rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 17 ianuarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Sancţiuni şi concediere

SCANDALUL dintre o angajată şi firma defunctului Oancea a ajuns în instanţă: totul a pornit de la… vestimentaţie!

M.P. a fost angajată în cadrul firmei Five Holding SA, pe care funcționează magazinul Brick, care aparține defunctului Gheorghe Oancea, administrată acum de urmașii lui. Ea a ocupat funcția de referent marketing, iar disputele au început să apară din momentul în care nu și-ar fi respectat atribuțiile de serviciu și nici programul de lucru, după cum au susținut reprezentanții firmei. S-a ajuns în instanță, iar femeia a avut câștig de cauză în primă instanță.

Fosta angajată a depus la Tribunalul Constanța o contestaţie decizie de sancţionare, ce a fost înregistrată la data de 8 ianuarie anul curent. Mai exact, a solicitat să se dispună anularea deciziei nr 1444/27.11.2017 prin care s-a aplicat sancțiunea avertismentului și anularea deciziei nr 1456/29.11.2017 prin care s-a aplicat sancțiunea reducerii salariului cu 10%, dar și obligarea la plata cheltuielilor de judecată. În motivarea cererii, reclamanta a arătat că a fost angajata pârâtei, desfășurîndu-și în mod corect atribuțiile de serviciu.

Aceasta a invocat, potrivit rolii.ro, nulitatea deciziilor pentru nerespectarea dispozițiilor art 252 c.muncii care arată că decizia trebuie în mod obligatoriu să cuprindă descrierea faptei, prevederile încălcate, motivele pentru care au fost înlăturate apărările formulate de salariat.

De cealaltă parte, reprezentanții Five Holding (pârâta) au arătat că, pe data de 27.11.2017 reclamanta a finalizat și a depus comparațiile de pret de plată pentru perioada o anumită perioadă, or această atribuție de serviciu este una zilnică și trebuia făcută în timp real.

”Se mai susține că pe data de 29.11.2017 fiind în timpul programului și fiind întrebată de superiorul direct cu privire la activitățile desfășurate în depozit reclamanta nu a știut să răspundă deoarece nu vizitează departamentul din care face parte. Pârâta a mai enumerat obligații pe care reclamanta nu și le-a respectat: nu calcula corect ofertele de preț, nu reușea să întocmească o comparație între furnizori, greșind prețurile de achiziție, nu reușea să asigure aprovizionarea cu produse vandabile. În cauză s-a administrat proba cu înscrisuri. (…)

Analizînd actele și lucrările dosarului instanța reține următoarele: Reclamanta a fost angajata pîrîtei în funcția de referent marketing, așa cum rezultă din copia contractului individual de muncă depus la dosar. Pârâta a emis decizia nr 1444/27.11.2017/prin care s-a dispus aplicarea sancțiunii avertismentului față de reclamantă pentru nerespectarea programului de lucru, iar prin decizia nr 1465/29.11.2017 s-a dispus sancționarea reclamantei cu 10% din salariu pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Asupra motivelor de nulitate a deciziei de concediere: Din actele dosarului, și așa cum rezultă și din precizările pîrîtei de la data de 16.05.2018, la emiterea deciziei nr 1456/2017 nu s-a efectuat nici un act de cercetare prealabilă. Prin urmare, instanța constată că pîrîta nu și-a îndeplinit obligația prevăzută de art 251 c.muncii referitoare la convocarea în scris a reclamantului în vederea desfășurării cercetării prealabile. Or, în această situație, motivul de nulitate invocat de către reclamantă este întemeiat”, se mai arată pe site-ul Institutului Român Pentru Informații Juridice.

De asemenea, reclamanta a mai arătat că, deși în deciziile contestate se arată că au fost emise de reprezentantul legal al Five Holding S.A., acestea sunt semnate de către șeful de magazin, N.O., aceeași persoană care în realitate era nemulțumită de vestimentația sa. La data de 16.05.2018, magistrații au decis: ”Admite acţiunea formulată de reclamanta Popa Maria Magdalena în contradictoriu cu pîrîta SC Five Holding SA. Anulează decizia nr 1444/27.11.2017 emisă de pîrîtă, Anulează decizia nr 1456/29.11.2017 emisă de pîrîtă. Respinge cererea reclamantei de obligare a pîrîtei la plata cheltuielilor de judecată ca nefondată. Cu apel în 10 de zile de la comunicare”, potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

