REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

SĂLTAŢI de JANDARMI, în timp ce-şi CONFECŢIONAU JOINT-URI

SĂLTAŢI de JANDARMI, în timp ce-şi CONFECŢIONAU JOINT-URI

Replica API 14 octombrie 2020 | 23:55 1636

Jandarmii au surprins în apropiere de Poarta 6 Port Constanța, trei persoane care aveau asupra lor un plic autosigilant transparent cu 12 fragmente vegetale de culoare verde, două țigarete(joint-uri), un cântar electronic, două aparate de mărunţit care prezentau la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător și pliculețe transparente goale, pregătite de livrare.

Luni, 12 octombrie a.c. ora 13.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Poarta 6 Port Constanța, au observat trei persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea echipajului, tinerii au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele, au mărit ritmul de mers şi s-au urcat într-un autoturism. Au fost somați, au coborât din mașină şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al autovehicului.

În maşină, în torpedou, jandarmii au mai găsit un plic autosigilant transparent cu 12 fragmente vegetale de culoare verde, două țigarete(joint-uri), un cântar electronic, două aparate de mărunţit care prezentau la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător și pliculețe transparente goale, pregătite de livrare.

Grinderul, cântarul electronic, pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra lui vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fac ce vreau eu
0
0
De ce gura mati vinzi moartela copiii?
1
0
sigur nu purtau masca
2
0
De ce sa ma prinda pe mine ma? E vina mea ca fumeaza fitu?
2
3
Tot ii prindeti pe cei care fumeaza , adica victimile vanzatorilor de moarte la plic . Pe cei care vand , cand aveti de gand sa ii prindeti ? A inflorit comertu cu ETNOBOTANICE in Constanta . Foarte multi tineri , adolescenti si copiii au devenit legume . STAT IPOTENT CU FUNTIONARI BINE PLATITI . NIMIC NU FACE STATU PENTRU A STARPI TRAFICU DE DROGURI .
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212