REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

SCANDAL în urma DESCINDERILOR de la 'AGENȚIILE' de modeling. VIDEO

SCANDAL în urma DESCINDERILOR de la 'AGENȚIILE' de modeling. VIDEO

Replica API 1 august 2020 | 00:00 4358

După descinderile Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor de la așa zisele agenții de modeling, proprietarii, cel mai propabil, au făcut un scandal monstru acuzându-l pe comisarul șef că nu are „niciun drept”.

În urma mai multor sesizări primite de la cetățeni, reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța au efectuat verificări la sediul unei societăți comerciale cu punctul de lucru în staţiunea Mamaia, referitor la desfăşurarea unei activități constatată de comisarii CJPC Constanța și considerată a se încadra în categoria practici comerciale înşelătoare, prin prestarea de servicii pe baza unui tarif fix (200 lei/persoană), în schimbul promisiunii că aceștia vor putea beneficia de promovare în media și în industria de divertisment. Serviciul propriu-zis presupunea și efectuarea unor fotografii persoanelor interesate.

Reprezentanții „agenției”, nervoși pe reprezentanții OPC

Reprezentanții agenției de modeling au fost vizibil nervoși pe faptul că „tocmai pe ei i-a găsit” șeful CJPC. „Nu sunt de acord să mă înregistrați! Mi se pare că dumneavoastră faceți ceva ilegal. Vă rog să îmi arătați o insignă. Nu mai filmați! Nu mai faceți d-astea cu noi că suntem mai șmecheriți ca voi”.

La un moment dat a intervenit partenerul femeii foarte nervos și recalcitrant. „Ce căutați aici, s-a întâmplat ceva, am omorât pe cineva? De ce vă uitați așa la mine, credeți că mă speriați? Nu facem nimic aici! Nu am omorât pe nimeni, nu vindem droguri, nu nimic. Nu mai vorbiți de sus cu mine. Nu ține să vorbiți de sus cu noi” i-a spus soțul comisarului șef.

VIDEO:

Au fost aplicate sancțiuni

Ca urmare a neregulilor constatate, comisarii au dispus 4 amenzi cotravenționale, în valoare totală de 20.000 de lei și au emis decizii de încetare a activităților respective fiind, totodată, semnalat cazul către Inspectoratul Județean de Poliție Costanța, pentru continuarea cercetărilor în raport cu competențele acestora, stabilite de lege. Ca atare, polițiștii fac cercetări pentru înşelăciune și evaziune fiscală, în modalitatea normativă a omisiunii, în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate, conform Legii 241/2005. La momentul verificării, polițiștii au indisponibilizat 9.300 de lei şi au ridicat înscrisuri cu valoare probatorie, în vederea continuării cercetărilor sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Ce spun polițiștii constănțeni

La data de 29/30 iulie a.c., polițiști de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, împreună cu reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, au efectuat un control la o societate comercială cu punctul de lucru în stațiunea Eforie Nord, privitor la desfășurarea unor practici comerciale înșelătoare, prin prestarea de servicii pe bază de tarif fix (119 lei/persoană, respectiv 398 de euro/persoană) constând în efectuarea de fotografii persoanelor interesate, cu promisiunea promovării imaginii acestora în media și lumea show-business-ului.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și evaziune fiscală, în modalitatea normativă a omisiunii, în tot sau în parte, a evidențierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operațiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate, conform Legii 241/2005. Polițiștii au indisponibilizat 343 de lei și au ridicat înscrisuri cu valoare probatorie, în vederea continuării cercetărilor sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

CJPC trage un semnal de alarmă

CJPC Constanța subliniază că, și în ultimii doi ani, au mai existat reclamații pentru spețe similare, tot pe litoral, în sezonul de vacanță cu precădere, sancționate de asemenea, și averitizează consumatorii să manifeste atenție sporită față de astfel de situații și să sesizeze prompt instituțiile statului atunci când suspectează nereguli sau nerespectări ale legii din partea operatorilor economici cu care intră în contact. „Aceasta informare are rolul de a limita consecintele acestei practici înșelătoare! Este cumplit să vezi cu câtă ușurință unii își pot înșela semenii!” a declarat Horia Constantinescu.

