REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Scandalagiii de pe Soveja, replici dure: „Străzile sunt pline de românce care se vând pe 2 lei! Sunteţi ruşinea ţării voastre de 1 leu”

Scandalagiii de pe Soveja, replici dure: „Străzile sunt pline de românce care se vând pe 2 lei! Sunteţi ruşinea ţării voastre de 1 leu”

Replica API 19 septembrie 2017 | 00:00 807

Puşi sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile

Puşi sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile

Şapte indivizi au fost reţinuţi duminică seară, 17 septembrie, şi propuşi spre arestare, fiind vorba despre scandalagiii care s-au dat în stambă pe strada Soveja. Astfel, Ibazer Cadâr, de 49 de ani, Taizen Cadâr, de 27 de ani, Caner Cadâr, de 21 de ani, Suban Emen, de 18 ani, Ener Bechir, de 29 de ani, Elcan Bechir, de 20 de ani, şi Aidar S., de 17 ani au fost introduşi în CRAP al IPJ Constanţa. La scurt timp, persoanele de etnie romă s-au scandalizat pe internet: „Rasiştilor!!!”.

Cotidianul „Replica” a punctat şi în ediţiile trecute faptul că există zone ale urbei de la malul mării unde liniştea poate fi instaurată numai cu ajutorul oamenilor legii. Şi, printre acestea se află şi strada Semănătorului din municipiu, acolo unde ar locui şi indivizii care au transformat strada Soveja în ring de box, în seara de sâmbătă, 16 septembrie. Nu le trebuie motive prea întemeiate pentru a se lua la harţă.

De fapt, parcă ar căuta să aprindă fitilul din orice şi oricum. Pe principiul nici o zi fără oase rupte. Şi se pare că seara de sâmbătă a fost pe gustul lor. Practic, totul a plecat de la faptul că o minoră de etnie romă, de 16 ani, a fost accidentată pe trecerea pentru pietoni, uşor, de un autoturism. Cu ea se afla prietenul său, de 26 de ani. La faţa locului au venit rudele, care s-au arătat scandalizate de faptul că nu ştiau de relaţia lor şi că bărbatul nu a avut grijă de fată. Şi de aici potopul. Tânărul şi-a chemat şi el rudele şi a ieşit o mică revoluţie.

Şi şoferiţa vinovată de producerea accidentului a avut nevoie de îngrijri medicale, suferind un atac de panică. Astfel, în timp ce poliţiştii rutieri au declanşat cercetările în cazul accidentului rutier, minora de etnie romă fiind în afara oricărui pericol, poliţiştii Secţiei 2 au întocmit dosar penal în cazul celor ce au împărţit pumni. Şapte indivizi au fost reţinuţi şi propuşi spre arestare. Nici unul nu a fost arestat, instanţa luând decizia de a-i pune sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Scandal pe internet! Persoanele de etnie romă: „Sunteţi ruşinea ţării voastre de 1 leu”

Ulterior, persoanele de etnie romă, rude şi susţinători ai scandalagiilor, şi-au vărsat nervii şi pe internet, şi asta pentru că foarte multe păreri despre evenimentul în cauză erau contra lor. „Dacă era invers nu mai comentaţi. A traversat pe trecere!”, a spus Ghiulsen Z.

„Dacă era invers, nu ieşea scandalul care a fost, să vină toate neamurile şi să împarta pumni”, i-a răspuns Adriana M. După care s-au încins spiritele, Ghiulsen fiind acuzată că nu ştie să scrie corect (textele publicate sunt editate). „Voi cu gramtica voastră v-aţi vândut ţara!!!Toate străzile sumt pline de românce care se vând pe 2 lei, aşa că voi sunteţi ruşinea ţării voastre de 1 leu”, a completat Ghiulsen.

„Faza e că ei sunt dresaţi să sară în faţa maşinii. După ce îi loveşti încep să îţi ceară bani ca să nu amestece poliţia. Tu, fiind fricos, accepţi condiţiie şi uite aşa le dai bani de mâncare. Ci..i împuţite, la pomeni sau scandal sunt primii, dar la muncă fug de ea cum fuge dracu de tămâie! Când o să scăpăm de ei, oare??”, a scris Georgiana H. „Unii că ăştia ne-a făcut de râs şi în ţări străine, căci datorită lor suntem băgaţi toţi în aceeaşi oală”, a mai spua Adriana M., primind imediat răspuns: „Daa, nu sunteţi văzuţi aşa de la violurile propriilor copii, a crimelor şi prostituţiei româncelor voastre. Ţiganii sunt doar gălăgioşi şi înjură. Dar nu omoară!”.

Liliana CHIRU

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=9SokTNF_1AI

Citeşte şi:

