rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 15 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Sancţiuni şi concediere

SCANDALUL dintre o angajată şi firma defunctului Oancea a ajuns în instanţă: totul a pornit de la… vestimentaţie!

M.P. a fost angajată în cadrul firmei Five Holding SA, pe care funcționează magazinul Brick, care aparține defunctului Gheorghe Oancea, administrată acum de urmașii lui. Ea a ocupat funcția de referent marketing, iar disputele au început să apară din momentul în care nu și-ar fi respectat atribuțiile de serviciu și nici programul de lucru, după cum au susținut reprezentanții firmei. S-a ajuns în instanță, iar femeia a avut câștig de cauză în primă instanță.

Fosta angajată a depus la Tribunalul Constanța o contestaţie decizie de sancţionare, ce a fost înregistrată la data de 8 ianuarie anul curent. Mai exact, a solicitat să se dispună anularea deciziei nr 1444/27.11.2017 prin care s-a aplicat sancțiunea avertismentului și anularea deciziei nr 1456/29.11.2017 prin care s-a aplicat sancțiunea reducerii salariului cu 10%, dar și obligarea la plata cheltuielilor de judecată. În motivarea cererii, reclamanta a arătat că a fost angajata pârâtei, desfășurîndu-și în mod corect atribuțiile de serviciu.

Aceasta a invocat, potrivit rolii.ro, nulitatea deciziilor pentru nerespectarea dispozițiilor art 252 c.muncii care arată că decizia trebuie în mod obligatoriu să cuprindă descrierea faptei, prevederile încălcate, motivele pentru care au fost înlăturate apărările formulate de salariat.

De cealaltă parte, reprezentanții Five Holding (pârâta) au arătat că, pe data de 27.11.2017 reclamanta a finalizat și a depus comparațiile de pret de plată pentru perioada o anumită perioadă, or această atribuție de serviciu este una zilnică și trebuia făcută în timp real.

”Se mai susține că pe data de 29.11.2017 fiind în timpul programului și fiind întrebată de superiorul direct cu privire la activitățile desfășurate în depozit reclamanta nu a știut să răspundă deoarece nu vizitează departamentul din care face parte. Pârâta a mai enumerat obligații pe care reclamanta nu și le-a respectat: nu calcula corect ofertele de preț, nu reușea să întocmească o comparație între furnizori, greșind prețurile de achiziție, nu reușea să asigure aprovizionarea cu produse vandabile. În cauză s-a administrat proba cu înscrisuri. (…)

Analizînd actele și lucrările dosarului instanța reține următoarele: Reclamanta a fost angajata pîrîtei în funcția de referent marketing, așa cum rezultă din copia contractului individual de muncă depus la dosar. Pârâta a emis decizia nr 1444/27.11.2017/prin care s-a dispus aplicarea sancțiunii avertismentului față de reclamantă pentru nerespectarea programului de lucru, iar prin decizia nr 1465/29.11.2017 s-a dispus sancționarea reclamantei cu 10% din salariu pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Asupra motivelor de nulitate a deciziei de concediere: Din actele dosarului, și așa cum rezultă și din precizările pîrîtei de la data de 16.05.2018, la emiterea deciziei nr 1456/2017 nu s-a efectuat nici un act de cercetare prealabilă. Prin urmare, instanța constată că pîrîta nu și-a îndeplinit obligația prevăzută de art 251 c.muncii referitoare la convocarea în scris a reclamantului în vederea desfășurării cercetării prealabile. Or, în această situație, motivul de nulitate invocat de către reclamantă este întemeiat”, se mai arată pe site-ul Institutului Român Pentru Informații Juridice.

De asemenea, reclamanta a mai arătat că, deși în deciziile contestate se arată că au fost emise de reprezentantul legal al Five Holding S.A., acestea sunt semnate de către șeful de magazin, N.O., aceeași persoană care în realitate era nemulțumită de vestimentația sa. La data de 16.05.2018, magistrații au decis: ”Admite acţiunea formulată de reclamanta Popa Maria Magdalena în contradictoriu cu pîrîta SC Five Holding SA. Anulează decizia nr 1444/27.11.2017 emisă de pîrîtă, Anulează decizia nr 1456/29.11.2017 emisă de pîrîtă. Respinge cererea reclamantei de obligare a pîrîtei la plata cheltuielilor de judecată ca nefondată. Cu apel în 10 de zile de la comunicare”, potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

