REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

SCANDAL după TRAGEDIA de la BOLI INFECŢIOASE: SUNTEŢI o RUŞINE! VIDEO

SCANDAL după TRAGEDIA de la BOLI INFECŢIOASE: SUNTEŢI o RUŞINE! VIDEO

Replica API 1 octombrie 2021 | 13:10 9678

Rudele victimelor de la Boli Infecțioase au răbufnit în fața unității medicale. ”Incompetenților”, ”Rușine”, au spus oamenii, cu lacrimi în ochi.

Un scandal a izbucnit în faţa Spitalul de Boli Infecţioase, rudele celor decedaţi sau care nu sunt de găsit declarându-şi nemulţumirea.

"Ea e din Năvodari.Era în stare gravă la ATI, nu putea să respire fără mască de oxigen. Acum nu ştim nimic de ea" a declarat pentru Replica de Constanţa, o persoană a cărei rudă era internată la Spitalul de Boli Infecţioase, la secţia ATI. O aveam în stare gravă, dar nu poate să moară arsă. De ce? Sunteți o rușine! De ce atâta incompetență? De ce să moară arși! În ce țară trăim? Pe cine alegem?”, a spus fiica unei persoane decedate.

”Sora mea a fost internată, am văzut-o alaltăieri, era grav, dar stabilă. A murit asfixiată! Nimeni nu învață nimic, nu ne învățăm lecția. Își bagă bani în buzunar, fac avere și nu-i interesează de noi. De 30 de ani se întâmplă toate astea”,a spus ruda altei victime.

Vă reamintim că până la acest moment se ştie că sunt 9 morţi.

.

V.S., M.P., L.I., A.V., A.M

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chitac demisia Usr demisia Mazare eliberat si pus primar
4
1
Chitac, Ovanesian, telectualul de Rusu, consilierii vostri de cacao si javrele de l USR! Plecati acasa, incompetentilor!!!!
5
0
Nenorocitii astia de pseudo-jurnalisti de la Replica sunt la fel de vinovati deoarece s-au dovedit a fi partas la furturile pnl-istilor prin simplul fapt ca au avut grija sa-i ridice in slavi fara nici o urma de critica la adresa lor. Sa le fie rusine
9
0
Bine ca avem parcari!!!
8
0
Condoleante famililor acum cateva luni se achizitionau ventilatoare care nu au ajuns in tara,masti necomforme.izolete care nimeni nu stie nimeni de ele, vaccinurile se aduceau in conditi speciale acum te vaccineaza cu ele pe masa, in valul 3 ne inchideua in case acum nu mai conteaza cat la suta ca e 7 8 mergem la scoli restaurante fratilor bataia de joc mai mare nu exista ,astea ne au vandut tara suntem datori si copii copilor nostri,
7
1
DEMISIA PRIMARUL WC!!!
14
0
Cate paturi mau avem la ATI fara astea care au ars bai ARAHAT?
9
0
Si de la congresul pnl cate saptamani au trecut dar de la incheierea sezonului pe litoral? Hai siktir vuvuzea propagandista
11
2
Dupa accentul auzit din filmulet am crezut ca e facut prin Moldova, sau Braila.. Au crezut ca in Constanta e raiul pe pamant.
16
3
vrem la aparate
5
3
Omocea e de vina
3
4
Dar se vaccinase sora.ta Fa? De ce nu putea sa respire? Si nevaccinati si arsi de sistemul dacului rebel . Muyedaculeliberdeidei
8
13
da ,primarul chiar are o vina si o vina mare ,trebuiau alocati banii pentru investitii in spitale,de implementat proiecte pentru fonduri europene.Nu ti-as dorii sa cunosti un consilier pe numele lui de Omocea sa vezi ca nici sa se semneze nu stie ,un gunoi
26
3
SPER SA VA CRAPE TOTI COPII CELOR DIN PSD SI PNTL SI TUTUROR CELOR CARE AU FURAT UN BAN DE LA ACEST STAT! CRIMINALILOR!
17
12
Bravo mai tupeistilor,nu a trecut o saptamana de la protestul vostru anticovid cu toate ca spitalele erau pline cu bolnavi de covid si cand se produc tragedii tot voi cu gura mare.
20
19
Sunteti niste dezastre tot sistemul din judet .
13
1
Nu inteleg ce treaba are primarul cu spitalul...
4
28
Unde sunt eroii din prima linie care pleaca cu buzunarele pline de spaga acasa si te lasa sa crapi ?
28
6
Nu era mai simplu sa se vaccineze ca sa nu se ajunga aici? Vorbele grele, injuraturile, etc nu mai fac acum doi bani.
27
34
Care boala, care vaccin, ce incendiu? Stati linistiti, nu s-a intamplat nimic. Pam-pam.
19
12
Inainte sa inceapa un incendiu , miroase a incins , unde erau persoanele care trebuiau sa ii supravegheze? Va rasp eu prin birouri beau cafele
39
5
Cand li s-a spus sa se vaccineze pentru risca sa faca forme grave si sa ajunga la ATI, multi au transmis mwe si au continuat sa se uite la cei din categoria Sosoaca si Simion. Macar de acum incolo sa invete ceva. Pavilionul expozitional e deschis in fiecare zi.
38
32
Unde sunt eroiii? Ftvangura
23
5
anarhie...nu democratie
24
1
Nu faceti nimic pentru Constanta, nu se poate asa ceva!!
32
0
Logic ca au fugit cat au vazut cu ochii...
18
5
In ce tara traim ? jucam golf si invatam a schia ca ne place distractia iar de iesit in strada nu vrem ca doar noi i-am votat nu pe ciuma rosie !
49
4
DEMISIA PRIMARUL WC !!!
52
3
si sleahta mai este primar pana luni, inseamna ca nu stim sa iesim in strada
46
5
Este ghinionul Constantei! El, cu telectualul de Risu, Ova si toata sleahta de incompetenti.
42
3
Dumnezeu sa-i ierte.
57
1
Se mai numeau eroi,scarrbele astea din sistem
36
15
Medicii si asistentele au facut ceva ca sa salveze victimele? Sau au fugit?
29
28

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272