REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

SCANDAL ÎN AUTOBUZ: Daţi jos de poliţişti: nu aveau bilete FOTO/VIDEO

SCANDAL ÎN AUTOBUZ: Daţi jos de poliţişti: nu aveau bilete FOTO/VIDEO

Replica API 10 ianuarie 2018 | 13:34 904

Poliţia Locală Constanţa continuă seria de controale în mijloacele de transport în comun, pentru depistarea şi sancţionarea celor care călătoresc în mod fraudulos. Astfel, în cursul zilei de luni, un echipaj numeros de poliţişti au verificat autobuzele RATC care ajungeau la Poarta 2, înainte ca acestea să intre în staţie. Aşa cum era de aşteptat, în cursul dimineţii, într-un autobuz care circulă pe linia 42, au fost prinşi mai mulţi călători, toţi de etnie romă, care nu aveau bilete şi nici abonamente. Oamenii legii i-au dat jos şi le-a făcut procese verbale de contravenţie. În schimb, ţiganii au început scandalul, că de ce se ia toată lumea de ei „pentru nişte bilete”. Ceilalţi călători aflaţi în autobuz, care circulau în mod legal, şi-au declarat nemulţumirea faţă de cei care nu aveau bilete, salutând, pe această cale, acţiunea poliţiştilor. „După ce că sunt asistaţi social, trăiesc pe spatele nostru, nu muncesc şi nu fac nimic util societăţii, nu respectă măcar regulile minime de convieţuire. Poate fiindcă nu muncesc nu-şi permit să plătească nu ştiu ce taxe, dar un bilet de 3 lei pentru 2 călătorii îşi pot cumpăra. Bine că au bani de ţigări şi de shaorma. Ei nu plătesc nimic, iar noi, cei pe care statul ne mănâncă de bani, suntem luaţi de proşti. Aşa le trebuie, acum să plătească amenzi”, a precizat un pensionar aflat în autobuzul 42. Poliţia Locală anunţă că astfel de controale au loc zilnic, pentru descurajarea celor care obişnuiesc să călătorească în mod clandestin.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu neaparat omorati, dar daca le punem o punga pe cap,se sufoca in maxim 2 minute.cu o punga rezolvi 20-30 de cioroi. Deci inarmati-va fratilot cu cateva pungi si hai sa scapam orasul de paraziti.
2
0
TIGANIIIIIIIIIIIII
3
0
O sa stearga ciorile cu procesele verbale la cur puradeii!
5
0
Am asistat pentru a doua oara la un astfel de control pe linia 2-43, am fost opriti pe soseaua Mangaliei, in dreptul stadionului, salut si incurajez aceasta campanie de control, bravo Politiei, este un inceput bun, ar trebui facut mai des si schimbat si locul, nu numai pana la gara!
14
0
acestia erau votantii lui mazarica, si ajutati de el cu diverse ajutoare, normal din banii constantenilor. A indraznit cineva sa se atinga de acesti vesnici votanti?
9
1
Uite cine vorbeste, etnie de evazionisti !!!
7
4
Prin acordarea fara minte ,de catre autoritatile noastre,a unor sume de bani din buzunarele noastre acestei etnii,va duce ,la fel ca in anii '40 ,la ura acestei rase si la ororile holocaustului.Si ne mai intrebam,cum a fost posibil?
19
1
le plateste fagadaul biletele ca are nevoie de voturi
17
2
Lasati romii in pace. Ei sunt natiunea inlocuitoare. In cativa ani vor fi majoritari iar Romania de va numi RROMania
13
7
Sa vezi ce bine o duc in tot centrul Constantei, Stefan cel Mare, Grivitei , Tomis Mall, in case moca pe care le ocupa in timp ce Primaria doarme. Restul prostilor tineri - doctori, profesori, intreprinzatori - platesc rate o viata pentru un rahat de apartament, direct la sanchi dezvoltator. Rusine impotentilor.
37
1
