REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Egiptean arestat pentru ȘANTAJ la Constanța: 'Dau FOC la copii dacă nu-mi dai 500 de euro!'

Egiptean arestat pentru ȘANTAJ la Constanța: 'Dau FOC la copii dacă nu-mi dai 500 de euro!'

Replica API 8 noiembrie 2019 | 15:16 588

Un cetățean egiptean, domiciliat în Constanța, a ajuns în atenția oamenilor legii după ce și-a sunat concubina, care se află în afara țării noastre, și a amenințat-o că-i va ucide copii prin incinerare ori îi va arunca în lacul Siutghiol, dacă nu-i trimite 500 de euro.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța efectuează cercetări, la data de 6 noiembrie a.c., într-un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, ca urmare a sesizării unei femei de 40 de ani, cu domiciliul în Constanța, aflată în prezent la muncă în afara țării. Din cercetări a reieșit faptul că femeia ar fi fost contactată de către concubin, prin video-call, care ar fi expus o butelie și ar fi simulat stropirea copiilor cu benzină, amenințând că îi va incinera sau arunca în lacul Siutghiol, dacă nu îi va trimite 500 de euro. Cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări al județului Constanța, s-a stabilit faptul că bărbatul de 42 de ani este cetățean egiptean cu reședință în România, acesta având doi copii de 6, respectiv 4 ani, în urma relației de concubinaj cu femeia în cauză. Cei doi copii minori au fost încredințați familiei femeii. Față de acesta s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de șantaj, iar în cursul zilei de joi, 7 noiembrie, a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul a fost introdus în C.R.A.P. al Constanța.

Update: Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba ai dracului harapi cum se dau ei in stamba. Arabu si dracu vb aia. Astia ar trebui expulzati din Romania.
0
0
Eu nu sunt person respectiva despre sa vorbeasca in articolul aceste. Eu creed ca in Romania sa poate arata deget foarte si prea usor la cineva care nu merita. O seara buna va doresc ca nu am facut asa ceva si de asta sunt si in libertatea. Mi sa pare rau pentru mine si copii mei care au domiciliu la mine.
0
0
Sa-ti dai foc tie, dementule.
1
0
Vom sesiza autoritatile in legatura cu poza din articol
1
0
Ce sa facem daca romancelor le plac pulele belite....
5
1
Machidonii, turcii, araboii si alte neamuri de venetici pe aceste meleaguri sa taca dracului din gura si sa-si vada de viata lor!!! Toti sunt acceptati aici de romani fiindca romanii sunt un neam tolerant cu bunele si relele lor!!!
6
0
Femeia asta n-a gasit alt barbat decat un egiptean sau ce natie o fi si a mai facut si copii cu el?! Alta cultura, alta religie si pe deasupra si caracter infect de umbla cu amenintari, santaj .
7
0
Dupa nume nu pare a fi egiptean. Indian poate.
1
0
de ce puneti poze dubioase? ceva nu e in regula
5
0
Atata macel pentru doar 500 de euro ? Omul este retardat...
5
0
Daca te referi la romani cand spui "Neam de secaturi hoti si curve"si tu consideri ca nu faci parte din neamul asta pentru ca esti machidon,atunci sa stii ma panarama ca Romani le-au dat o casa strabunilor tai dupa ce "de buni ce erau" i-au gonit intai Greci si apoi Bulgari din tarile lor.Asa ca ciocu mic in fata romanilor ma veneticilor.
12
1
Dar la mushatele voastre care o ard la greu cu mukani ce le trebuie? Le trebuie iubire, ca voi nu stiti din astea, si nici nu prea aveti cu ce ! Dar le satisfacem noi.
6
2
Asa le trebuie la concubine panarame cu ciori in casa. Neam de secaturi hoti si koorve. Ahmed pleaca draq in Arabia.
4
1
sa le deie foc si apoi sa-si dea si el foc, scapa lumea de niste lepadaturi
1
5
concubinele....
4
0
egipteanul ala ar trebui urcat in avion si trimis la el acasa in desert sa pazeasca piramidele
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369