REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Romsilva: Pădurar din cadrul Direcţiei Silvice Maramureş ucis în timp ce încerca să prevină o tăiere ilegală de arbori

Romsilva: Pădurar din cadrul Direcţiei Silvice Maramureş ucis în timp ce încerca să prevină o tăiere ilegală de arbori

Replica API 17 octombrie 2019 | 18:03 408

Liviu Pop, foto stirileprotv.ro

Liviu Pop, pădurar în cadrul Direcţiei Silvice Maramureş, a fost ucis miercuri seara într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Strâmbu Băiuţ, în timp ce încerca să împiedice tăierea ilegală de arbori, potrivit unui comunicat al Romsilva.

Din primele informaţii, pădurarul Liviu Pop a fost împuşcat mortal, iar corpul acestuia, abandonat într-o vale, prezintă numeroase urme de agresiune fizică. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş şi poliţiştii fac cercetări la faţa locului.

Liviu Pop avea 30 de ani, era angajat al Direcţiei Silvice Maramureş de şapte ani, era căsătorit şi avea trei copii.

La faţa locului, s-a deplasat de urgenţă directorul general al Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva, Gheorghe Mihailescu, care a transmis un mesaj de condoleanţe.

Acesta este al doilea angajat al Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva ucis în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, respectiv paza pădurii, după ce în urmă cu o lună un alt pădurar, Răducu Gorcioaia, angajat al Ocolului Silvic Paşcani, din cadrul Direcţiei Silvice Iaşi, a fost ucis de trei persoane surprinse în timp ce tăiau ilegal arbori.