vreti descurajare? Munca in folosul comunitatii si privarea de bani nemunciti. Asa ii veti convige
46
0
ce va mirati mokaneilor ,,,, astias la fel ca voi neam de putori si hoti
12
15
sa le smulga penele.
21
1
La tigani mue la tigani !
23
0
si daca n au bani de amenzi ce veti face? nu era mai bine daca ii puneati la munca n folosu comunitatii? macar arata mai bine orasul asta care e de multi ani varza....
25
3
Mai nu uitati noi suntem superiori pentru voi la munca si lasatine in pace,ca sunteti si prosti.
2
31
Lasati ciorile sa vina la mine !
29
2
E tarzie si tardiva reactia militieneasca!! De multa vreme asistatii social folosesc mijloace de transp. in comun..autobuz,tren si fara sa plateasca ocupa locuri si distrug tapiteria scaunelor si furnitura interioara.Pt acesti asistati se impune un control constant in trenuri si autobuze.
40
1
Sa se cunoasca de toata lumea...Niciodata nu vor platii tiganii amenzile. Vina este a celor care nu sunt in stare sa faca o lege mai clara in sensul asta si anume sa se poata colecta sumele provenite din sanctiuni contraventionale. Inainte cand nu plateai amenzile si depaseai o suma anume faceai cateva luni de arest si ii descuraja pe toti cocalarii care urla noaptea pe strazi,beau la scara blocului...fac scandal..merg fara bilet etc. Asa ca amenda nu mai sperie pe nimeni,nu se plateste...sa nu mai zic de ciorile fara domiciliu stabil...Au muncit baietii degeaba dandu le amenzi..asta e romania
42
2
Vai si amar ..in ce hal a ajuns orasul constanta ..traducere ..un oras tip ghetou plin -full de tigani ..bisnitari de tigari toti asistati sociali .au primit locuinte -pensiuni de la mazare ptr voturi ..tiganii si turci-tigani de cand se nasc si pana crapa din tata in fiu ei nu platesc absolut nimic pe lumea aceasta ..transport ..spital ..etc toate acestea sunt platite de romani vorba lui banciu ..suntem un popor de prosti si lasi dar nu vrem sa recunoastem ..
59
1
Bravo baieti puneti la zid putorile care traiesc pe spatele nostru care muncim nu sa traiasca din ajutoare sociale ca sunt sanatosi sa puna mana la treaba !!!!
49
1
Este un inceput! Sper ! Dar tot nu pot intelege de ce trebuie sa-i tinem pe banii nostri ! Sunt multi, din ce in ce mai multi, nu muncesc, primesc inclusiv asistenta medicala de inalta performanta pe banii nostri !
45
1
Tot timpul aceste specimene calatoresc fara bilet. Cum de s-a miscat politia? Ca de vreo 20 de ani nu au facut nimic in acest sens.
49
1
E imposibil sa fie integrati social atat timp cat nu vor sa renuntea propriile reguli de conduita sociala. Refuza educatia fetelor, iar o mama analfabeta care se marita la 15 ani nu va putea sa insufle alte valori copiilor ei, mai ales ca ei stau cate 3-4 generatii in aceeasi casa, iar cel mai in varsta dicteaza... Conditionarea asistentei sociale de integrarea in societate ar fi un pas.
52
0
Tiganii niciodata nu vor fi integrati social si vor face neleguiri.Este un disconfort pentru un cetatean normal.Sa fie pusi la munca in folosul comunitatii.Fac bisnita si iau si ajutoare sociale.Sunt prea odihniti si au timp sa faca o droaie de puradei.
52
0
Na ca s-a intamplat minunea! Oare va tine doar 3 zile ??? Poate faceti razie si pe autobuzele 102 si 100, poate amendati si tiganii care insista sa ne polueze fonic cu manele din difuzoare portabile.
62
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102