REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Şase candidaţi pentru şefia DNA! Doi dintre ei sunt constănţeni

Şase candidaţi pentru şefia DNA! Doi dintre ei sunt constănţeni

Replica API 25 august 2018 | 00:00 358

Şase procurori şi-au depus candidatura pentru a ocupa funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a anunţat, vineri, Ministerul Justiţiei. Doi dintre ei sunt constănţenii Adina Florea şi Sorin Armeanu.

„Candidaturile depuse până la data de 24 august 2018, ora 16,30, la Ministerul Justiţiei pentru selecţia procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcţia vacantă de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie sunt Paula – Nicoleta Tănase, Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea, Andrei Bodean, Adina Florea Şi Sorin Armeanu”, au anunţat, vineri, reprezentanţii Ministerului Justiţiei.

Adina Florea este procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Celălalt constănţean care candidează, Andrei Bodean a intrat în magistratură în anul 2008, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Bodean a devenit cunoscut pe plan local în 2011, datorită crimelor de răsunet pe care le-a anchetat pe vremea când era criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. A devenit procuror DNA în luna ianuarie 2013. De astfel, el este procurorul care a început urmărirea penală a lui Nicușor Constantinescu, în cazul Centrului Militar Zonal, fostul șef al CJC ispășind astăzi o condamnare de 5 ani.

Rezultatele selecţiei vor fi anunţate public pe data de 6 septembrie.

Prima selecţie pentru postul de procuror-şef al DNA a început în 9 iulie, imediat după anunţul privind semnarea decretului de către preşedintele Klaus Iohannis pentru revocarea din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca Catani de Constanta ia sefia DNA atunci inseamna ca si eu pot deveni medic cu facultatea de teologie,pt ca si el a devenit procuror cu facultatea de administratie publica si cu decretul distinsului presedinte Basescu! Rusine justitiei din Romania care accepta ca posturile unor institutii cheie sa fie ocupate de catre oameni care nu detin studii pt functia respectiva! Catani de Constanta a fost numit prin decret prezidential in 2010 la judecatoria cta,la cateva luni a fost detasat la tribunalu cta ca procuror criminalist,functie pentri care nu cred ca avea pregatire ,in 2012 pleaca DNA Cta
4
0
Daca ajunge super corecta de Adina Florea sefa Dna cu etica si C.V. ul ei imaculat se duce dracu tara asta...sa aibe toata lumea dosare fabricate sa dea bine la bilantul anual...
4
1
categoric, acum intra in actiune sluga si presul fidel al puscariasului draknea- ati ghicit- tudorel, care va trebui, musai sa accepte un teleormanean, sau intre timp videle a mai scos la lumina o sluga. Vom trai si vom vedea, oricum acest slugoi toader este cel mai periculs ptr democratie, ptr Romania si ptr poporul roman, a primit sarcina concreta sa il elimine pe lazar in stilul lui kovesi- va reusi oare?
4
2
SUCCES DOMNULUI BODEAN!
4
9
ce muratura de femeie.
7
3
Pe langa Bodean , Zdreanta si cu Onea sunt pistol cu apa!Incompetentul asta cu apucaturi naziste si securiste se crede marele justitiabil!Poate povesteste el cum a dispus in dosarul Larei Saban incredintarea minorului catre tata...si nu degeaba!Doar vreo 30.000 Euro a luat corectul si intangibilul asta!Sau cum trimitea soferul institutiei acasa la diversi ,,denuntatori de serviciu" sa completeze pe capota masinii denunturile facute!Sigur il propune Toader!
7
2
Cred ca nici nu va puteti inchipui,cate Escrocheri area acesta Prc Adina Florea,cu parteneru ei de viata,marele AlCapone de C-ta,daca vor fi bine instrumentati si cercetati de catre,Inspectia Juditiara CSM,servicile au tot ce doriti la mapa profesionala si C.V.acestei Infractoare.Auzi tupeu,sa si vrea sefa DNA.Am ajuns tara Hotilor cu ajutorul,IPJ,DNA si PCA C-ta.Si lumea nu mai are la cine sa planga.
8
2
sunt reprezentantii unor escroci ajunji mahari in dna mai corupti decat mafia cosa nostra din Camorra.La Constanta Nitu maharul reprezinta justitia ajunsa la cote alarmante de coruptie...
4
0
Dide sa fie pus procuror. Sa semneze apoi johajjus in geaca rosie sa zica ca e de la mincinosii PSD
2
2
Doamne sfinte cata naivitate
2
0
Am observat ca procurorii sunt oameni urati la aspectul fizic, si murdari in efectuarea sarcinilor de serviciu.
7
3
Alta Zdreanta nenorocita vrea sa ajunga mare mahar. Bai Bodene, dupa ce l-ai bagat la puscarie pe avocatul ala ca ai vrut sa-i regulezi nevasta , la Bucale pe cine ai mai ochii. Oricum , tu vrei dar nu se mai poate. Incet-incet alde Portocala Zdreanta vor fi lichidati.Santem intr-o tara din UE si principiile statului de drept tb. sa fie ca in Spania, Franta, Suedia, fara protocoale intre DNA si servicii, fara a baga oameni la puscarie ca asa vrea neamtul, base sau udrea.
12
7
Al DNA ar trebui sa fie un procuror normal la cap, care sa nu fie nici in anturajul lui Dragnea si nici in cel al lui Toader!
12
3
Andrei Bodean este un profesionist.Mult,mult noroc.
12
15
Adina Florea chiar ar fi o surpriza frumoasa.
7
23
Bodean este un buhai urit si prost. Pe Claudita as lua.o la. . .pt ca e NEFERICITA
9
10
Cine a verificato pe Adina Florea,ce mapa profesionala are si C.V.are recomandari de la Deliorga si SRI.E bine ca tot niste Mafioti cu rezultate de distrugerea omeniri ajug sa ne reprezinte.Langa Dragnea si Valcov statu mafiot si paralel.
28
3
Daca sunt din Teleorman , au sanse mari . Daca nu , tudorel ii va trimite la plimbare .
13
5
din piata gorbakiov de trei lei ...esti free !!!.Cumparati un costum de haine ca sa arati ca un om decent.Ceva tatuaje cu serpi anaconda aveti stimate domn?.Alea sunt la moda acum Nu mai ai mult pana tii le faci.
6
10
Nooo, ni la el ma.....
9
2
Inca 2 frustrati...Aia e o domnisorica la 50 anisori iar buhaiul asta are impresia ca poate sa sara gardul din rezervatia de la C'-ta....Maaaa...Trrr napoi maaa...
16
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218