REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

SCANDAL în Ovidiu! Polițist MUȘCAT și AUTOSPECIALĂ cu PARBRIZUL SPART!

SCANDAL în Ovidiu! Polițist MUȘCAT și AUTOSPECIALĂ cu PARBRIZUL SPART!

Replica API 28 iunie 2019 | 01:04 355

Agresorul, stropit cu un jet de sifon!

Agresorul, stropit cu un jet de sifon!

Mustafa Osman a fost condamnat la un an și patru luni și zece zile cu suspendare pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru ultraj. Decizia nu este definitivă și apelul se va judeca pe 12.09.2019. Menționăm că acum este vorba de rejudecare. Prima dată, instanța de fond l-a condamnat la un an și șase luni cu suspendare, pe 11.05.2018, dar la apel magistrații au dispus rejudecarea cauzei. Ceea ce s-a și întâmplat.

Persoana vătămată a declarat faptul că, în data de 2.05.2016, fiind în exercitarea activităților de serviciu în calitate de agent șef adjunct în cadrul Poliției Ovidiu, în jurul orelor 16.20, a fost so licitat prin 112 cu privire la faptul că o persoană încearcă să se sinucidă. Împreună cu colegul său s-au deplasat la fața locului, apoi, după aproximativ 20 de minute, s-au deplasat la altă solicitare, unde au identificat pe numitul Mustafa Osman, cunoscut cu afecțiuni psihice manifestate prin violență asupra bunurilor, membrilor familiei sale dar și asupra celorlalte persoane cu care se întâlnește. Cei doi lucrători de poliție au încercat să poarte o discuție calmă cu Osman, potrivit rolii.ro, dar acesta a amenințat că sparge geamurile de la magazinul aflat în zonă, iar în momentul când acesta a vrut să pună în aplicare această hotărâre, ducându-se către unul dintre geamuri cu intenția de al sparge, au încercat să îl imobilizăm. În încercarea celor doi lucrători de poliție de a-i monta cătușele, Mustafa a încercat să o muște pe persoana vătămată de pulpa piciorului stâng, după care a reușit să îi prindă degetul mijlociu al mâini stângi în încleștarea puternică a dinților. După aproximativ două minute, o persoană necunoscută de sex masculin a venit din interiorul magazinului cu un sifon pe care l-a îndreptat spre gura agresorului, fapt ce l-a determinat pe acesta să slăbească încleștarea dinților. În continuare, persoana vătămată a declarat că Mustafa s-a îndreptat către autospeciala de poliție cu care au venit la fața locului, lovind cu pumnul geamul de la portiera față stânga și parbrizul, acestea spărgându-se. Apoi a fugit dar a fost prins la scurt timp.

Agresorul, cunoscut cu afecțiuni psihice: internat de mai multe ori la Palazu

Potrivit Raportului de expertiză medico-legală psihiatrică bărbatul este diagnosticat cu tulburare afectivă bipolară, episod hopom aniacal. ”Consum nociv de alcool. Tulburare mixtă de personalitate. Atât în prezent, cât și la data săvârșirii faptelor și în raport cu aceasta, discernământul este /a fost diminuat. În prezent, sub tratament specific, patologia psihiatrică a remis parțial, fiind necesară continuarea internării și a tratamentului. Cadrele medicale au spus că prezintă grad de pericol social ridicat și se recomandă internare provizorie și, ulterior, instituirea măsurilor de siguranță medicală. Conform comunicării înregistrată la data de 27.03.2018 Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță „Săpoca” s-a comunicat că inculpatul a fost internat în această unitate în perioada 7.07.2016 – 13.12.2017, iar la externare inculpatulu-i i s-a pus diagnosticul de tulburare mixtă de persoanalitate, hepatită cronică cu VHB. Diabet zaharat tip 2”, potrivit rolii.ro.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca politistul lua 50 de lei spaga,JUSTITIA ROMANA l-ar fi consamnat la cel putin 3 ani poate chiar si cu ececutare,ca deoar este fapta de coruptie! ..Luati labele de pe justitia CORUPTA..,spunea un smecher mai corupt!
0
0
pe vremea mea , nebunii erau valorosi,lasa ti nebunii acolo unde trebue!
0
0
Deci bolnav fiind cu VHB, daca l-a muscat pe politist exista riscul sa-i fi transmis si politistului virusul de hep.B !!!
3
0
ai certefecat ai scapa t
0
0
Ai dreptate dar nu o face proasta i s-ar potrivi mai bine"adormita".Despre doctori astia psihiatri eu nu inteleg cum de lasa liber un om asa bolnav,pai la ce boli au scris astia ca are omul asta te omoara si nu ii poate face nimeni nimic
5
1
... era cel mai bun tratament pt aceasta cioara borata !
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108