sâmbătă, 26 mai 20187252
Comentarii

03MareELumea(29 oct 20:51)
Cand ajunge slugoiul Sef si curva Doamna, incepe deranjul.
016SoacraBrickului(29 mai 15:34)
Cantina aia de 5 stele de unde vine mirosul de ceapa apartine unei alte capuse ce a scos fata inca dinainte de majorat la produs lovele ca sa iasa familia din saracie. Uite asa defunctul Oancea a facut 2 copii la batranete cu o fomista cu 40 ani mai tanara decat el ce l-a jefuit, tradat inca din timpul vietii, dar mai ales dupa moarte fiind protejata dusmanului sau de moarte, zis si Strutzul.
226Client brick(29 mai 13:20)
Citesc comentarile si ma minunez de ce spun angajatii, conducerea clar a pierdut controlul , gustul banului este mai presus,Cum este posibil sa exploatati in halul personalul in fata magazinului sade un magazin care are preturi de restaurant de 5 stele, ce miroase in tot magazinul a ceapa prajita, cand intri in magazin nu ai cum respira vara cald iarna frig, trebuie sa ai mare grija la cap sa nu cada vreo piatra in cap, din tavanul deteriorat , este dezolant!!
120OanaNechita(29 mai 08:31)
In marlania conducerii acestei pravalii de tara, oamenii valorosi sunt considerate adevarate pericole fiind indepartati. Se cauta profile de lepre, jigodii, parasute esuate ce sunt incurajate sa identifice si sa starpeasca ultimul strop de moralitate si profesionalism printre colegi. In aceste conditii mitocanul sef prospera furand cu toate membrele sale, atat cele inferioare cat si cele superioare. Singurul sau regret e ca natura nu l-a inzestrat cu mai multe membre ca sa poata fura si mai mult. Sper sa moara cu bani la cap, nesatulul ce isi cauta fericirea online racoland prostituate ieftine
48Fost angajat(28 mai 19:04)
Imi pare foarte rau ca firma se duce la vale din cauza conducerii care nu suporta sa respecte angajatii ,sa respecte contractul si salariu sa nu mai dea preme si mariri in bonuri neimpozabile
124Ursanu(27 mai 21:33)
Ciuceanu incaseaza venituri lunare ce depasesc fabuloasa suma de 100000 lei lunar prin fima sa capusa ANIRVA MANAGER din firme ca MOBITOM si FIVE HOLDING si este tolerat de strutinsky si fratii mazare datorita expunerii sale in contractele oneroase cu statul roman prin autoritatile locale devalizand bugetele acestora, vezi contractele cu parcul de la primarie, podul de la butelii, delfinariu, zona de promenada Mamaia - toate lucrarile fiind supraevaluate, executate fara profesionalism, receptionate ilegal. Acest santierist analfabet si arogant ar fi trebuit condamnat de mult.
027Fost angajat(27 mai 16:27)
Consultantii vanzari nu au habar de capul lor din cauza ca sunt noi si nu au nici pregatirea celor vechi nici rabdarea si nici sclipirea lor. In ultimul an si cei noi s-au schimbat... salarii mizere si conditii de lucru inumane. Acolo trebuie sa fi umil, sa raspunzi la ordinele superiorilor cu capul in jos. Orele muncite nu sunt nici pe departe cele prevazute de contractul semnat, si tirania si absurditatea conducatorilor lasa de dorit. Mult succes in continuare, eu am pierdut 6 ani. P.S. haideti la Dede.
132Fost angajat(27 mai 10:01)
Sa ajuns la nivelul acesta datorita lipsei de profesionalism, experimente esuate, azi muti, maine punem la loc, azi sunt vanzator comercial ,maine ma pui sa fac pe manipulantul, in data de salariu ma penalizezitati ca nu am 10 maini sa indeplinesc obiectivele cerute ..., toti vor la dedeman aici strategia de marketing este alta orele suplimentare sunt platite, fiecare are bucatica lui de loc, in ceea ce priveste pe domnisoara O. Cu o floare nu faci primavara, aveti mult de muncit, investiti in oameni scolarizati personalul, Inteleptul spune ce stie, iar prostul argumenteaza.
08Maria(27 mai 09:04)
Mare pacat de magazinul asta....cum a ajuns !!!
166Popa(27 mai 07:06)
Du-te la Dedeman cica, unde preturile sunt de 3 ori mai mari la acelasi produs din Brick! Haha! Cat despre fosti angajati si sclavism si tot... Pai atitudinea de "nu te obosi frate pentru ei" ce genereaza oare? Si prosti si fuduli comentatorii astia.
108Mihai(26 mai 21:22)
Mergeti fratilor la dedeman
1216Fost client(26 mai 15:49)
Magazinul merge din inertie ,daca ar fi postat in afara orasului,cum ar fi normal, faliment ar scrie pe ei.In general vand marfa de proasta calitate ,pretul fiind considerentul nr 1 in alegera furnizorilor.
036Fost angajat(26 mai 14:00)
Inafara de sefii de raioane care nu au nici un fel de pregatire, si traiesc pe carca furnizorilor, restul sunt sclavi pe plantatie.
1034Om simplu(25 mai 23:31)
Pe vremea lui Oancea se gaseau oameni capabili in magazin, Ciuceanu angajeaza numai tufe care se cred hostes, nu consultanti de magazin. Ii invata clientii marfa pe vanzatori, ca scuza auzi ,,sunt nou,ma scuzati,, pai aia vechi care trebuiau sa te invete unde sunt, au plecat la dedeman ca au salarii mai mari. Ciuceanu e un fel de santierul cucu.Pacat de ce a fost magazinul asta.
mai mult...Replica
17 ian 16:16ReplicaȘoferul acuzat de FURT, prins cu FOCURI de ARMĂ la Constanța, a fost ARESTAT!

