REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Scandalagiu notoriu din Tuzla băgat după gratii. Renumit pentru bătăile cu fiul fostului viceprimar și pentru incendieri de mașini!

Scandalagiu notoriu din Tuzla băgat după gratii. Renumit pentru bătăile cu fiul fostului viceprimar și pentru incendieri de mașini!

Replica API 26 noiembrie 2018 | 00:00 874

Un bărbat de 38 de ani, din Tuzla, cunoscut în localitate pentru desele probleme cu legea, a fost săltat de polițiști și dus la închisoare, unde va executa o pedeapsă de patru ani și cinci luni, pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe. Ștefan Roman, căci despre el este vorba, a fost implicat în trecut în scandaluri și cu fiul fostului viceprimar, Marian Sărăcilă, și a fost condamnat pentru incendierea unui autoturism.

Polițiștii Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un individ de 38 de ani, din localitatea Tuzla, dat în urmărire după ce pe numele lui Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoare. Este vorba despre Ștefan Roman, cunoscut oamenilor legii pentru desele răfuieli cu legea pe care le-a avut de-a lungul timpului. Vineri, 23 noiembrie a.c., bărbatul a fost reținut și dus la Penitenciarul Poarta Albă, pentru a executa pedeapsa de patru ani și cinci luni de închisoare.

Ștefan Roman a fost acuzat de lovire și alte violențe în urma unei răfuieli cu Cadâr Tenor. Dosarul a fost trimis în judecată la jumătatea lui 2017, iar în octombrie 2017, magistrații Judecătoriei Constanța dispuneau: „Condamnă inculpatul Roman Ștefan la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe. (...) Constată că infracțiunea dedusă judecății este concurentă cu infracțiunea pentru care inculpatul a fost condamnat la pedeapsa de 4 ani și 5 luni închisoare, în 2014. (...) Contopește pedeapsa stabilită prin preenta la pedeapsa de 4 ani și 5 luni, urmând ca inculpatul să execute în final pedeapsa cea mai grea, de 4 ani și 5 luni”. De asemenea, magistrații au mai decis ca inculpatul să achite daune morale de 2000 de lei către victima sa, Cadâr Tenor și 1.800 de lei cheltuieli judiciare.

Altfel spus, deși pentru răfuiala pe care a avut cu victima Cadâr Tenor a primit un an de închisoare, a „cântărit” mai mult fapta comisă în urmă cu aproximativ opt ani, când a incendiat un autoturism în localitatea Eforie. Potrivit oamenilor legii, în noaptea de 10 spre 11.03.2010, bărbatul ar fi incendiat un Peugeot, prejudiciul fiind estimat la 62.500 de lei, în dauna SC BDS SRL.

Ștefan Roman este cunoscut, atât în comunitate cât și oamenilor legii, în urma scandalurilor în care a fost implicat. Tot el este acuzat că ar fi incendiat și autoturismul fiului fostului viceprimar din Tuzla, Marian Sărăcilă. Iar în 2010 ar fi fost implicat într-un eveniment soldat cu focuri de armă, după o șicanare în trafic. O altă acuzație care i-a fost adusă, de-a lungul timpului, este faptul că împreună cu mai mulți indivizi, mascați și înarmați cu pistoale cu bile, ar fi intrat într-un bar din Tuzla, unde au provocat distrugeri. În scandalul respectiv a fost implicat și Doru Sărăcilă, fiul fostului viceprimar.

De remarcat că nici victima din scandalul pentru care a ajuns din nou la închisoare Ștefan Roman nu este străină de problemele cu legea. Cadâr Tenor a fost reținut, la începutul lui 2018, după ce a fost prins în flagrant în momentul în care lua șpagă pentru a aranja amplasarea unei tarabe în Eforie Nord. Cadâr Tenor, de 52 de ani, a fost surprins în flagrant și acuzat de trafic de influență, după ce a pretins de un denunțător sumele de 1.000 de lei și 300 de euro pretinzând că va interveni pe lângă mai mulți funcționari publici, asigurând că are influență pe lângă ei, pentru a obține permisiunea de a amplasa o tarabă pe strada Panselelor din Eforie Nord. Bărbatul a fost arestat la domiciliu.

F.B.

Citește și: Individul implicat în scandaluri cu fiul fostului viceprimar Sărăcilă, condamnat pentru incendierea unei maşini

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu i problema
0
0
Ce nasol e si asta
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218