REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

S-A DAT DIN NOU ÎN STAMBĂ: un primar a impiedicat poliţiştii să aplice amenzi! VIDEO

S-A DAT DIN NOU ÎN STAMBĂ: un primar a impiedicat poliţiştii să aplice amenzi! VIDEO

Replica API 3 mai 2018 | 12:53 688

EXCLUSIV:

EXCLUSIV:

Tudorel Gurgu

Face ce face și ajunge din nou în atenția polițiștilor și a presei. Vorbim despre primarul comunei Ciobanu, Tudorel Gurgu care, din câte se pare, nu poate sta departe de scandaluri. La începutul lunii trecute, acesta a fost ”altoit” într-un bar de mai mulți indivizi. De această dată, i-a împiedicat pe unii polițiști să aplice sancțiuni în trafic.

Există o intersecție cu probleme la Hârșova, unde se produc accidente destul de des. Ultimul a avut loc acum 2-3 zile, în care mai multe persoane au rămas încarcerate. S-ar părea că, după cum vorbesc localnicii, este vorba despre vizibilitatea redusă în zonă, din cauza camioanelor și a TIR-urilor care opresc acolo și împiedică vizibilitatea. Prin urmare, autoritățile locale au dispus interzicerea parcării autovehiculelor mari, precum și sancționarea celor care nu respectă aceste reguli. Așa se face că, miercuri, polițiștii locali din Hârșova au fost sesizați de un participant la trafic că, din nou, sunt două TIR-uri oprite în acel loc. S-a procedat la sancționarea șoferilor respectivi, care parcau frecvent în zonă. Dar a intervenit ceva neprevăzut.

„Poliția Locală a fost sesizată în legătură cu prezența a două autocamioane oprite în zona Penny Market, iar când polițiștii s-au deplasat la fața locului, șoferii au fost rugați să mute mașinile vis-a-vis de LukOil la ieșire din oraș, în parcarea mare pentru a fi sancționați. Procedura fiind de durata cu verificarea în baza de date cu completarea proceselor-verbale și să nu mai blocheze acolo circulația pe toată această perioadă.

Acolo a venit primarul Tudorel Gurgu din comuna Ciobanu care a împiedicat organele de poliție cu privire la legitimarea ambilor conducători auto. Șoferii și-au recunoscut fapta, au fost sancționați, pentru că așa au zis și ei: ”am greșit, asta e, plătim”. Dar a venit primarul respectiv, care ai-a împiedicat să-i legitimeze și să le dea documentele”, a declarat, în exclusivitate pentru „Replica”, Bogdan Ghimboașe, șeful Poliției Locale a orașului Hârșova.

Dacă ne limităm la acțiunea primarului Gurgu, aceasta se încadrează la Art .2, Alin 36 din Legea 61/2001: ”împiedicarea, sub orice formă, a organelor însărcinate cu menținerea ordinii publice de a-și îndeplini obligațiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliției ori al altui organ de stat sau de a lua măsurile necesare pentru menținerea ori restabilirea ordinii publice”, fapte care sunt sancționate cu amendă cuprinsă între 3000 si 6000 de lei. Prin bunăvoința polițiștilor locali, Tudorel Gurgu a primit amenda minimă, de această dată.