https://www.replicaonline.ro/zona-constantei-in-care-ordinea-o-fac-mascatii-intra-singuri-in-dube-327012/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tiganii se inmultesc fara numar. Pe strazile din oras e plin de puradei. Romania e pierduta definitiv, s-a predat in fata tiganilor. Romanii au preluat cultura si limbajul tiganilor. Romanii asculta guta si se uita la Las Fierbinti. Adio Romania, bine ai venit RROmania, patria tiganilor.
9
0
Faceti puscari noi construiti puscari . Nu blocuri prin parcuri
6
1
suntem saracii Europei, sclavii altora pentru ca ati votat ACL PDL PNL pentru scapa de Alianta DA PDL PNL, sunteti prostii pamantului.... nu tiganii au furat ROmania si voi, romanii in marea voastra majoritate, sunteti mai hoti ca tiganii
7
0
moarte tiganilor
8
2
Opriti asigurarile sociale si alocatiile puradeilor.Astia se inmultesc pe banii nostrii.Sunt ca larvele de musca lasate pe un rahat.
19
2
Bravo procurorilor si judecatorilor, speram ca si condamnarile o sa fie catre limita maxima a pedepselor.
14
1
Daca nu era omorat maresalul ANTONESCU .....
19
1
Despre tiganii cu masini care umbla prin sate sa gaseasca fete minore care nu au cele necesare in familie si care sunt usor de pacalit ca le duc ei la oras la serviciu dar apoi le obliga sa se prostitueze nu zic tigancile nimic?!!Cate fete de la sate care nu stiau nicio stire despre cum le forteaza tiganii sa se prostitueze au adunat bani ptr tigani?Nu spun tigancile nimic despre fetele romance luate cu forta de tigani iar cele care se opuneau erau violate si batute ptr a face bani din prostitutie!?
23
0
Tigan egal scandalagiu
24
1
Sa va iau neamu in ciocan de ciori infecte.ultimile scursuri ale pamantului.capuse imputite
25
0
Lasati ciorile sa vina la mine !
12
0
Zlobozu si maioneza ce se fute toate tigancili an spania italia franta si germania sa fie an farfuria norocu si sporania la toti romani
0
18
bai, primaria de cacat demolati gangurile din semanatorului ca sunt de secol 15
18
0
Vedem si alte etnii,despre care nu se aude ca s-ar organiza in clanuri violente si cu mare pericol pentru societate. Alte etnii nu fug de invatatura sau munca,dosite sub paravanul asa ziselor lor traditii etnice,ca apoi sa reclame discriminari cand sunt luate in vizor.Cert este ca tiganii sunt majoritari infractori,nu de unguri ,lipoveni,bulgari,sasi sau altii se plange lumea,chiar toata Europa,ba chiar mai nou si orase din SUA. A evidentia realitatea nu inseamna rasism,ci obiectivitate. Cum altii au demnitate si evolueaza cu societatea,de ce nu vor sa o faca si tiganii? E greu ?
28
0
Orasul asta a ajuns raiul tiganilor, manelistilor si cocalarilor. Imi este scarba... Seminte sparte, manele, dansuri in strada, conserve goale de bere, peturi si pungi de tot soiul purtate de vant, carute, rahati si pisati, ghene de gunoi infecte, trafic infernal, hoti de buzunare, politisti care ridica din umeri, capre, gaini, porci, fier vechi si un primar incompetent. O mizerie de oras!
35
0
Are dreptate tiganca cind spune ca romanii isi vind femeile ! Adevarul supara ! Inainte sa injurati alta natie uitati- va in gradina voastra ! Natie mai perversa ca romanii nu cred ca este , va meritati soarta !
7
29
ARBEIT MACHT FREI
23
0
Am intalnit recent in Spania cateva domnisoare sa le spunem mai elegant care ce sa vezi,erau din Constanta de etnie rroma si practicau prostitutia.Una din cele 3 fete toate de etnie rroma era fata unui tigan smecher din Constanta si am intrebat-o care e treaba de s-a apucat de asa ceva,mi-a raspuns asa raspicat si pe toane fandosite ca nu e treaba mea si ea face ce vrea.. Deci vrajala asta tiganeasca ca romancele se vand, se vand probabil ca si tigancile lor.Pentru necunoscatori verificati ce sunt fetele de pe centura Bucurestiului..ati ghicit tiganci.
28
2
unde eti tu Tepes ca pe multi ai avea sa ii tragi in teapa. e tara plina de ciori. daca Tepes nu este macar mancare la rechini.
28
1
un tigan bun e un tigan impaiat
33
1
Deja il regret pe Antonescu. Maresalul Antonescu.
37
1
Singurul pacat al romanilor este ca i-au lasat pe tiganil sa se lipeasca de Romania. Restul sunt fantezii scornite de minti bolnave.
32
1
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui. In curand tiganii vor deveni majoritari in RROMania.
36
3
Mooyutz la ROMANES ghiftzi , Kokalares , tzara de hotzi shi kurve
6
25
Pai toata lumea zice ca romanii sunt tigani... pana si Republica Moldova zice la fel. Incep sa ii cred ... constanta s-a tiganizat atat de mult incat nu fac distinctia dintre romani si tigani. Am Vecini romani care asculta manele sparg seminte tot timpul beau ,fac circ ,arunca gunoaie pe geam si cersesc bani pentru etnobotanice. E adevarat.. romania este patria tiganilor..si romaniI sunt lasi . Nu facem nimic altceva decat sa ne uitam pasivi cu frica in sange. Ne meritam soarta ,adio romania
42
2
Te referi la Polonia in perioada cand era ocupata de nazisti, nu?
5
1
Ba eu nu inteleg daca nu le place in romania sa plece in india in africa, in polonia unde au trupe paramilitare care ii rup pe tigani doar dc ii primd pe strada. Sa se duca in polonia sa avezi acolo le scoteau dintii la tigani astia
28
1
Tigani imputiti, in lagar cu voi!
32
1
Muie si la unguri si la toti tiganii turci !!!
37
2
O natie de hoti,talhari si tarfe !
29
1
plecati inapoi in india si bangladesh de unde ati venit, tiganilor
46
2
Si nu e adevarat sau cum ? Romanii sunt singura natie la care barbatul isi vinde femeia pe bani
16
35

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614