REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
17.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Se amenajează două noi SENSURI GIRATORII în Constanța

Se amenajează două noi SENSURI GIRATORII în Constanța

Replica API 21 noiembrie 2019 | 00:04 1031

Pentru fluidizarea circulației, SC Confort Urban SRL urmează să amenajeze două noi sensuri giratorii în Constanța.

intersecția Mihai Viteazu cu bulevardul Mamaia

Zonele vizate sunt: intersecția I.G.Duca cu bulevardul Mamaia și intersecția străzii Mihai Viteazu cu bulevardul Mamaia. Deocamdată, a fost obținut certificatul de urbanism în acest sens, urmând să fie obținută și autorizația de construire.

intersecția I.G.Duca cu bulevardul Mamaia

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara pasaje si pasarele o sa ne blocam in acest oras in scurt timp.Nici macar la nivel de proiect, sau discutie pe aceasta idee nu am auzit la ilustrii conducatori ai urbei noastre.
1
0
Doar experti aici mai jos... cand de fapt voi sunteti taximetristi si diversi retarzi, incluzandu-i aici pe cei 45 plus care le stiu pe toate dar ei au creierul prajit de ura comunista.
0
1
Ionut vanghelici
0
0
O prostie, mai mult se incurca circulatia mai ales la intersectiile cu bulevarde care au mai mult de 2 benzi pe sens.
5
1
giratoriile nesemaforizate cu mai mult de 2 benzi incurca traficul!!
3
1
acum 2 ani era aglomerat la orele de varf. Azi in jur de ora 12 era acelasi trafic. Multe masini si prea aglomerat. Plus bataie pe locurile de parcare libere.
1
0
Sens giratotiu la primarie Fagadau si ai lui la Puscarie ... asa ne fluidizeaza viata acest Penal de Primar - Avar !
9
1
Vizitez site-ul doar pentru comentarii
12
0
Cand se v a face renumitul sens giratoriu la Bratianu - Corbului la Peco Mol ?? Este facut studiu de trafic , accept de la Politia Rutiera si toate avizele !! Chiar nu se poate face nimic bun in orasul asta fara sa se dea ordine ?? De la semaforul de la Gara pana la Cora sunt 2 km in care nu exista posibilitate de intoarcere !! Unde s a mai pomenit asa ceva in vreun oras din tara ??
11
1
Inca cateva sute de voturi pierdute de faga-dau... Hi hi. Doamne ajuta.
12
3
De ordinari care in afara de comentat nu stiti sa faceti nimic. Invatati, in plm, sa circulati in sensuri si o sa vedeti ca e ok. Da' cand intri pe prima banda si iesi pe a 3a, normal ca-s de rahat sensurile. P.S. Caraiman cu Mangaliei. Chiar e nevoie.
13
4
Sa nu ne oprim aici! Un giratoriu in fiecare intersectie! Si la 3 giratorii un mega!
15
3
Fmm de romanes nespalati parveniti. Mars ib moldova neam de secaturi si koorve
4
4
sens giratoriu in fata Academiei de Marina unde sunt pietricelele galbene !!!!!!
4
1
ba da chiar nu mai scapam de cretinii astia care au distrus tot in orasul asta?? Oare asa de prosti suntem?? Ba dar de derbatere publica a mai auzit cineva sau hotarase unu asa...la rand , ce si cum??
17
3
Sensul gir lidl Soveja e o enormitate fara sens. Pe Bdul Mamaia sensuri asa de apropiate- m viteazu si ig duca- mai mult incurca. Sunt prea prea apropiate
12
2
de filmulete cu tamponari la astea 2 sensuri giratorii
3
1