VIDEO:

Citeşte şi:

Metoda ”FOTOMODELUL” face iar VICTIME pe LITORAL

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Blonda din clipul asta are o "agentie" de modeling in Bucuresti pe Nicolae Balcescu 36, ap 3 aproape de blocul Scala. Abordeaza lumea pe strada cu promisiuni mincinoase. Iti cer 200 RONI pentru inscriere, dupa care la nici o zi lucratoare, te suna sa mai scoata bani de pe urma ta. Daca ajungeti pe acolo, sa nu ii bagati in seama ca e pacaleala. Mare atentie!
2
0
Asta a fost pe la anglia si Praga ... De la wc a ajuns
3
0
ca si cum ei sunt de la Bucuresti sunt smecheri . Stai cuminte indianule ca are cine sa te bata si in Constanta cu tot cu smecherii tai de la Bucuresti . Asa facea si prostituata aia de Bianca Pop scandal si pe urma si a cerut scuze pe live
5
0
barbatii nemultumiti de serviciile sexuale de la modeling au reclamat la protectia consumatorului! preturi prea mari si spatiu inchis; drum bun pe varianta, centura la aer liber in boscheti !
4
0
deja stim metodele clasice - accidentul, lovaboy, dar asta cum se numeste? oare cioarele astea borate care stiu numai se insele au auzit de metoda Tommygun? dati ma arme oamenilor si o sa afle !!!
9
1
cine sunt boratii astia? Cica sot si sotie, tigani ieftini!
17
1
Posibil ca pozele facute sa fie date pe videochat ptr pedofili -----Acolo erau activitati periculoase cred --_Bravo Hocia C ca ne cureti orasul si felicitari !
16
2
PULA DIRECT IN GURA FARA DISCUTII SI GARGARA CU INFECTIILE ASTEA DE TUPEU
11
0
dornici de castiguri fabuloase, ica in plasa lor, romanii, dornici sa aiba 2 cieti, platesc toata viata la biserica, inttdeauna exista niste smecheri care profita de idioti
4
0
chicago mai avea putin si plangea ca i se vorbeste de sus
12
0
Doamna Blonda ce fata de zdreanta are.
17
1
Daca erau agentii de modeling pe bune,chiar s-ar fi bucurat ca li se face reclama gratuita . Puslamalele poate ca nu doar smechereau prostovanii,dar poate si culegeau date despre eventuale victime ale traficantilor de fete,date ce urmau sa fie trimise capilor interlopi. Romanii se lasa prostiti mult prea usor.
19
1
Domnule Horia, va multumim pentru ca in majoritatea cazurilor a-ti intervenit corect si legal in a sanctiona astfel de ,,afaceri".Unele foarte daunatoare sanatatii consumatorilor, apreciem faptul ca impartasiti din experienta dumneavoasta in domeniul online iar in acest mod ne putem proteja pe noi si familia noastra.
19
3
Ciori puturoase.
31
0
Tiganii nu pot fi integrati in societate, indiferent de metoda! De-a lungul timpului s-au folosit tot felul de metode si nimic nu a reusit. Astazi, toata Europa este plina de ei. Toate statele civilizate sunt coplesite de situatie. Prefera sa-i trimita oriunde decat sa-i tina la ei. I-au rupt! La propriu! Pe astia, nu poti decat sa-i starpesti din radacina si sa-i inchizi undeva unde sunt numai tigani. Nu vedeti ca unde te duci dai numai de ei? In piete, la mall-uri, la taxiuri....astia sunt ca ciuma, trebuie eradicata!
43
0
Pe bune acu, te duci sa dai bani boratilor sa-ti promoveze copilul? trebuie ca, mansarda parintilor e goala rau.
38
1
Asa ajung tiganii dupa ce ii intarata parintii sa poarte cutite si sa taie oameni, rautati si psihopati gata de intrat in puscarie. Animalele astea traiesc numai ca sa escrocheze si sa faca rau, altfel nu sunt fericiti.
36
0
Futu-va-n gura de ciori
40
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272