REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Șase copii din Constanța au rămas fără mamă de Paște! Erau deja orfani de tată...

Șase copii din Constanța au rămas fără mamă de Paște! Erau deja orfani de tată...

Replica API 23 aprilie 2018 | 00:08 869

Ce se întâmplă acum cu ei?

Ce se întâmplă acum cu ei?

Soarta a fost dură pentru 6 copii din Constanța: mama a murit de Paște, au rămas fără tată acum câțiva ani, iar acum caută cu greu să își asigure un acoperiș deasupra capului. Povestea celor șase frați din Constanța care își doresc o locuință

Șase fraţi din Constanţa fac performanță, însă povestea din spatele muncii lor este una de necrezut. Sunt copii deștepți, fac sport și muncesc din greu pentru a avea un viitor strălucit, chiar dacă au rămas orfani. Cei șase locuiesc în două camere, dar și-ar dori o locuință pentru a avea un trai normal și decent. Cel mai mic dintre ei are doar 12 ani, iar cel mai mare are 16.

Cristian, Andrei, Tudor, Amelia, Luca şi Marta au rămas de când erau micuți fără tată. Bărbatul a fost militar, însă la 44 de ani a pierdut lupta cu o boală grea.

Soția lui a rămas singură cu cei 6 copii, iar niște prieteni de familie i-au oferit o locuință unde să stea cu cei mici, fără să perceapă o chirie. De Paşti, mama scelor șase a murit, la doar 43 ani. Ultimele cuvinte ale mamei au fost motivaționale pentru copii, spunându-le că este foarte mândră de ei. De altfel, sunt niște luptători! Toți sunt elevi care au note mari, fac sport de performanță și sunt premiați pentru toate acestea.

După moartea mamei, în locuinţa orfanilor au apărut asistenţii sociali, dat fiind faptul că nu mai au nici un părinte. Municipalitatea caută o locuință socială pentru cei 6 frați care locuiesc cu bunica lor de acum înainte.

Cei care doresc să le ofere ajutor pot trimite bani în conturile:

RO15CECEB00008RON0055824

RO68CECEB000B2EUR0055832

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Copii sunt vecini cu mine. Ii stiu din cartier, copii respectuosi, curati, destepti, cuminti. Nimeni nu vrea sa faca bani pe baza suferintei lor. Daca aveti dubii, dar totusi vreti sa ii ajutati ii gasitila adresa de sus, strada Salcamilor
0
0
Trezireaaa Fagadauuu
5
0
Aveti grija la sarlatani.
2
0
...daca dumneavoastra va tineti de cuvant ,asa in ghilimele sa-mi spuneti si mie ! nr, dumneavoastra este egal cu al copiilor ,ori facem ceva pt. ei ori ii lasam in mana domnului ,laude,,,
1
0
Sistem genial! Hollywood are nevoie de o poveste senzationala! Vino si tu in echipa pentru Hollywood! Proiect B: siguranta si stabilitate! Numai daca vrei sa castigi bani! Sistemul care functioneaza pentru toti! Castigi bani cu un subiect de Hollywood! Incredibil! Hollywood va face un film bun! De ce sa pierzi o oportunitate extraordinara? Un sistem puternic! Detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo.com
4
5
Lasati mi va rog un Nr De tel in privat! Multumesc
5
2
Un nr de tel de contact
5
0
Locuiesc in Constanta, str Salcimilor nr 20 A.
10
0
Va rog un numar de telefon sau adresa
4
0
Nu mai depune nimeni in conturi fake. Dati adresa, tel sa-i ajutam.
8
0
Un nr de tel
9
1
Lasati un nr de contact sau o adresa sa putem lua legatura direct cu bunica si copilasii!
9
2
cum putem lua legatura cu bunica lor sa-i putem ajuta?
10
0
Da, saracutii! Trebuie ajutati!
16
0
Cine poate sa ajute s-o faca cu gandul ca acei copii nu vor ajunge institutionalizati.E MARE lucru pt psihicul lor sa creasca mari impreuna si sansa ca mai au pe bunica ii ajuta sa fie impreuna.
22
2
Cum putem lua legatura cu ei sau bunica lor ? Doresc sa ma implic in ai ajuta. Multumesc !
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108