REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Salvamarul “Vasile”, somn de voie pe plaja din Venus!

Salvamarul “Vasile”, somn de voie pe plaja din Venus!

Replica API 7 august 2017 | 00:00 330

În acest sezon estival, parcă mai mult ca niciodată, salvamarii au avut de lucru cu turiştii sosiţi pe litoralul românesc! În ciuda avertismentelor şi a steagurilor roşu sau galben arborate pe plajă, oamenii continuau să sfideze apelul salamarilor de a nu-şi pune vieţile în pericol inutil. Din luna mai şi până în prezent, au existat mai multe decese ca urmare a înecurilor, turişti resuscitaţi la mal după ce au fost “pescuiţi” din valuri de salvamari etc. Dacă până acum salvamarii s-au declarat nemulţumiţi de încăpăţânarea oamenilor şi munca multă depusă pe plaje, iată că şi turiştii vin să reclame prestaţia anumitor salvatori de vieţi! În week-end-ul care tocmai s-a încheiat, un salvamar aflat în post în staţiunea Venus a demonstrat că e mult prea obosit pentru a se achita de îndatoririle ce-i revin pe plajă. “Salvamarul Vasile doarme în post”, ne-a transmis o turistă, împreună cu imaginile mai mult decât elocvente, în timp ce pe plajă este arborat steag roşu!

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aceea este salteaua mea
0
0
Ce tot o aruncati pe salvamari, e belea cu lumea, cand sunt avertizati ignora salvamarul, ce respect sa mai primeasca turisul roman din partea salvamarilor? Ce tupeu au turistii sa ceara respect atata timp cat ei nu respecta indicatiile salvamarilor? F bine a facut baiatul, probabil obosise sa isi bata capul cu idiotii...dormi frate ca si asa daca stai si fluieri pe mal o faci degeaba! Respect salvamarilor care ignora prostii ce se arunca in apa in zone periculoase sau cand marea e agitata
5
1
Turista nu se vede din cauza umbrelei
5
0
O pramatie asta care a facut poza! Acest om daca ii da sfatul sa nu intre in apa ea ca toanta il ignora si face misto de el! A mai fost o proasta la munte anul asta,a intrebat salvamontul cum e vremea si ala i-a spus ca ploua si sa nu urce!Si a urcat proasta cu prietenii pe munte dar la coborare a cazut in prapastie ptr ca a alunecat!Salvamontul i-a intrebat prietenii: voi ati sunat azi sa stiti cum e vremea?Si aia :Da!deci grupul a chemat salvamontul dupa ce acestea le-a spus sa renunte la urcare in acea zi
7
0
daca tot arata bine si sunt pe apa nu e normal sa-si selecteze si niste bunaciuni ? ....altii se mai odihnesc , e omeneste . CARCOTASILOR , DE SALVAMARII ACCIDENTATI DE SKY-JETURI , DE CE NU MARAITI . UNII RETROCEDEAZA TERENURI.....ALTII PLIMBA FETE , FIECARE CU AVANTAJUL SAU .......BINE FAC , SEXOASELE VIN PREGATITE DE ....ARUNCAREA IN VALURI , DACA NU ACUM ....ATUNCI CAND ???
3
0
omu are mare bataie de cap cu turistii care nu respecta steagul arborat ...are motive sa fie obosit
8
0
Sa vezi aia dim Mamaia de la Cazino ce plimba turistele cu barca pneumatica si cu skyjetu ala obosit. Astia sunt adevaratii eroi.
8
1
Salvamarul Vasile astepta sa-i faci tu, turisto, un oral pt revigorare.
12
0
Omul asta este epuizat , turista ar fi facut mai bine sa-si vada de treaba ei.....oamenii astia chiar sunt niste eroi ! Acesti oameni isi risca propria viata pentru a salva turistii inconstienti , si o risca pe nimic....salarii de mizerie !
17
0
oboseala s-a adunat ,dat cand muncesc nu vede nimeni
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272