Bărbatul prins cu focuri de armă la Constanța a fost arestat! Cât despre ceilalți doi, care se sustrag urmăririi...1537

17 ian 15:09ReplicaAgent de pază ÎNJUNGHIAT la Constanța de un MINOR proaspăt CONDAMNAT!2651
17 ian 12:20ReplicaSCANDALURILE continuă la Constanța: Un bărbat a fost AMENINȚAT de fiul BEAT și DROGAT!1424
17 ian 16:45ReplicaTRAGEDIE: o persoană a MURIT și alta e în COMĂ după ce au intrat cu mașina în pom

Un accident rutier a avut loc în data de 17 ianuarie a.c., între Olimp și Neptun. Șoferul unui autoturism a pierdut...8148

17 ian 00:00ReplicaLicitaţie EŞUATĂ pentru în contractul asfaltărilor în Costineşti. GAFĂ INCREDIBILĂ a proiectantului1985
17 ian 00:00ReplicaSuper contract de la ARSVOM pentru o firmă vedetă a Constanţei1976
17 ian 09:26ReplicaRECURSUL COMPENSATORIU: 'Cu ce ne ajută dacă recidivează acum sau peste 6 luni?'

Recursul compensatoriu a devenit subiect de foc! De când a intrat în vigoare, fiecare recidivă a unui fost deținut a...837

17 ian 00:00ReplicaCALVARUL unei tinere: UŞĂ INCENDIATĂ, AGRESIUNE şi POZE cu NIŞTE CUŢITE1701
17 ian 13:55ReplicaMetoda LOVER BOY. Un telefon furat i-a încurcat afacerea!2214
17 ian 00:00ReplicaDosarul REFERENDUMULUI de la Medgidia: acuzaţiile de fals au ajuns pe masa procurorilor

În iulie 2018, primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a inițiat referendumnul ce viza dizolvarea Consiliului...2071

17 ian 00:00ReplicaDitamai cultura de canabis, descoperită într-un apartament din Tomis III1422
17 ian 12:04ReplicaProfesorul UMC somat să returneze salariile încasate în Portul Constanţa vine cu lămuriri!2380
Vremea
1.7° - 2° joi, 17 ianuarie 2019
cer seninUmiditate: 100%
Vânt: 5.71 m/s din SSV
Presiune: 1027.56 milibari

Loto
6/4971534364045
5/404919272814
joker3273032393
Horoscop
mai mult...SPSportRT
17 ian 00:00SportEugenie Bouchard, mesaj războinic pentru Simona Halep: „Ea e adevăratul număr 1!”

Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, va juca joi cu americanca Serena Williams, locul 16 WTA, în turul II la Australian...1321

17 ian 00:00SportRadomir Antici: „Hagi a fost un zeu, Mateo muncitor, Lăcă feroce și Prodan o forță cu suflet de copil”

Legendarul Radomir Antici, 70 de ani, a făcut pentru Gazeta Sporturilor o scurtă caracterizare a românilor cu care a...443

17 ian 00:00SportLegendarul Andre Agassi ar putea fi noul antrenor al Simonei Halep

Simona Halep este aproape de o înţelegere prin care Andre Agassi să devină antrenorul său. Legendarul jucător...451

17 ian 00:00SportBayern Munchen vrea să înfiinţeze o echipă de handbal

Heiner Brand, antrenorul care a câştigat Campionatul Mondial cu Germania la handbal masculin în 2007, s-a întâlnit...230

Local
17 ian 00:37LocalPosturi scoase la concurs în cadrul IPJ Constanța!

IPJ Constanța organizează concurs pentru ocuparea următoarelor funcții vacante de ofițer specialist cu recrutare...2122

17 ian 00:25LocalAccident rutier GRAV în Tulcea! A intervenit elicopterul SMURD, un PRIMAR a ajuns la spital!

Secția de pompieri Măcin a fost solicitată să intervină miercuri, 16 ianuarie, pentru descarcerarea și acordarea...4102

17 ian 00:30LocalRATC a anunţat tarifele pe anul 2019

Regia Autonomă Transport în Comun Constanța reamintește publicului călător, tarifele tichetelor și abonamentelor...1640

17 ian 00:29LocalAMENZI USTURĂTOARE pentru cei care parchează pe locurile pentru persoanele cu dizabilități!

În ultima perioadă, lucrătorii instituției au aplicat 75 sancțiuni contravenționale pentru staționarea pe...519

17 ian 00:30LocalAccident rutier în Constanța! Șoferul era sub influența alcoolului

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța, La data de 15 ianuarie a.c., au depistat un bărbat, în vârstă...2509

17 ian 00:29LocalJucării de 700.000 de lei, aduse din China, CONFISCATE în portul Constanța Sud Agigea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanța...302

17 ian 00:26LocalA fost prins individul care a FURAT un telefon mobil din interiorul unei case de pariuri

În urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție, cu...380

17 ian 00:17LocalDouă femei din Constanța, AMENINȚATE și AGRESATE de soți! Polițiștii au emis ordine de protecție

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție, la data de 15 ianuarie a.c., ora 13.30, au fost sesizați de către o...1841

17 ian 00:27LocalMinistrul Educației, Ecaterina Adronescu, vine la Constanța!

Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Constanța organizează un eveniment important pentru spațiul cultural...547

17 ian 00:17LocalALERTĂ la Cernavodă! Bărbat căzut de pe barjă, în Dunăre! VIDEO

Un apel dat la numărul unic de urgență 112 i-a alertat pe oamenii legii cu privire la faptul că un bărbat ar fi...3487

Politică
17 ian 00:39PoliticăIohannis: Decizia CNA de a suspenda temporar emisia unui post tv este fundamentată pe criterii de ordin politic

Preşedintele Klaus Iohannis consideră că decizia adoptată marţi de către Consiliul Naţional al Audiovizualului...607

17 ian 00:40PoliticăSarcinile trasate de Viorica Dăncilă lui Tudorel Toader în scandalul legii recursului compensatoriu - Analize, evaluări și propuneri până luni

Ministrul Justitiei a anuntat, marti, ca in urma întâlnirii cu premierul a stabilit realizarea unei analize a datelor...349

17 ian 00:41PoliticăAdministraţia Prezidenţială: România nu are încă buget pentru 2019 exclusiv din cauza incapacităţii Guvernului

Administraţia Prezidenţială precizează că afirmaţiile ministrului pentru mediul de afaceri, comerţ şi...295

17 ian 00:36PoliticăPrimăria Valu lui Traian cheamă consilierii în şedinţă. Vezi ordinea de zi

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, convoacă şedinţa ordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui...767

17 ian 00:34PoliticăE OFICIAL: PROTOCOALELE dintre procurori și SRI SUNT ILEGALE și ABUZIVE!

