aducând schimbări pozitive în Eforie și contribuind la construirea unui viitor mai bun pentru toți locuitorii orașului.
2
11
Votez Șerban Robert
1
10
Votez Robert Șerban
1
9
Noroc mare cu Savu si Ghena. Restul e cancan
6
1
Întotdeauna se vor găsi guri rele să comenteze! Când se face, de ce se face și când nu se face, dc nu se face.. pe vremea lui răposatu era mai bine când nu aveam faleze, când nu avem nimic?
1
9
Robert Șerban primar devotat pt oraș!
3
13
Robert Șerban este cel mai bun primar pe care l-a avut Eforia până acum. Votez Robert Șerban
3
12
Nu stiu cum e asta primar dar ar putea sa-i pupe picioarele si inelul lui Stroe pentru ce contracandidat derutat i-a facut cadou.
6
3
Puneți-l pe Chițac. Doar este din Eforie.Și are experiență .
8
1
tuta aia de nevasta e o p*****a de bubuie o știu te la peco de la Eforie,o cordaciune combinata cu bolovanul asta pt lovele
10
2
Le-a facut mutatie la r**i si il vor alege , primar mai j***s ca asta nu a avut Eforie .Avem legi de rahat sau are pile prea mari de nu-l salta nimeni .Cum naiba pana sa fie primar nu avea nici dupa ce bea apa si acum taie si spanzura in Eforie ,un spagar ce nu ai vazut.Oare mai exista ceva de vandut ? Toate strazile sunt varza , strazi dublate ca nume si numar .O comuna arata mai bine decat satul asta care arata ca dupa razboiul din Ucraina. Sa-l intrebe pe Brailoiu ce a luat cu el cand a plecat dincolo? acelasi lucru va lua si el.
13
5
În Eforie se pun numai perdanți la primărie. Cărțile le face Felix . Acum 4 ani Virginia U. Acuma ptr sacrificare e pus Ionel care are în jur numai trădători în frunte cu Sorin,Ngi și alții. Ăștia 2 într-un mare context numai de ei știut au ajuns consilieri prin demisia altora și moartea unuia. Prietenii știu cine! Ionele ia aminte și vezi cu cine ai ieșit la drum.
11
3
Sunteti rai oameni de nimic, lasati familia acestui om in pace. Nu.i mai jigniti mama si sotia. Daca era psd, la del se scria, acum este Robert la fel se scrie. Nu ne mai facem bine , este ceva in rasa asta de oameni pe care ii poate multumi ceva? Lasati.l sa.si faca treaba pana la sfarsit
7
10
Niște ordinari neorociti! O da Domnu sa scapam de ei!
11
5
Ce va tot mirati ca toti care ajung in asemenea functii(primar,viceprimar,director,manager,etc)de stat se imbogatesc?Sa va mirati atunci cand saracesc,dar asa ceva nu ai sa vezi!
12
5
Vasile Balmus este varianta , am înțeles ca vrea sa schimbe ceva in bine in oraș !!!
2
22
Aur este varianta , băiatul asta super ok !!
3
19
Eforie s-a dezvoltat? Ce fumati? Sub conducerea "glorioasa" a primarilor de pana acum, Eforie a ajuns o statiune de toata jena, fara un parc, fara strazi, cu constructii anapoda si fara nici o coerenta arhitectonica! In plus, angajatii primariei in frunte cu primarul sunt rupti de realitate, iar daca nu esti din gasca lor de parveniti nici nu te baga in seama! Ca exemplu, pentru a corecta o adeverinta eliberata de primarie in care au fost trecute date gresite, dintr-o eroare a unui angajat, nu s-a putut rezolva problema pana nu am "sarit la cap"!
13
7
coja i a ars nevasta, pe sorsa a imbogatit o spaland bani prin tentativa ei de casa de moda, eforie arata deplorabil, mita la greu pentru autorizatii, localnicii il voteaza de frica. fraier el ca roata se va intoarce curand si dna se sesizeaza cu un mic impuls
11
7
J.egul asta trebuie ales inca odata , sa l facem si mai bogat , b.agalas de unde a iesit ,cu masa c.urva !Amebele Eforii arata jalnic , c.rucea m.ati de n.enorocit !