Un sens giratoriu amplasat cu cap este o solutie intalnita in toata Europa civilizata, cel de la NIorga cu Lapusneanu fiind f util. La M Viteazu cu Mamaia nu stiu daca este solutia cea mai buna, dar pana nu incerci nu ai cum sa vezi. In schimb nr, f mare de giratii pe o distanta f mica de drm nu se justifica pe Aurel Vlaicu de la calea ferata pana la bd Tomis. Alt ex prost este strutocamila de asazis sens giratoriu de la Lidl Soveja. Alta porcarie este parcarea proaspata de pe Tomis in fata Primariei!? Sensul unic pe Tomis s a introdus pt ca doua benzi pe sens erau insuficiente.Cate sunt acu?
16
2
Fagadau esti un taran ordinar din Beidaud jud Tulcea, mirosi a oaie de la o posta. mai ai putin, ca om politic ai fost si vei fi un nimik.
23
4
se mai asfalteaza ceva in orasul asta ca am prins drag de firicelele de asfalt facute de voi prin Baba Novac, asa mai baieti vedeti ca se poate, nu lasati nimic la Liberali sa stea astia sa frece manz4 ani de zile, ha ha hah
6
5
Ar fi util pe IC BRATIANU in dreptul PECO mol. Ca sa intorci trebuie sa te duci pana la Cora...
5
9
sunt cea mai mare aberatie automobilistica! Daca vrei sa blochezi o intersectie faci un girator!
16
11
Bravo Fagadau
4
21
Intersectia de la delfinariu , cea mai idioata intersectie , mai ales pe ambele sensuri dinspre Zorelelor si Soveja , cand faci stamga , in ambelele sensuri se face verde !! Te mananca gaia !!! Care pe care !!!
25
4
Un sens giratoriu ar fi bun si la intersectia B-dului Lapusneanu cu Str. Sucevei . La CCINA.
16
6
cei de la ziar sunteti tuti daca spuneti ca o propunere fa cuta de mine foloseste caractere nepermise!
9
0
Sensul giratoriu de pe bd. Lapusneanu la intersectie cu Nicolae Iorga este o calamitate. Pentru 10 masini care ies din str. Nicolae Iorga stau la coada 50 masini pe bd. Lapusneanu.
10
22
NU E DE ACORD NU STIE SA MEARGA IN SENS ! UN SENS ERA NEVOIE SI LA INTERSECTIA POPORULUI CU LAHOVARI !!! AU FOST NISTE LUCRARI ACOLO SI ASTA AM CREZUT INITIAL, LOC ESTE DESTUL
9
16
chiar ma gandeam cand mai facem si noi un sens giratoriu sau macar un sens unic in orasul asta
13
5
cine voteaza psd la alegerile pt primarie
3
35
Fluidizarea pulii mai mult incurca! De cand s au facut n sensuri giratorii e praf circulatia prin oras, la fe ca primarul!
28
9
sensurile giratorii sunt cele mai fluide ,cele mai economice ,in israel nu exista intersectie simpla toate sunt giratoriisi aia sunyt destepti nu basinosi ca ROManii
18
30
Cine sunt inginerii sau functionarii publici care gandesc lucrurile astea? Cine este cel care avizeaza din partea politiei romane prostiile astea?
30
5
Cum sa pui bai nene sens giratoriu acolo,cand e traficul de pe lume? Bay Fagadaule tampit,lasa-ne ca ne-ai facut praf traficul in orasul asta cu sensurile tale giratorii si cu tot ce-ai facut. Esti un idiot,daca te mai voteaza cineva si iesi iar primar,inseamna ca nu mai are lumea minte.Ai distrus orasul asta, nimic n-ai fost in stare sa faci, numai furaciuni ca sa scoti cat mai multi banii,altceva nu te-a interesat.
33
2
marsch in mortii matii de machedon jegos din TL, du te si modifa PUG ul la tine la tara la TL
38
3
cum mm sa bagi sens giratoriu pe mamaia cu mihai viteazu , ma fmm de oligofrenu dracu
35
2
Constanta, orasul cu cele mai multe sensuri giratorii din Romania
40
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272