REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Roxana Nemeș l-a iertat pe soțul infidel! Călin Hagima și-a spălat păcatele la UNTOLD

Roxana Nemeș l-a iertat pe soțul infidel! Călin Hagima și-a spălat păcatele la UNTOLD

Replica API 8 august 2022 | 00:00 1585

Când pisica nu-i acasă, șoarecii joaca pe masă! Săptămâna trecută, Roxana Nemeș a aflat din ziare că soțul ei, Călin Hagima, a înșelat-o cu o altă femeie, în timp ce ea era plecată la Bacău, unde filma pentru emisiunea "Splash! Vedete la apă". A suferit, nu i-a căzut bine, dar soțul infidel a știut cum să o împace: a dus-o la UNTOLD!

Bomba săptămânii trecute a fost infidelitatea lui Călin Hagima. Afaceristul și-a înșelat frumoasa soție cu o brunetă. A fost prins cu mâța-n sac, pe balcon la țigara de după, în timp ce o săruta pe sexoasa Ioana, însă el a spus că a fost o întâlnire profesională.

În acest timp Roxana Nemeș se afla la Bacău unde se antrena pentru emisiunea "Splash! Vedete la apă". Când a văzut pozele, a înnebunit! Surse de pe platoul de filmare ne-au spus că solista și-a stăpânit cu greu nervii și a încercat să se concentreze pe sărituri.

Roxana Nemeș, criză de nervi după ce a aflat că soțul a înșelat-o

L-a sunat pe Călin să îi ceara socoteală iar acesta i-a invocat diferite motive. Nu știm dacă i-a spus și ei același lucru, că a avut o discuție profesională pe balcon, la țigară, cert este că Roxana a decis să îl ierte. Se pare că și nașii dar și alți prieteni de familie au avut aportul lor în a o convinge să nu le facă pe plac dușmanilor și să și lase soțul, nai ales că au de construit o casă superbă împreună.

Iată că împăcarea s-a produs, Roxana a decis sa închidă ochii de data aceasta, dar i-a pus niște condiții drastice soțului. Călin și-a cerut iertare în genunchi și i-a jurat că o iubește și să nu facă o prostie. Dulcea împăcare s-a lăsat cu bilete la Untold. Ieri s-au pus în mașină și au pornit spre Cluj unde s-au distrat toată noaptea. În drum spre destinație, cei doi s-au oprit să își facă poze pe care le-au postat pe story.

Cadrele cu peisajul superb de la Poieni, au dat de bănuit că sunt împreună, apoi confirmarea a venit după ce Călin și-a postat pe Facebook o poză în timp ce o ține pe soția iertătoare de mână, cu mesajul: "Mână în mână, la bine și la rău împreună pentru totdeauna", scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cica l a iertat, ei si o trag fiecare imprashtiat, si ea nu renunta la bancomatu ei mobil. lume buna, ce sa zic...
0
0
iti dai seama cate masele iti bagi de ceasu ala rolex? asta numa daca nu lai cumparat de la nea don giovanni!
0
0
tataie, lasa fufele ca nai niciun farmec. te fac ele mai mult decat afisezi tu, mergi la dentist si completeazati molarii daca tot esti full de lovele
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212