sâmbătă, 26 mai 20186950
Comentarii

013SoacraBrickului(29 mai 15:34)
Cantina aia de 5 stele de unde vine mirosul de ceapa apartine unei alte capuse ce a scos fata inca dinainte de majorat la produs lovele ca sa iasa familia din saracie. Uite asa defunctul Oancea a facut 2 copii la batranete cu o fomista cu 40 ani mai tanara decat el ce l-a jefuit, tradat inca din timpul vietii, dar mai ales dupa moarte fiind protejata dusmanului sau de moarte, zis si Strutzul.
224Client brick(29 mai 13:20)
Citesc comentarile si ma minunez de ce spun angajatii, conducerea clar a pierdut controlul , gustul banului este mai presus,Cum este posibil sa exploatati in halul personalul in fata magazinului sade un magazin care are preturi de restaurant de 5 stele, ce miroase in tot magazinul a ceapa prajita, cand intri in magazin nu ai cum respira vara cald iarna frig, trebuie sa ai mare grija la cap sa nu cada vreo piatra in cap, din tavanul deteriorat , este dezolant!!
017OanaNechita(29 mai 08:31)
In marlania conducerii acestei pravalii de tara, oamenii valorosi sunt considerate adevarate pericole fiind indepartati. Se cauta profile de lepre, jigodii, parasute esuate ce sunt incurajate sa identifice si sa starpeasca ultimul strop de moralitate si profesionalism printre colegi. In aceste conditii mitocanul sef prospera furand cu toate membrele sale, atat cele inferioare cat si cele superioare. Singurul sau regret e ca natura nu l-a inzestrat cu mai multe membre ca sa poata fura si mai mult. Sper sa moara cu bani la cap, nesatulul ce isi cauta fericirea online racoland prostituate ieftine
47Fost angajat(28 mai 19:04)
Imi pare foarte rau ca firma se duce la vale din cauza conducerii care nu suporta sa respecte angajatii ,sa respecte contractul si salariu sa nu mai dea preme si mariri in bonuri neimpozabile
120Ursanu(27 mai 21:33)
Ciuceanu incaseaza venituri lunare ce depasesc fabuloasa suma de 100000 lei lunar prin fima sa capusa ANIRVA MANAGER din firme ca MOBITOM si FIVE HOLDING si este tolerat de strutinsky si fratii mazare datorita expunerii sale in contractele oneroase cu statul roman prin autoritatile locale devalizand bugetele acestora, vezi contractele cu parcul de la primarie, podul de la butelii, delfinariu, zona de promenada Mamaia - toate lucrarile fiind supraevaluate, executate fara profesionalism, receptionate ilegal. Acest santierist analfabet si arogant ar fi trebuit condamnat de mult.
026Fost angajat(27 mai 16:27)
Consultantii vanzari nu au habar de capul lor din cauza ca sunt noi si nu au nici pregatirea celor vechi nici rabdarea si nici sclipirea lor. In ultimul an si cei noi s-au schimbat... salarii mizere si conditii de lucru inumane. Acolo trebuie sa fi umil, sa raspunzi la ordinele superiorilor cu capul in jos. Orele muncite nu sunt nici pe departe cele prevazute de contractul semnat, si tirania si absurditatea conducatorilor lasa de dorit. Mult succes in continuare, eu am pierdut 6 ani. P.S. haideti la Dede.
129Fost angajat(27 mai 10:01)
Sa ajuns la nivelul acesta datorita lipsei de profesionalism, experimente esuate, azi muti, maine punem la loc, azi sunt vanzator comercial ,maine ma pui sa fac pe manipulantul, in data de salariu ma penalizezitati ca nu am 10 maini sa indeplinesc obiectivele cerute ..., toti vor la dedeman aici strategia de marketing este alta orele suplimentare sunt platite, fiecare are bucatica lui de loc, in ceea ce priveste pe domnisoara O. Cu o floare nu faci primavara, aveti mult de muncit, investiti in oameni scolarizati personalul, Inteleptul spune ce stie, iar prostul argumenteaza.
07Maria(27 mai 09:04)
Mare pacat de magazinul asta....cum a ajuns !!!
165Popa(27 mai 07:06)
Du-te la Dedeman cica, unde preturile sunt de 3 ori mai mari la acelasi produs din Brick! Haha! Cat despre fosti angajati si sclavism si tot... Pai atitudinea de "nu te obosi frate pentru ei" ce genereaza oare? Si prosti si fuduli comentatorii astia.
108Mihai(26 mai 21:22)
Mergeti fratilor la dedeman
1214Fost client(26 mai 15:49)
Magazinul merge din inertie ,daca ar fi postat in afara orasului,cum ar fi normal, faliment ar scrie pe ei.In general vand marfa de proasta calitate ,pretul fiind considerentul nr 1 in alegera furnizorilor.
034Fost angajat(26 mai 14:00)
Inafara de sefii de raioane care nu au nici un fel de pregatire, si traiesc pe carca furnizorilor, restul sunt sclavi pe plantatie.
1031Om simplu(25 mai 23:31)
Pe vremea lui Oancea se gaseau oameni capabili in magazin, Ciuceanu angajeaza numai tufe care se cred hostes, nu consultanti de magazin. Ii invata clientii marfa pe vanzatori, ca scuza auzi ,,sunt nou,ma scuzati,, pai aia vechi care trebuiau sa te invete unde sunt, au plecat la dedeman ca au salarii mai mari. Ciuceanu e un fel de santierul cucu.Pacat de ce a fost magazinul asta.
mai mult...Replica
15 aug 00:00ReplicaFostul consilier Dan Liviu intră pe traseul de transport persoane către Centrala Nucleară