Daniel ALBU

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA-L ADUCA PRIMARUL INAPOI PE GHIMBOASE. DOAR EL APLICA LEGEA IN HARSOVA
3
0
L-a linistit si pe proxenetul de Gurgu , seful politiei locale. Bravo lui. Este bazat.
4
0
Liceenii suntem alaturi de dl. Ghimboase. Seful politiei locale Hirsova
7
0
SEFUL ASTA GHIMBOASE STIE SA FACA LUCRURILE SA FIE LEGALE. NU ESTE PROST DELOC. ARE SUSTINERE POLITICA DE LA BUCURESTI. PRIMARUL IA DAT PUTERE LA COMANDA SEFILOR DIN PARTID
9
0
In acest oras se petrec zilnic infractiuni de tot felul .asta datorita incompetentilor de la politia locala in frunte cu fripturistul sef local ghimbasoaie adus de incompetentul primar ionescu pentru ai satisface acestuia nevoile personale.rusineeeee pentru pupincuristii de mai jos care pentru cativa lei oferiti prin niste amarate de contracte cu primaria si au pierdut demnitatea si calitatea de oameni.sa vafie rusine!
2
6
GHIMBOASE AR TREBUI NUMIT POLITISTUL ANULUI IN HIRSOVA. A FACUT CEEA CE NU AU REUSIT ALTII O GRAMADA DE ANI IN URMA. TIGANII FUG CAND VAD MASINA POLITIEI LOCALE. INAINTE NE ERA FRICA SA IESIM PE STRADA. ACUM COPII SE JOACA LINISTITI CA NU MAI SUNT TALHARITI DE TIGANI.NU SE MAI CONDUCE FARA PERMIS SI CU NUMERE FALSE. ORASUL SE LINISTETE DIN ZI IN ZI. FELICITARI SEFULUI POLITIEI LOCALE HIRSOVA. GHIMBOASE BOGDAN
17
1
O dau pe nevasta-mea la produs . 100 muie 200 anal si normal
15
0
Ai sa te fut in cur Ionescule muie lu stancu muie la copii tai sa o futem pe nevastata si pe tine in cur muie locala ca sa-u saturat si hirsovenii si ciobaneni de voi ai ionescule sa-mi sugi pula dar in genunchi sa dau muie de de criminal ai omorit un om si altul e pe jumate venim sa-ti dam focccccccccccc sa arzi ba gunoiule mincameai pula de slagar ai tilicari tilicarimea sa suga pula cu ce drept dati voi puncte sunteti de politia rutiera sa va fut in gura muie ce bataie osa luati si pe ghimboase l-am batut in sectie ma pis pe voi baaa bagameas pula in familiiile voastre sa vedeti ce va fut.
2
14
3 mai 13;49 sa le sugi paulele la HARSOVENI cu nevastata CURVA si FITUL golan jegos care conduce masina fara permis la 14 ani prin localitate la puscarie cu tine GOIDANE
16
1
Sunt un primar proxenet
25
1
Ala care se da drept mogofan are nevasta curva jajaja
12
0
Amenda asta ustura mai tare decat bataia de luna trecuta. Si acum erai tot cu codurile alea?
27
2
Ala care se da drept mogofan are nevasta curva jajaja
11
2
Machidoni spurcati
10
0
Buna reclama ii faci nasului tau premar Gurgu finule. Tare bucurosi o sa fie harsovenii sa se pricopseasca cu un ciocoflender d asta. Si sa adune si trupa de flacaiasi cu tupeu de borfasi pe langa el. Asa fin asa nas. La cum vorbesti sigur esti in stare doar de atat. Tara de cacat cu conducatori la fel . Tine o tot asa.
21
1
un cocalar de primar cu aere de mare prost
32
1
V- a pus Ionescu sa strangeti bani la buget sa aiba cu ce sa plateasca excursia in America. Apropo cu ce bani achiti excursia de 2 saptamini in care pleci pe 6 mai in SUA si Canada.
10
25
Militienii au norma, norma stabilita impreuna cu primarii de pe raza localitatilor unde stau la panda. Asa a fost, si va fi intotdeauna. Nu scapam de militienii spagari pana nu se da lege, ca toate masinile de militie sa fie dotate cu aparatura audio-video care sa inregistreze non-stop in interiorul autovehiculului. BIne, atunci spaga se va lua in boscheti, dar macar va scadea cuantumul spagilor cu 10 la suta.
3
10
P loc idioti nu stie legile cioban loca
1
21
Vai de capul lui
26
0
pai de ce i-ati dat minim domnilor politisti?sefii vostrii nu ar trebui sa faca o ancheta interna sa vada de ce nu i-ati dat maxim,oare?
9
5
Bravo dl primar nasule o sa iti indeplinesti visul primar la harsova si muisti de la locala in pla mea tre futti in cur in frunte cu seful ala de la buc care mi a dat amenda.poate intru co ford ul in ei plin cu peste.sa le intre vreun sturion in cr
3
26
Domnul Gurgu bate cu piciorul la poarta penitenciarului, nu va mai jucati cu focul, numai tineti acel colt al dobrogei in trecut lucrurile trebuie sa se schimbe.
30
1
Bagami-as pula-n masa de proxenet imputit...la cusca cu el.
35
3
Bravo dl Primar ...forta inainte Harsova ne sustine.toti romii sunt cu noi.Ionescule ai zilele numarate.dl primar nu am putut sa va sustin.ma doare coastele.
1
35
Halo , halo , Palazu , Sapoca , Socola , Spital 9 , un nebun ales primar de alti nebuni , bantuie tara in libertate ...
35
1
Peste tot se intampla asa ceva: a se reaminti incidentul cu taximetristii de la KOGALNICEANU unde FOTU cumnatu primaritei spune - e inregistrare pe fb- ca el e seful comunei. INCREDIBIL este limbajul golanesc folosit de acest individ si INCREDIBIL este ca acest individ este seful pazei de la aeroport desi nu are nici o pregatire militara specifica.
42
0
Iubi.. iar ai aparut la stiri
7
9
Dute si plangete la primar gimbose pisamas pe familia ta si pe copiii tai sau dute la. Chivu sa iti dea mue
3
38
ce cauta un astfel de derbedeu in fruntea unei comune? Trehbuia amendat cu maximul prevazut de lege.
51
2
In oricare stat civilizat, maimutoiul era deja incatusat si prezentat unui judecator districtual. La noi, toti mormolocii urla ca au drepturi, uitand ca mai intai au obligatii.
54
1
MUIE GHIMBOASE
11
30
astia sunt primarii pzdisti, niste inculti protejati de partidul-GIO
41
4
Orce localitate din jurul Harsovei politistii sant de decor ei fiind santajati de primari si schimbati daca nu se supun primarilor corupti cu orientari pesediste sant niste pilitisti care au dificultati financiare cu fam si salarii mici unii abia asteapta sa iasa la pensie sa plece in Spania la munca sa si cumpere si ei casa altul il stiu avea incaltamuntea rupta cand a plecat intr o vacanta altul ii cadea tiglele in cap in locuinta de servici intr o comuna invecinata nu i dau numele sa nu se simta rusinat politia este sub papucul primarilor care santajeaza acesti pilitisti locali
54
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218