După Curtea Militară de Apel București, care a declarat că protocoalele "au fost încorporate obscur în procedura...1180

17 ian 00:37PoliticăOrganizația Femeilor Liberale Constanța a marcat 169 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu

Organizația Femeilor Liberale a municipiului Constanța a marcat marti, 15 ianuarie, 169 de ani de la nașterea...400

17 ian 00:32PoliticăCCR: Există conflict între Ministerul Public şi Parlament pe tema protocoalelor cu SRI

Curtea Constituţională a României (CCR) a admis, miercuri, sesizarea preşedintelui Camerei Deputaţilor referitoare...253

17 ian 00:32PoliticăIohannis: Solicit Guvernului o analiză profundă privind recursul compensatoriu şi să vină cu soluţii

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat miercuri Guvernului să facă, în timp scurt, o analiză profundă privind...258

17 ian 00:29PoliticăPrimăria Murfatlar angajează! Iată despre ce post este vorba

Reprezentanții Primăriei Murfatlar au anunțat scoaterea la concurs a unei funcții de execuție de inspector, în...524

17 ian 00:33PoliticăSPIT Constanţa a preluat o nouă responsabilitate. Vezi despre ce este vorba

Începând cu anul fiscal 2019, Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța a preluat responsabilitatea...699

Monden
17 ian 00:00MondenHannelore de la Insula Iubirii, creatoare de rochii de mireasă. Ce alte afaceri mai are blonda

Hannelore, fostă concurentă la Insula Iubirii, și-a lansat colecție de rochii de mireasă. Blonda mai are și alte...237

17 ian 00:00MondenAlicia Keys va prezenta Premiile Grammy 2019

180

17 ian 00:00MondenAndrei Tinu s-a despărțit de soția sa. O acuză de infidelitate: „Am prins-o cu un alt bărbat”

Andrei Tinu, fiul fostului ziarist Dumitru Tinu, s-a separat de soția sa. Acesta o acuză de infidelitate pe fosta...497

17 ian 00:00MondenDelia, Brigitte, Bianca şi Inna fac bani grei din reclamele stradale

Oriunde întorci privirea în zonele centrale ale Capitalei, vedetele sunt pretutindeni! Fie că promovează magazine,...254

17 ian 00:00MondenSelena Gomez a revenit pe rețelele de socializare după ce a fost internată la psihiatrie

Selena Gomez a trecut prin momente cumplite în ultimul an, iar acest lucru a afectat-o emoțional foarte mult. În...220

17 ian 00:00MondenCâţi bani câştigă Faimoşii de la ˜„Exatlon 2019”

Are un real succes şi e în topul preferinţelor telespectatorilor. Emisiunea concurs „Exatlon”, difuzată la Kanal...357

17 ian 00:00MondenKim Kardashian a confirmat faptul că al patrulea său copil va fi făcut de o mamă surogat

Kim Kardashian a confirmat oficial faptul că ea și soțul ei, Kanye West, vor avea al patrulea copil printr-o mamă...251

17 ian 00:00MondenRihanna şi-a dat în judecată propriul tată. Care este mărul discordiei

Rihanna, în vârstă de 30 de ani, îşi rotunjeşte veniturile deja substanţiale venite în urma activităţii...236

17 ian 00:00MondenFiica lui Michael Jackson s-a internat într-un centru de psihiatrie

Paris Jackson, fiica regretatului artist Michael Jackson, s-a internat într-un centru de psihiatrie, pentru a-şi...299

17 ian 00:00MondenTom Cruise va continua seria "Misiune: Imposibilă" cu două filme

Actorul american Tom Cruise va fi din nou agentul secret Ethan Hunt în seria "Misiune: Imposibilă", pentru încă...187

Mapamond
17 ian 00:00Mapamond''Shutdown'': Democraţii îi cer lui Trump să amâne discursul privind Starea Uniunii

Preşedintele democrat al Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, i-a cerut miercuri preşedintelui republican al SUA,...168

17 ian 00:00MapamondPremierul britanic Theresa May: Părăsim Uniunea Europeană pe 29 martie

Premierul britanic Theresa May a dat asigurări, miercuri, că ţara sa va părăsi Uniunea Europeană la 29 martie şi...256

17 ian 00:00MapamondVladimir Putin: Încercările SUA de a-şi consolida dominaţia în Balcani destabilizează regiunea

Tentativele SUA şi ale altor ţări occidentale de a-şi consolida poziţia dominantă în Balcani rămâne un factor...228