19
9
Serbanele te astept langa mine. Ai zis ca daca te las primar o sa fim apropiati. Team haladit si acum teai curvit pe traseu
12
9
Zi ceva de cum a reusit un amarastean sa devina baron din salariul de primar…..sau nevasta lui baroneasa de Eforie cu multe case si alte proprietati din nimic….restu e cancan
19
5
Florinel Coja o arde pe nevasta sa, ca are cu ce ! De fapt il ajuta in activitate pe dom primar !
5
3
Puteti sa crapati de ciuda ca tot Robert Serban Nicolae o sa scrie in dreptul la Primar Eforie,pentru ca merita .Pentru cei ce nu stiti el a ajutat toti nevoiasii ,r***i si le-a dat case si locuri de munca ,acest om sta in primarie de dimineata pana seara ca sa rezolve prioritatile Eforiilor,dar asa e la noi cand cu adevarat cineva chiar lasa ceva in urma lor prin devotament asiduu,ii dam in cap.Votatil pe v****l ala care a fost in stare sa fure ajutorul social al batranilor in America ,sau pe Chiru care e un curvoi si -a lasat familia pt una tanara cordaciune.Multa sanatate si putere de munca inca multi ani de acum incolo domnule primar Serban Robert Nicolae.Dumn zeu e cu dumneavoastra ,ca sunteti un om cu un caracter mare.
15
14
Îl sifonam la DNA să câștigăm noi . Ajunge 2 mandate. Să ne rămâie și nouă ceva....Știe Ionel ceva!
11
2
Prin Eforie de vis, DNA canta Serbane în ochi, ai o lacrima Vine sa te ia, cu a sa melodie, Ai sfeclit-o, de armonie. Coaja te-a vandut pe tarabe, Ada se duce, printre vise și stele, În căutarea unui nou fraierici, Unde clipele par veșnice, doar in puscarie.
9
5
Am întrebat ca sa nu murim p****i! Concluzia e ca banii europeni nu s-au pierdut, iar proiectele merg inainte! Un alt articol platit ca multe care vor urma!
12
6
Votați PNL!!!
6
9
majoritatea edililor votati de ...credinciosii unora sau altor partide se ...implica pentru asi asigura un trai ...decent lor si neamurilor asa a fost asa va fi , cand lupta e in favoarea lor prea mult si fara pauza se pierde dar raman foloasele ,,imprastiate,, in ...familie ,averi ce le strang in paguba comunitatii, a tarii a neamului cinstit si muncitor, care se taraste de la o pensie si un salariu de pe o luna pe alta!
7
5
Ce nu inteleg multi , voi credeti ca astea care se zbat sa ajunga la putere vor binele localitati gresit ptr salariu care al primesc si-ar vedea de drum da e vorba de toate magarile de dupa, pe nea Robert al stim cat poate ce nu stim sau.... cat trebuie sa sara in sus sa ramana in picioare ,HAI PE EFORIE ca mai aveti de ros
12
1
Cum s-a permis demolarea caminului internat ala Liceului Carmen Silva(teoretic pe timpul meu), unde veneau copii din poate satele din sudul Constantei sa invete? Din acel Liceu au iesit OAMENI TEHNOCRATI nu cei care fac liceul la virsta de 30 de ani. RUSINE opiniei publice din EFORII.Trebuia semnalizat acest abuz in seviciu.
6
8
Ca sa mascariti un om,va trebuie argumente. Eforie se dezvolta,cu sau fara voia rautaciosilor...ca se aude ceva in targ, nu conteaza fara probe.Robert va fi in continuare primar.Disperarea este mare in anumite tabere de analfabeti si habarnisti!