Două noi trasee de transport persoane urmează să funcţioneze pe raza judeţului Constanţa, dacă îşi vor da girul...118

15 aug 00:00ReplicaCum s-a răspândit pesta: localnicii au dat drumul scroafelor pe câmp, să se împerecheze cu mistreţii! A fost ordonată VÂNĂTOAREA113
15 aug 00:00ReplicaNesimţire! În timp ce unii strâng gunoiul, alţii îl varsă pe plajă!121
15 aug 00:00ReplicaHagi n-a mai putut salva SSC şi a doua oară! Pentru cei care au uitat: suporterii l-au alungat pe Rege de pe stadionul Farul...

„Nu suntem primiți pe stadionul orașului”, sublinia, luni, 13 august, Ema Gavrilă, finanțatorul echipei SSC,...232

15 aug 00:00ReplicaVIDEO. TERORIZAŢI de vecinii care ascultă noapte de noapte MANELE, iar ziua fac MIZERIE!115
15 aug 00:43ReplicaChiţac: ‘Susţin orice formă de proteste paşnice. Arată implicarea oamenilor, arată că le pasă’110
15 aug 00:00ReplicaCADAVRUL unui tânăr care a murit înecat, găsit în portul Mangalia

Trupul neînsuflețit al unui tânăr care a murit, sâmbătă seara, 11 august, înecat în apele Mării Negre, a fost...261

15 aug 00:00ReplicaLiberalii insistă cu proiectul de acordare a unei subvenţii la transportul elevilor din tot judeţul. Voi ce părere aveţi?193
15 aug 00:00ReplicaDEZINSECŢIE în municipiul Constanţa. Iată în ce cartiere s-a stropit împotriva ţânţarilor şi unde se va mai acţiona131
15 aug 00:00ReplicaAccident pe şoseaua dintre Lumina şi Ovidiu. A fost solicitat elicopterul SMURD!

Un accident rutier a avut loc, în jurul orei 10,40, pe DN 22, între localitățile Lumina și Oituz. În incidentul...125

15 aug 00:46ReplicaCum să parchezi aşa? Cum? Imagine amuzantă, de lângă un bloc controversat din Faleză Nord3857
15 aug 01:14ReplicaPSD Constanţa se teme că la Ziua Marinei îşi vor face apariţia persoane care vor incita la violenţă!2912
Vremea
20°20° - 20° marţi, 14 august 2018
cer seninUmiditate: 100%
Vânt: 2.76 m/s din ESE
Presiune: 1025.17 milibari

Loto
6/4931012162345
5/406814161730
joker42529384511
Horoscop
mai mult...SPSportRT
15 aug 00:00SportSimona Halep dezvăluie: "Fratele meu mi-a spus că mă pot retrage. În acel moment, i-am zis: În cazul ăsta, da! Accept"