17 ian 00:00MapamondGrecia: Guvernul Tsipras, din nou în faţa unui vot de încredere

Premierul elen Alexis Tsipras şi guvernul său se confruntă, miercuri, cu un nou vot de încredere în parlamentul de...173

17 ian 00:00MapamondNoi îndoieli legate de angajamentul preşedintelui Trump faţă de NATO

Noi îndoieli au apărut marţi cu privire la soliditatea angajamentului preşedintelui american, Donald Trump, faţă...191

17 ian 00:00MapamondBrexit: Parlamentul britanic a respins masiv acordul propus de May; opoziţia laburistă introduce moţiune de cenzură

Parlamentarii britanici au respins masiv marţi seară acordul privind Brexit-ul negociat de premierul conservator...184

17 ian 00:00MapamondPE lansează un program de training pentru jurnalişti de investigaţie, în memoria lui Jan Kuciak

Parlamentul European lansează un program de training pentru jurnalişti de investigaţie, care va purta numele...168

17 ian 00:00MapamondO treime din personalul ONU, supus hărţuirii sexuale în ultimii doi ani

O treime dintre membrii personalului ONU au declarat că au experimentat hărţuirea sexuală la locul de muncă în...193

17 ian 00:00MapamondEl Chapo l-a mituit pe fostul preşedinte mexican Pena Nieto cu 100 milioane de dolari

Un martor în procesul narcotraficantului mexican Joaquin Guzman, supranumit 'El Chapo', a declarat că acesta i-a dat...261

17 ian 00:00MapamondFacebook îşi înăspreşte regulile privind publicitatea electorală înaintea alegerilor

Facebook a anunţat miercuri că va impune reguli mai stricte pentru reclamele electorale în diferite ţări unde au...176

Sănătate
17 ian 00:27SănătateMai mulți pediatri în Spitalul Județean Tulcea!

Vești îmbucurătoare pentru părinții din județul Tulcea: conducerea Spitalului Județean a anunțat că se...386

16 ian 00:48SănătateMinisterul Sănătăţii a organizat o dezbatere publică privind funcţionarea farmaciilor

Grila după care se face inspecţia în vederea autorizării farmaciilor ar trebui să fie unitară la nivel de ţară...409

14 ian 01:36SănătateSorina Pintea a semnat ordinul: Începe cel mai mare CONTROL din ultimii ani, în spitale

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat că a semnat ordinul prin care se vor declanşa controale privind...608

14 ian 01:36SănătateINSP: 7 persoane decedate din cauza gripei

Un bărbat în vârstă de 69 de ani din judeţul Prahova şi un copil de 10 luni din Ilfov au murit, duminică, din...334

12 ian 23:01SănătateSpitalul de Pneumoftiziologie cumpără un sistem de imagistică de la un politician declarat incompatibil

Spitalul de Pneumoftiziologie Constanța a cumpărat un sistem de imagistică de la firma unui polician din București...1435

11 ian 02:13SănătateA crescut numărul de infecţii respiratorii acute cu 9,1% faţă de aceeaşi perioadă a sezonului precedent

Numărul total de cazuri de infecţii respiratorii acute (gripă clinică, IACRS şi pneumonii) a fost de 52.991 în...438

10 ian 00:00SănătateÎNGRIJIRI la DOMICILIU pentru vârstnicii din Năvodari

Direcția de Asistență Socială Năvodari acordă servicii de îngrijire la domiciliu pentru persoanele vârstnice din...563

10 ian 00:00SănătateProiecte de 12 milioane de euro pentru Spitalul Județean Tulcea. Licitația începe în februarie!

Reprezentanții Consiliului Județean Tulcea speră ca anul 2019 să înceapă lucrările de reabilitare, modernizare...480

9 ian 03:33SănătateMinistrul Sănătăţii a vorbit despre şpaga în spitale: Fenomenul este încă de mare amploare. Ce măsuri vor fi luate în continuare

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, anunţă că fenomenul şpăgii este unul de mare amploare în România,...928

9 ian 03:19SănătateTrei copii din comunitatea horahai din Castelu au avut nevoie de operații! „Avem ajutorul unui chirurg minunat din Spitalul Județean!”

Patru copii din comunitatea horahai din localitatea constănțeană Castelu au fost supuși unor intervenții...1333