13
15
Chiparii bețivi, analfabeți, vai de capul nostru. Au ridicat imperii pe combinații. Materia cenușie la briza marii e alta și se știe. Balbaitul de Danut speriat de bombe, și deschid ușile instituțiilor cu gentile cu bani. Nevasta sa e debarasatoare pe la Litoral și celalalt cu o pseudonevasta vai de ea. Contabila ii fura, personalul fura , dar ei prospera pe cârcă lui Șerban. Sa vina procurorii sa vadă ce găsesc
16
0
Habar nu aveți, pe lângă faptul ca sta foarte bine in sondaje, o sa câștige la pas și de această dată, iar lucrurile bune și mișcarea în oraș este cu mult peste ceea ce s-a întâmplat când alții administrau orașul. r*****a, face doar articole la comanda! Votăm tot Robert!
16
20
PSD si PNL dac blat sa le ramana lor ciolanu. Un i*******r acest robert.
11
2
Mai votați in continuare PNL psd din niște coate goale uitați-vă ce averi colosale au facut
15
2
Serbane, vezi ca Coja ti-a ars nevasta, fraiere! Cere desfășurătorul de la compania de telefonie, pana în 2023, sa vezi în ce hal te vorbesc și ce mesaje obscene au între ei. Tot un ratat ai ramas
18
8
Toate străzile din Eforie Nord sunt distruse,strada Grivitei este un adevărat transeu de aproximativ 4 ani ,iar toate drumurile care duc spre mare sunt pline de gropi și șanțuri.
24
2
Oare o fi aflat si Robert Serban ceea ce stie tot orasul, mai putin el, ca nevasta-sa l-a inselat cu Florin Coja, prietenul lui? Sa si mai caute sotia la mesaje, al doilea copil nici nu e al lui, e al lui Coja...
16
7
Ne batem capul degeaba ca tot ce stie el mai bine face , nesimntirea a ajuns la cote alarmante , serbane daca ai avea caracter te lasi si fugi !! Da ce carcter sa ai cand ma ta la lasat pe tactu in mizerie si pe fratii ei sa moara singuri ..... degeaba ... un milog care manca la pomeni a ajuns rege ... din Postelnicu a ajuns Milionar ...traisaca fam Ciocanel !! Daca nu erau ei si inca cativa asta era un NIMENI .
12
6
Dacă tot îl saltă, sa îl ia și pe fratele lui de la Mangalia tot pnlist raducu! Radu Cristian un alt penal!
12
4
Un j***s cu cap de bivol, urat și p***t ca poola. Asta fără bani nu ar foote nici o centurista fără dinți în gura
15
6
Din toate elucubrațiile liberalilor văzute și auzite la TV, se propaga ideea ca edilii acestui partid fac treaba în localitățile lor. O fi asa sau nu însă ceea ce aflu mereu e ca aceștia la investire erau imaculati iar la final dădeau pe afara cu proprietăți, afaceri, bani. Însă mulți sunt și la final imaculati ca nu au nimic pe numele lor. Însă lumea știe de avuții, numai ca autoritățile abilitate nu prea vad. Concluzia este ca liberalii muncesc mult, dar pentru ei.
16
3
Eu am o teorie: terenurile scoase la licitație de Primăria Eforie, și câștigate de cine trebuie, sunt prețul pe care trebuie să-l plătească Robert Șerban ca să rămână, inca, în libertate.
19
7
Robert Șerban amenință in sala de audiențe a Primăriei Eforie. Am cerut audienta ca să-i aduc la cunoștință că inspectorul Ciucu nu aplica legea, și permite construirea fără autorizații. Văzând că tot insist, Robert Șerban i-a spus șefului Poliției Locale care era in sala de audiențe, sa se duca la mine acasă și să mă amendeze cu 25000 lei. Eu mă întreb dacă Robert Șerban voia 25000 lei cu chitanță, sau voia jumăt**e de amenda fără chitanță, ca să-și cumpere șalupă. Roberte, vrei să-ți tai chitanță sau vrei plangere la DNA pe persoana fizica? Am fost zguduit in Primăria Eforie: m-am dus sa reclam o fărădelege, și am fost amenințat cu amenda de 25000 lei. Roberte, îți pregătesc chifteluțe pentru Poarta Albă.
19
8
Acești indivizi puși pe afaceri în interes pur individual nu deservesc niște alții de la vârful puterii ca prea sunt ținuți dea timpul asa rușine ca statul permite și chiar încurajează delictul
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272