Simona Halep, locul 1 WTA, este prima jucătoare care se califică în acest an la Turneul Campioanelor, competiție...132

15 aug 00:00SportPAOK s-a calificat în playoff-ul Ligii Campionilor! Adversar de temut pentru Lucescu Jr

PAOK Salonic s-a calificat în playoff-ul Ligii Campionilor după ce a remizat la Moscova, scor 0-0, în compania lui...88

15 aug 00:00SportMișcare stranie la Poli Iași: cel mai bun jucător pleacă împrumut la BATE Borisov pentru 50.000 de euro

Poli Iași se desparte de cel mai bun jucător al echipei în debutul sezonului, William Kizito. Mijlocașul lateral de...82

15 aug 00:00SportCampionatele Spaniei şi Italiei se vor vedea pe Facebook

Conducerea celei mai importante reţele de socializare ar fi cumpărat cu 90 de milioane de euro drepturile pentru...80

Local
15 aug 01:48LocalVIDEO. Ce spune Poliția Rutieră despre accidentul de pe Tomis, în care două mașini s-au făcut praf

Un accident rutier soldat cu victime și pagube materiale însemnate a avut loc, luni seara, 13 august a.c., în jurul...3849

14 aug 01:50LocalTabere gratuite pentru elevii cu merite deosebite din Mangalia!

Primăria Mangalia oferă, pentru al VI-lea an consecutiv, tabere gratuite elevilor cu medii mari de la şcolile şi...399

14 aug 01:51LocalCampania 'Stația de Reciclare' ajunge și la Medgidia!

Veste bună! „Stația de Reciclare”, campania itinerantă marca ECOTIC, dedicată colectării echipamentelor...345

14 aug 01:50Local'Prelucrarea artistică a lemnului', la Muzeul de Artă Populară Constanța!

Muzeul de Artă Populară Constanța continuă seria manifestărilor culturale din acest sezon estival, sub genericul...322

14 aug 01:39LocalPeste 130 de jandarmi vor acționa în minivacanța de ”Ziua Marinei” pentru stabilirea ordinii publice

Doar o zi ne desparte de minivacanța ocazionată de ”Ziua Marinei”, astfel că, pentru ca evenimentele ce vor avea...457

14 aug 01:44LocalȘOFERI BEȚI și FĂRĂ PERMIS, pe șoselele din Constanța

Sfârșiturile de săptămână îngroașă numărul celor care ajung în atenția polițiștilor de la Rutieră pentru...525

14 aug 01:43LocalInfractor din Reșița, prins în trafic în Constanța

Duminică, 12 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de...865

14 aug 01:43LocalPrins de poliţiştii de frontieră constănţeni cu paşaport irakian falsificat!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, în P.T.F. Constanţa, un cetăţean sirian,...294

14 aug 01:42LocalHoții dau iama în supermarketurile din județul Constanța

Încercând să înșele vigilența agenților de pază și a angajaților unității, profitând de aglomerație,...491

14 aug 01:41LocalAccident rutier în Ovidiu: o persoană a fost rănită!

...831

Politică
14 aug 13:28PoliticăEugen Teodorovici, declaraţie după ce a alocat 116 milioane de lei pentru Catedrala Neamului

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, consideră că este o abordare logică şi corectă alocarea unei sume...761

14 aug 13:28PoliticăSediu PSD, atacat cu un cocktail Molotov

După protestele în care s-a scandat împotriva PSD, s-a ajuns și la fapte! Sediul PSD Vrancea a fost atacat cu un...764

14 aug 02:17PoliticăFosta avocată a lui Dragnea susţine ARESTAREA oficialilor care au comandat intervenţia jandarmilor în Piaţa Victoriei

Avocata Maria Vasii, cea care l-a reprezentat pe Liviu Dragnea în dosarul Referendumul, continuă să critice în...747

14 aug 01:46PoliticăLucian Bolcaș, de acord cu Klaus Iohannis: 'Asta ar fi rezolvat foarte multe lucruri!'

