REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Scandal, în mijlocul nopții, la un bar din Poarta 6; niște scandalagii au trezit tot cartierul! Video

Scandal, în mijlocul nopții, la un bar din Poarta 6; niște scandalagii au trezit tot cartierul! Video

Replica API 13 iunie 2022 | 19:58 4613

De câteva luni, în Poarta 6, pe strada Zefirului, la parterul unui bloc, s-a deschis un local cu activități de bar și biliard. Aproape seară de seară, cei care locuiesc în blocul cu pricina sunt nevoiți să suporte gălăgia, muzica dată tare și, uneori, scandalurile care se nasc aici. Weekend-ul trecut, mai exact Sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00, niște scandalagii, amețiți bine de aburii lui Bachus, posibil aflați și sub influența drogurilor, au trezit întreg cartierul. Urletele, vociferările și zgomotul sticlelor au băgat teama în locuitorii care se gândeau, cu groază, că scandalul ar putea avea un final nefericit pentru unii dintre ei. Scandalul a fost întrerupt de oamenii legii.

Până de curând, era liniște într-un cartier din Poarta 6. De o perioadă, însă, seară de seară se formează găşti întregi care intră și ies din barul recent deschis de pe strada Zefirului, acolo unde, în trecut, a funcționat un magazin alimentar. Este situat la parterul unui bloc turn și are funcțiunea, teoretic, de biliard.

Iar, programul de funcționare uneori nu este respectat astfel că distracția de prelungește aici până după miezul nopții. Din acest motiv, oamenii nu se pot odihni, gălăgia creşte în fiecare noapte, iar hărmălaia ţine până dimineaţă. Așa s-a întâmplat și weekendul trecut când, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.00, locuitorii au fost treziți de urlete și țipete, de zgomotul sticlelor care, pesemne, se spărgeau în local și în afara lui. Mai mulți indivizi, amețiți bine de aburii lui Bachus, au tulburat ordinea și liniștea publică, mai bine de o oră jumătate.

Video:

”Să vină mascații!”, ”România, trezește-te!”, vociferau scandalagii, folosind, evident, și cuvinte vulgare. Pe fundal, se auzea și o voce de femeie, care încerca să-i reducă pe bărbați la tăcere, însă degeaba.

Video:

Polițiștii le-a întrerupt distracția

Oamenii legii au fost sesizați și, ajunși la fața locului, au constatat că cele semnalate se confirmă. În noaptea de ¾ iunie a.c., ora 2.10, polițiștii Secției 5 Poliția Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Zefirului din municipiul Constanța, se tulbură liniștea și ordinea publică.

Video:

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificați doi bărbați care tulburau ordinea și liniștea publică, prin strigăte și larmă. Cele două persoane au fost sancționate contravențional, la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a declarat, pentru Replica, inspectorul de poliție Andreea Iliescu.

Aceasta a mai precizat că în ultima perioadă, la adresa indicată, nu au mai fost înregistrate alte semnalări.

Totodată, deși locuitorii din zonă spun că nu prea văd patrule de poliție în cartier, Andreea Iliescu ne-a declarat că ”patrularea se efectuează conform Dispozitivului de Ordine și Siguranță Publică întocmit la nivelul secției”.

Video 4:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sectia 5 se mai numeste si albalux. Au sters din plageri suma de 200.000ron gaura facuta de nicolae stefan fost administrator la asoc de prop 270. 112, albalux 5??
1
0
o fii clanu stanescu
1
0
din comun pentru poarta 6.
1
0
Pai asa ne place noua acolo, cu scandal.
1
0
Sigur veneau de la barul ala, sau erau de la barurile de langa parc? Toata lumea stie ca propietarii sunt doi politisti. O fi adevarat?
2
0
Politia este INEXISTENTA dupa ora 18.00 in Poarta 6 ! Sunt lasati in pace hotii si pestii, sa produca iar apoi sa-si plateasca protectia la Sectia 5 politie . Se stie in tot cartierul !
1
0
Cartier de drogari, curve, pesti si mildoveni!
1
0
la mangalia,gara,taximetristii bronzati analfabeti ,carnetul luat pe bani,faccirc toata noaptea,risete,mirlanei.politia e cu ei.
1
0
moldovenii ghetoizati de Ceausescu la Poarta 6 inhaitati cu pensionarii pachetari au distrus orasul votand vremelnic mascariciul puscarias.
1
0
Scopu alcoolului este sa te faca pr0st. Atat.
3
0
andreaa, ce imagini tulburatoare!! Am urmarit cu sufletul la gura!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614