REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

SCANDAL la un bar din Eforie: o femeie s-a ales cu capul spart, după o ceartă cu fostul concubin! Agresoarea este chiar iubita bărbatului

SCANDAL la un bar din Eforie: o femeie s-a ales cu capul spart, după o ceartă cu fostul concubin! Agresoarea este chiar iubita bărbatului

Replica API 16 septembrie 2019 | 00:00 575

Teroare la un bar din Eforie Nord! O femeie s-a ales cu capul spart, după o ceartă cu fostul concubin. Culmea este că nu bărbat este agresorul, ci iubita acestuia, care se afla cu acesta în momentul în care victima s-a apropiat de cei doi. La fața locului au intervenit polițiștii care au aplanat conflictul, însă victima a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Între timp, aceasta a solicitat ordin de protecție, de teama celor doi, dar mai ales a fostului concubin, care are la activ mai multe plângeri de agresiune.

Evenimentul s-a petrecut pe 10 septembrie, în jurul orei 15.05 când victima, M.F., se deplasa spre domiciliu, iar la barul situat pe strada I .G.Duca se afla fostul ei concubin, cu care are și un copil. Individul era împreună cu actuala sa concubină, iar acest lucru nu a fost un impediment pentru victimă se se apropie de bărbat cu scopul de a-l înștiința că are nevoie de o copie a buletinului acestuia pentru dosarul de școlarizare al copilului. La un moment dat, bărbatul, fiind sub aburii alcoolului, la fel și partenera sa de pahar care îi este iubită, au început să îi aducă injurii femeii. Bărbatul a imobilizat-o, ținându-o în brațe, moment în care concubina acestuia a lovit-o cu o sticlă de bere în zona feței. La fața locului s-a deplasat și poliția, care a aplanat conflictul, fiind deschis un dosar penal pe numele celor doi, dar și un echipaj de ambulanță, care a transportat-o pe victimă la spital.

Aceasta a mers, apoi, la instanță, cu capul bandajat, solicitând ordin de protecție pe numele fostului concubin și pe numele agresoarei. Și anul trecut individul a avut restricția de a se opropia de femeie timp de două luni. Însă, după ce valabilitatea ordinului a expirat, bărbatul a continuat să fie posesiv față de femeie, deși nu mai locuiau împreună. Intra peste ea în casă, o înjura și chiar o bătea, în acest sens figurând cu mai multe dosare penale penru violență. Ba, mai mult, nu numai fosta concubina a fost agresată de individ. Pe rolul Judecătoriei Constanța a fost înregistrat un dosar de loviri și alte violență, unde parte vătămată este un bărbat.

Iată că magistrații au emis un nou ordin de protecție iar, de data aceasta, fostul concubin nu are voie să se apropie de ea 6 luni. Întrucât agresoarea nu are calitatea de membru de familie, în sensul dispozițiilor art. 5 din Legea nr. 217/2003, instanța a respins cererea de emitere a ordinului de protecție în ceea ce o privește pe aceasta.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba Bran ai comiso iara, o sa te duci la puscarie!!
0
0
Eforie plina de tiganii primarului.
4
3
Cand o cauti cu lumanarea
0
0
Dosar penal dupa dosar penal si totusi recalcitrantul liber. In ce tara traim? Jale!
3
0
O haitatura de femeie Mariana Florea
8
3
Dar de teroarea data la copii nu vorbeste nimeni? De faptul ca venea acasa in fiecare seara beat , necontribuind cu nimic la cresterea copilului nici macar moral apai financiar.. Speram ca politia sa isi faca datoria si sa nu existe incidente mult mai grave ca acesta.
0
6
Daca tot faceti comentarii in ne cunostinta de cauza, dati nume reale!
0
3
Vrajeala seaca, nu este nevoie decat de copia de pe buletin a unui singur parinte tutore pt dosar. Altceva a cautat ea la bar.
4
5
Ce titlu de rahat. Auzi, barbatul era chiar iubita concubinului
0
2
bran mare barbat batuto
3
0
doua maimute se cearta ca sau terminat barbarii !
3
4
In Eforie Nord manelizarea este totala. Pe unde mergi, pe o strada sau alta, plina de tarabe si magazine, auzi numai si numai manele. Curata tiganie.
9
2
Nu zice numeni ca verisori l-au znopit in bataie seara la un bar mai sus
4
4
Trebuia luat un par si pus pe ea! ce atat iubire cu nabadai
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272