...716

14 aug 01:47PoliticăSe cere EXCLUDEREA partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu din grupul european ALDE: 'Să se ia o decizie RAPIDĂ', vrea șefa liberalilor din Austria

eate Meinl-Reisinger, un politician din Austria, cere, în contextul situaţiei politice din România, excluderea...598

14 aug 01:47PoliticăAdrian Severin: Formula „reacția disproporționată a forțelor de ordine” îmi este foarte cunoscută. A fost folosită pentru a justifica intervenția externă împotriva guvernelor legitime

Adrian Severin are un comentariu foarte interesant pe blogul personal. Severin comentează, printre altele, că:...548

14 aug 01:47PoliticăIohannis: violenţa şi reprimarea brutală a manifestaţiilor nu sunt acceptabile sub nici o formă

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că violenţa şi reprimarea brutală a manifestaţiilor nu sunt...370

14 aug 01:40PoliticăPrimăria Constanța organizează un concurs de angajare pentru postul de inspector

În perioada 3-5 septembrie a.c., la sediul Primăriei Constanța se va desfășura un concurs ce constă într-o probă...753

14 aug 01:51PoliticăZeci de plângeri la Parchetul Militar: oamenii acuză că au fost agresați de jandarmi la protestul de vineri

33 de persoane rănite în urma protestului de vineri au depus plângeri la parchetul militar împotriva forțelor de...388

14 aug 01:40PoliticăLider PSD, scos de pe post la Antena 3!

Dumitru Buzatu, unul dintre cei mai vechi lideri PSD din țară, a avut o intervenție telefonică, sâmbătă seară,...1736

Monden
14 aug 00:00MondenConnect-R și Misha au divorțat de mai bine de un an!

Connect-R și Misha au divorțat. Artistul a făcut anunțul pe contul de socializare. Sătul să mintă că are o...237

14 aug 13:29MondenArtiști de renume la Zilele orașului Cernavodă. Iată programul manifestărilor

În anul Centenarului Marii Uniri, orașul Cernavoda va îmbrăca haine de sărbătoare în săptămâna 14-19 august cu...451

14 aug 13:29MondenAlbum cu muzică liturgică, înregistrat la Constanța, de îndrăgita soprană armeană Armine Khachatryan

Soprana armeană Armine Khachatryan, cunoscută publicului constănțean pentru recitalurile pe care le susține pe...327

14 aug 00:00MondenAretha Franklin este în stare gravă

Cântăreaţa americană Aretha Franklin, interpreta melodiilor de succes precum "Respect" şi "I Say a Little Prayer",...224

14 aug 00:00MondenInterviu cu Marius Ţeicu

Îi plac copiii şi tinerii cu talent muzical şi compune pentru ei. Îi place să fie profesor şi a avut întotdeauna...219

14 aug 01:38MondenElena Gheorghe va concerta la Mangalia, de Ziua Marinei!

Ziua Marinei va fi sărbătorită la Mangalia prin ample manifestări militare, dar și prin spectacole artistice...386

14 aug 13:32MondenVica Blochina s-a despărțit de bărbatul care a cerut-o de soție în urmă cu un an

Vica Blochina s-a despărțit de bărbatul care a cerut-o de soție în urmă cu un an, deși la un moment dat, vedeta a...559

14 aug 13:34MondenVedetele se acoperă cu bronz la mare, Chilian cu nămol. Artistul se recuperează la Eforie

Mai toate vedetele vor să întâlnească soarele la malul mării.La fel și Florin Chilian, dar cu ceva în plus....318

14 aug 14:28MondenOvidiu Komornyik s-a mutat la mare. În loc de bagaje, studioul său de înregistrări

Mutat de cum se decretează vara până toamna pe litoral, Ovidiu Komornyik nu ascultă cum ”Vorbește marea”,...408

14 aug 14:26MondenLavinia Pîrva a încins atmosfera la plajă. Cât de bine arată soția lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva a încins atmosfera la plajă. Soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a pozat în costum de baie și a postat...715

Mapamond
15 aug 01:10MapamondTRAGEDIE în Italia: un pod S-A PRĂBUŞIT! MAI MULŢI MORŢI

Prăbuşirea unui pod pe autostradă în apropierea oraşului Genova din nord-vestul Italiei pare să fie o "tragedie...1206

14 aug 00:00MapamondUn afgan solicitant de azil în Franţa a înjunghiat patru persoane

Un tânăr afgan solicitant de azil în Franţa, aflat în stare de ebrietate, a atacat cu un cuţit şi a rănit luni...111

14 aug 13:28MapamondJurnalistă din Italia, in România: Suntem aici pentru a înţelege motivele protestelor anticorupţie