"Cazurile de agresiune la adresa personalului silvic din cadrul Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva s-au menţinut la un nivel înalt în ultimii cinci ani, pe fondul întăririi măsurilor de prevenire şi combatere a tăierilor ilegale şi preluare în pază a unor păduri private care nu aveau asigurate servicii silvice. De la începutul acestui an s-au înregistrat 16 cazuri de agresiune asupra personalului silvic al Romsilva care asigură paza fondului forestier administrat, iar între 2014 şi 2018 au avut loc alte 168 de cazuri de agresiuni asupra personalului Romsilva care asigura paza pădurilor, în numeroase cazuri fiind necesară spitalizarea, în urma rănilor grave suferite", se menţionează în comunicat. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@00,35.....Asa cum am spus , se vede diferenta de IQ...Si ma intorc la primul comentariu ... Sa inteleg ca esti de acord cu moartea padurarului ? Esti ofuscat ca am spus ce am spus de puliticieni , in general ? Mai uitate inca odata si citeste ....oricum , vad ca frustarea ta este nemarginita ....Ai grija , cand te duci la baie ...sa nu te muste oglinda ...de fapt scuze ...tu nu ai oglinda ....se sparge singura cand te vede...asta din cauza IQ-ului tau ...INTELIGENTULE.
5
0
se vede jiji, normal ca se vede, dar daca nu treci de pasul 2 in incercarea de a ajunge si tu la un IQ rezonabil, inseamna ca iti place sa fii un prostovan de tablagiu, pisoarul pzdeilor, cu un IQ de oxiur. Adevarul este ca daca urmezi toti pasii din lume, jiji sarmane amarat, de prostie nu o sa te vindeci niciodata! Asta e soarta ta, sa ne invidiezi toata viata ta marunta de vita pzdista, pe noi, cei care avem o inteligenta normala si o educatie peste medie. Tantalaule!
1
5
14,56...Asa cum ti-am spus , se vede diferenta de IQ.... Sa fi sanatos,, inteligentule ''.....Si apropo... Vezi ca ti -a ramas niste... Cahhhh pe gurita..
5
1
ce ti-am spus eu prostovane? Vezi, repetitia este mama invataturii! Incet incet, o sa realizezi si tu cat de prost esti. Acum trecem la pasul 2. Daca printre cei apropiati tie crezi ca este cineva care are macar bacalaureatul luat pe bune, roaga-l sa-ti explice -de mai multe ori pana intelegi- de ce esti atat de prost, si, poate ai norocul sa iti depasasti conditia de jindar tolomac, local prostovan sau orice fel de tablagiu esti. Bafta! Tine-ma la curent te rog cu realizarile, papagalule!
2
6
@13,06...Asa este.. Ai dreptate.. Diferenta dintre IQ-urile noastre este vizibila...
5
2
mai citeste inca o data postarile noastre, de fapt citestele pana in sfarsit o sa inteleaga si creierul tau de vierme, idiot penibil ce esti, diferentele intre IQ-urile noastre! Neputinta ta intelectuala nu trebuie sa te supere, nu este vina ta, asa te-ai nascut, idiot functional, perfect pentru un tablagiu jindar, paznic local sau national! Neputinta ta in fata sortii mi-a luminat weekend-ul. Pa! Apropos, nu te mai oftica asa tare sa nu plesneasca pipota-n tine, fraiere!
3
6
@18,23...Cat de frustrat poti fi, limbricule... Ti-a futut nevasta toata jandarmeria si acum stai si ii pupi in pooola... Esti doar un sclavete, batut cu poola in cap de aia de la locala.. Esti un mare PROST....Te crezi Tarzan, dar nu esti decat un pitic...
6
3
jiji, tu orice ai face tot un prostovan de jindar ramai, chiar daca te dai tzivil, iar serghei, tu esti o lifta pravoslavnica de-a lui ras-putin atat de arierat mintal incat ma-ta te-a aruncat in hazna cand erai mic, dar spre ghinionul tau, te-au salvat vecinii. Cat despre jindari sau militieni si footootool, lasati-o moale, ca toata lumea stie ca sunt asa de prosti incat la iesirea din tura, seful lor le deseneaza o fofoloanca si locul unde o gasesc, ptr ca ei nu o pot gasi singuri! Plus ca li s-a interzis sa se inmulteasca ca sa nu se impanzeasca prostia,slugarnicia si psd-ismul in lume!
4
7
14,16...sa le sugi pooola la jandarmi si politiei locale.. Iar aia de la politia nationala sa o f... ta muierea in cur... Piticule.. Sorecare...
6
4
@14,16....Mare prost esti.... Nici una, nici alta nu sunt... Sunt ala care ii da moooie lui mata si coardei care iti nevasta. Esti un frustrat futut in cur de jandarmi si batut cu pooola in cap de serifi stelari de la locala. Moooia si ia psd- ul si fara tine, putopalmistule..
8
4
jiji nenorocitule, tu nu esti padurar, tu esti un jindar ticalos sau maxim un local, adica tot o zoaie murdara plina de fecale pesedeilor, care pana mai de curand pazeai cosurile de gunoi prin parcuri iar acum te consideri "amgajati in institutiile de forta". Singurul pericol la care esti expus este sa te latre un caine sau sa-ti crape pantalonii in cur de umflat obez ce esti! Asa ca: MU!E P5D, MU!E "ORGANELOR"!
5
7
Nu mai puneti accentul ma ziaristilor pe fraza asta "era casatorit si avea copiii"in cazurile astea de crima,vedeti ma prostilor cum scrieti caci dimtr-un asa titlu se poate imtelege :"daca era singur hai mai mergea putea sa il omoare nu era asa grav, dar omul asta era casatorit si avea copiii".
4
0
A murit pentru dreptate si adevar,un patriot care nu a vrut sa-si vanda padurea, tara.Cine este criminalul care a lasat orfani trei copii?Tu stat roman cum permiti sa se intample astfel de fapte:sa-ti fie padurea jefuita, copii lasati orfani, tinerele rapite si sechetrate, batranele batjocorite...E mai rau ca in vreme de razboi.Sub ochii vostri se intampla toate astea, dar nu va pasa,va lansati in jocuri murdare pentru putere.Puterea de a distruge pamantul strabun-RUSINE!
6
2
PSD uite ce ai facut. La wc cu voi gainarilor, fugiti din tara ca va bagam in puscarie pe toti javrelor!
6
2
Ce pizda mati mai astepti Iohanis sa ne moara si oamenii nu numai padurile. Ai lasat ministerul de interne de trei luni fara ministru ca sa nu aiba cine sa faca ordine in structurile politiei care protejeaza taierile ilegale de arbori care ajung in fabricile austriecilor prieteni tai si se exporta in Austria cu acte false. Tradator de tara asta esti.
2
6
Legile curului...Asta se intampla si cu ceilalti amgajati in institutiile de forta ale statului.. Infractorii au ajuns sa aiba drepturi mai multe decat un cetatean... Asi vrea sa vad un politician cum explica copiilor padurarului ca tatal lor nu mai vine acasa niciodata... Vreau sa vad cum explica moartea politistului de la Lugoj, copiilor aceztuia... Asta se intampla cand idiotii se fac politicieni... Si asta se intampla cand exista si romani cretini, care spun ca oamenii legii nu isi fac treaba..
12
5
prinsi si impuscati si ei,criminalii...impuscati...nu se poate sa moara oameni la datorie iar statul sa nu faca nimic...sa nu aiba nici o reactie...doar daca nu sunt mana in mana ,hotii si Parlamentarii...
14
0
Sa-i multumim din inima conducatorului iubit, tovarasul ion iliescu si tovarasii sale bombonica nastase pentru ca au vandut padurile Romaniei! Nenorocitii de pesedei le-au luat orice mijloc de aparare padurarilor, astfel incat sa nu cumva sa fie "deranjat" de la furaciuni vreun pesedel local.
15
3
Romania raiul hotilor. Trebuie instituite garzi patriotice ca nu se mai poate. politia e inexistenta
11
3
Nu se mai poate asa , trebuiesc dotati cu armament militar si liber pentru foc de voie , trebuie schimbata legea , sa nu dai cu subsemnatul 3 ani ca ai impuscat un hot ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace , pacat , un munte de om.....
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272