REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
10.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

SCANDAL pe TEMA ALOCAŢIILOR. Cîţu zice că NU le DUBLEAZĂ, CIOLACU a RĂBUFNIT

SCANDAL pe TEMA ALOCAŢIILOR. Cîţu zice că NU le DUBLEAZĂ, CIOLACU a RĂBUFNIT

Replica API 31 decembrie 2020 | 23:06 2370

Scandal pe tema alocaţiilor! Premierul Florin Cîţu a declarat că pe construcţia bugetară pe care Guvernul o ia în calcul pentru 2021 este sustenabilă o creştere a alocaţiilor cu 20%, dar decizia nu este a Guvernului, ci a Parlamentului. Ciolacu a răbufnit şi spune că dublarea alocaţiilro a fost o "farsă sinistră".

Florin Cîţu

"Vor fi creşte şi la pensii şi la alocaţii dar în cea mai bună formulă pentru toată economia, nu doar pentru anumite categorii”, a adăugat Cîţu.", a spus premierul.

Senatul a adoptat, miercuri, în plen, cu amendamente, OUG 123/2020 care vizează creşterea etapizată a alocaţiilor de stat pentru copii, ca urmare a reexaminării solicitate de preşedintele Klaus Iohannis. S-au înregistrat 75 de voturi "pentru" şi 56 "împotrivă".

Ordonanţa vizează la alin 3, art 3 că "începând cu 1 august 2020 cuantumul alocaţiei de stat se majorează cu 20 de puncte procentuale, aplicate sumei rezultate din diferenţa dintre cuantumul prevăzut la alin. (1) şi cuantumul acordat anterior, în luna iulie 2020".

Ciolacu: Aţi arătat ţării că şi dublarea alocaţiilor a fost o farsă sinistră

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a criticat miercuri majorarea alocaţiilor de stat pentru copii în 2021 cu doar 20%, menţionând că dublarea acestora a fost "o farsă sinistră".

Marcel Ciolacu

"Am înţeles că nu daţi doi bani pe ideea de a creşte salariile românilor - nici a celor plătiţi cu lefuri mici în sectorul privat şi nicidecum a bugetarilor! Am înţeles că nu vă interesează să le daţi pensionarilor măcar şansa de a-şi păstra nivelul de trai, amânând la nesfârşit majorările de pensii. Însă nu credeam că veţi avea atâta josnicie să minţiţi, privind în ochii a milioane de copii! Înaintea alegerilor aţi promis că le dublaţi alocaţiile - nu în toamna acestui an, cum propusese PSD şi votase Parlamentul - ci în tranşe semestriale de câte 20%, până în 2022. Azi, aţi arătat ţării că şi dublarea alocaţiilor a fost o farsă sinistră! În Guvernul ţepelor, PNL i-a păcălit cu cinism pe copiii ţării cu alocaţiile, aşa cum USR-PLUS i-a minţit pe părinţii lor cu sloganul TaxeZero pe salariul minim! Sunteţi mici la suflet şi lipsiţi de omenie! Sunteţi Guvernarea Anti-Alocaţie, în care până şi copiii primesc ţeapă cu dedicaţie!", a scris Ciolacu pe Facebook.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Nu va mai certati,faceti economia sa functioneze iar bani vor fi ,milioane de romani vor un loc de munca,iar romanii sunt muncitori si priceputi,..puneti mecanismul in functiune si visteriile statului se vor umple
1
0
Sa ai in vedere si contractile de deszapezire care sunt platite desi zapada nu a existat !! si altele.
4
0
De unde bani de alocatii si pensii marite sau salarii? Banii se duc la partidele politice si ceva prin fotbal ! Cine are nevoie de atatea partide politice?
6
0
psd stia din timpul guvernarii lor ca asta e imposibil de facut ca ar fi facut-o ei Nu ar fi ratat ocazia de a creste in ochii lumii Acum au facut din asta o bita politica pe care o agita din neputinta Cind ati facut bugetul pe 2020 NU ati cuprins bani pentru asa ceva Deci cine e mincinosul ? daca ati aruncat pisica in curtea pnl tot nu sinteti iertati de demagogie
5
1
Romania si asa este in minus cu natalitatea. Mai marii tarii sunt fericiti ca oamenii mor cu sutele pentru ca nu sunt tratati din timp de Covid,in lipsa testelor gratuite,sunt fericiti ca se nasc mai putini romani,ca cei care sunt inca tineri pot fi batjocoriti si parintii lor saraciti astfel incat Romania sa dispara incetul cu incetul,de preferat mai repede. Multi aplauda si aproba astea,insa si ei or sa pice,ca stabilor nu le pasa de tradatori,doar se folosesc de ei. Alocatii? Copii? Aiureli.
2
1
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
10
8
Acum ca v-am pacalit din nou rabdati. Ca nu aveti minte.
10
6
Bine ma Ciolaculacule vrei sa dea guvernul Catu bani la copiii pentru voi ati dat bani la speciali,dar ati dat lege de dragul copiilor sa se descurce alti cu ei pentru ca voi PSDeu nu ati avut timp si de copiii prioritalile voastre erau altele;stii ceva Ciolacule una este sa zici:"da ma bani la copiii"si alta este sa spui:"uite ia bani astia si dai la copiii",pentru ca e usor sa dai o lege mai greu este sa asiguri bani aia pentru care ai dat legea.
7
8
Greva generala si greva fiscala!
8
7
La munca nu la.pomeni, faceti copii sa va dea statul bani. La munca
12
10
Cat PSD ul a fost la putere, a dat doar sare n ochi si minciuni pe banda rulanta, liber la prostitutie si rapiri de minore , si acum par preocupati de alocatii si salarii minime!??Mai bine sa si pazeasca pensiile speciale si alte beneficii!!
16
11
De geaba cum spune maistrulTudorGheorghe...
5
3
Mortii matii Citule
9
15
Greva generala !
12
12
Sa ne crezi prosti pe toti sa zicem ca acceptam, dar sa ti bati joc cu nerusinare cand e vorba de copii e strigator la cer! Pai parlamentul s a exprimat de multe ori si curtea constitutionala....acum tu profiti ca e gasca ta in parlament majoritara si te pisi pe noi si pe copii nostri??!! Asa zicea si basescu cand taia tot si se pisa pe toti in timp ce tara era jefuita de gasca lui cu udrea, cu fratele, cu berceanu, cu videanu. Norocul lor e ca suntem o tara de rahat cu justitie nedreapta si hotii mari nu raspund. Si noi stam in casa, cu masca daca se poate, ca niste catei tampiti.
15
9
surprinzatoare deckizie
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407