O jurnalista din Italia a venit în România pentru a urmări desfășurarea protestelor anti-guvernamentale, Maria...290

14 aug 00:00MapamondFluxurile de migranţi spre UE au scăzut semnificativ

Numărul trecerilor ilegale ale frontierei pe cele patru rute de acces în Uniunea Europeană au scăzut cu 43% în...174

14 aug 00:00MapamondUn avion a aterizat de urgenţă în Spania, după ce unei pasagere care ingerase săculeţi cu cocaină i s-a făcut rău

Un avion al companiei italiene Blue Panorama, care zbura dinspre Republica Dominicană către Milano, a efectuat...197

14 aug 00:00MapamondO bandă de infractori români, suspectată de implicare într-un incident violent în centrul oraşului Dublin

O bandă de infractori români este suspectată de implicare într-un incident violent în centrul oraşului Dublin,...193

14 aug 00:00MapamondCaptură de 1,3 tone de cocaină la bordul unui vas italian

Autorităţile braziliene au anunţat luni o captură de 1,3 tone de cocaină la bordul unui vas italian în portul...215

14 aug 00:00MapamondTrump a promulgat bugetul Pentagonului

Preşedintele american Donald Trump a semnat luni legea bugetului Pentagonului pe 2019 care prevede cheltuieli de 716...167

14 aug 00:00MapamondVizită "secretă" a lui Netanyahu în Egipt

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a efectuat pe 22 mai o vizită excepţională şi "secretă" în Egipt, unde...196

14 aug 01:48MapamondIMAGINI TERIBILE 12 suporteri au murit şi alţi 30 au fost răniţi, după un meci al Barcelonei

Doisprezece suporteri ai echipei ecuadoriene Barcelona SC au murit într-un accident rutier produs, duminică, în timp...417

Sănătate
10 aug 03:12SănătatePoliclinica 1 a Spitalului Județean Constanța, ÎNCHISĂ în minivacanța de Sfânta Maria

Conducerea Spitalulului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța informează pacienții că în...715

9 aug 02:03SănătateBani pentru renovarea Secției de Terapie Intensivă Nou Născuți a Spitalului Județean Constanța, câștigați la Swimathon București

Asociația „Dăruiește Aripi” a participat cu două echipe la Swimathon Bucuresti suma de 84.258 lei și ocupă...588

7 aug 01:38SănătateCum poate fi efectuat GRATUIT testul Babeș Papanicolau, în Constanța

Ministerul Sănătății continuă și anul acesta pogramul care presupune efectuarea de teste Babeș-Papanicolau (test...1544

7 aug 02:31SănătateStatistică îngrijorătoare, la Constanţa: cazurile de hepatită B şi C, în creştere!

Pentru a scădea incidenţa cazurilor de infecţie cu virusuri hepatitice B şi C reprezentanţii Fundaţiei Baylor...595

7 aug 00:05SănătateCardurile de sănătatea iar îi pun în încurcătură pe pacienți!

Platforma informatică a asigurărilor de sănătate are, din nou, probleme. Medicii de familie și cei specialiști au...626

6 aug 23:34SănătateMarea Britanie cere închiderea farmaciilor românești din online

Autoritățile din Marea Britanie vor să schimbe legislația, astfel încât farmaciile online din România care vând...914

1 aug 21:43SănătateUNICEF atrage atenția: trei din cinci nou-născuți nu sunt alăptați la sân în prima oră de viață

Alăptarea la sân în prima oră după naștere este esențială pentru salvarea vieții nou-născuților. Aproximativ...816

30 iul 00:00SănătateAproape 100 de pacienți cu hepatită, tratați la Spitalul Județean Constanța anul acesta

Pe 28 iulie este marcată Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei. Hepatita virală este una dintre cele mai mari...626

29 iul 01:06SănătateMinisterul Sănătății, veste URIAȘĂ pentru toți bolnavii de hepatită

Ministerul Sănătății anunță, de Ziua Mondială de Lupta împotriva Hepatitei, că activitatea de depistare precoce...1128

28 iul 23:23SănătateRaed Arafat: Câteva sute de noi ambulanţe, până în decembrie

Câteva sute de noi ambulanţe vor intra în dotarea serviciului de specialitate şi a SMURD-ului până în decembrie,...786