A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(https://www.replicaonline.ro/rbin/data255000/santier-naval-laszlo-raduly.jpg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: module/modul-header.php

Line Number: 69

Backtrace:

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/module/modul-header.php
Line: 69
Function: getimagesize

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/template.php
Line: 2
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 184
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 71
Function: post

File: /home/replicaonlinero/public_html/index.php
Line: 329
Function: require_once

REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Șantierul Naval 2 Mai SA are o nouă conducere. Vezi cine va manageria viitoarea companie româno-olandeză

Șantierul Naval 2 Mai SA are o nouă conducere. Vezi cine va manageria viitoarea companie româno-olandeză

Replica API 28 mai 2018 | 00:00 378

Decizie a Adunării Generale a Acționarilor

Decizie a Adunării Generale a Acționarilor

Șantierul Naval 2 Mai SA, prin care statul român se va asocia cu olandezii de la Damen în noua companie care va opera șantierul din sudul litoralului, are o nouă conducere. Consiliul de Administrație este acum alcătuit din două funcționare cu experiență din cadrul Ministerului Economiei, dar și dintr-o cunoscută figură a mediului academic, devenită de puțin timp consilier a ministrului.

foto: Mediafax

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor a decis, în ședința de vineri, numirea unui Consiliu de Administrație al Șantierului Naval 2 Mai SA din Mangalia, cu un mandate provizroiu, de patru luni. Este vorba despre Mirela Popină, Anca Ruxandra Neacșu și Adrian Mitroi. Dacă despre cele două femei se știe că sunt funcționare cu vechime în minister, atrage atenția profilul noului venit. Adrian Mitroi este profesor de finanțe la Academia de Științe Economice București și, de la începutul acestei luni, consilierul personal al ministrului Economiei, Dan Andrușcă. Noul administrator al Șantierului Naval 2 Mai SA este, de asemenea, membru în Consiliul de Supraveghere al Institutului de Studii Financiare, administrator al Fondului de Garantare a Asiguraților și administrator de risc la SIF 4.

Noua echipă de la Șantierul Naval 2 Mai SA are misiunea de a finaliza negocierile cu olandezii de la Damen și înființarea noii companii care va active în șantierul din Mangalia. Statul român va avea 51% din noua societate, așa cum s-a anunțat de pe 21 martie, când Ministerul Economiei a bătut palma cu Damen. Olandezii vor fi acționari minoritari, cu 49% din firmă, dar vor asigura atât managementul șantierului, cât și lista de comenzi a noii structuri.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nici poze cu dmhi nu mai aveti,cei aici tulcea din vechime,galatiul,oricum damenul ar putea sa vanda mai departe actiunile luate de la koreeni deoarece corvetele s-au dus la francezi,vorba aia cainele mai mare i-l fugareste pe ala mai mic
0
0
Semnal pt management . Sudorii si lacatusii romani pleaca in Olanda , Norvegia, Danemarca, Belgia , U.K cu salariul incepand de la 12 euro pe ora iar cei de top 24 euro. In tara au pretentii incepand de la 8 euro dar stau doar cate o luna. Luati in considerare aceste semnale. Preturile de la Mangalia sunt antice .
1
0
Ba prostilor statul roman e cel mai incompetent adminstrator, asa ca rugati-va ca santierul sa aiba conducere privata ca altfel in 2-3 ani se inchide sandramaua.
2
2
Doaaamneeee !!! Cata naivitate si prostie ! Ba cretinilor ! Olanda era economie de SUTE de miliarde de euro anual ! Rotterdam e cel mai mare port ! Catre asia si orientul mijlociu, constanta ar fi cel mai avantajos, am lua painea olandezilor, care astia decand cu corsarii numai asa au stiut sa faca bani. Si acuma va bucurati ca au cumparat olandezii aici!?! Pariu In 2 ani tot portul e la fier vechi !
2
1
cei numiti reprezinta doar actionari de la fostu santier 2 mai chiar daca vor detine 51%din noua societate dar nu fac parte din noua conducere a noii societati din cadru santierului acolo vor fi numiti de catre olandezi si de la santieru galati nu confundati lucrurile
1
0
Santierul vostru de 2lei care a adunat sute de scursuri
1
3
Liber la furat
2
1
astia in viata lor nu au vazut si pus piciorul pe o nava, niste handicapati politici ..,
6
3
Dementa continua in Romanica, sa pui doua fate de la Bucuresti si Mitroi care este abonat la astfel de treburi este " Tradare Nationala " de doua ori, odata ca acesti asa zis specialisti in cifre nici nu inteleg ce este un santier naval iar daca aici se vor construi fregatele atunci sa vezi hotie pe olandezi. Tara este pierduta sau vanduta pe veci de niste politicieni care bubuie de prosti dar nu au nici o raspundere. Avem specialisti recunoscuti in toata lumea acum iesiti la pensie sau angajati de cele mai mari autoritati navale din lume si punem pupezele sa administreze cel mai mare santier.
12
3
Pai sa faca si in santierul din Romania performanta identica ca in Olanda asa toti msngalienii sa revina acasa si municipiul Mangalia sa scape de mizeria actuala in care se afla.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614