REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Se construiesc două blocuri cu 10 ETAJE! Jumătate din apartamente sunt deja vândute; cine manageriază afacerea

Se construiesc două blocuri cu 10 ETAJE! Jumătate din apartamente sunt deja vândute; cine manageriază afacerea

Replica API 16 aprilie 2018 | 23:26 2835

Construcţii pe bulevardul Aurel Vlaicu!

Construcţii pe bulevardul Aurel Vlaicu!

Aviatorii Residence Constanța reprezintă două blocuri care urmează a fi construite în municipiul Constanța de societatea Franc Construct SRL, unde administrator este consilierul local Cristian Mihăilescu. Cele două clădiri, ambele de 10 etaje, vor fi amplasate pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 325A, aproape de stațiunea Mamaia. Mai mult, autorizația de construcție pentru cele două imobile a fost eliberată în februarie 2018, iar deja aproape jumătate din apartamente, în preponderență de la etajele superioare au fost deja vândute sau rezervate.

Societatea Franc Construct SRL a obținut la data de 12 februarie anul curent autorizația de construire pentru Aviatorii Residence Constanța. Documentația eliberată de Primăria Constanța constă în „Construire două imobile S+P+10E+E tehnic – locuințe colective cu spații comerciale la parter – corp A și corp B, amenajare exterioară și împrejmuire incintă”. Suprafața construită a celor două clădiri va fi de 995 de metri pătrați, vor fi construite 86 de apartamente cu 2 și 3 camere, unele în sistem duplex, iar la subsol vor fi 83 de locuri de parcare și 27 în interiorul proprietății. Imobilele vor fi construite pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 325A.

Ce este interesant este faptul că poziționarea bună a adus deja primele cereri: aproape jumătate de apartamente au fost deja vândute sau rezervate. Potrivit site-ului firmei constructoare, mai sunt disponibile doar 49 de apartamente în cele două corpuri. Firma Franc Construct SRL a fost înmatriculată în anul 2008, cu sediul în municipiul Constanța. În conducere se află consilierul local PSD, care potrivit declarației de avere este și administrator, Cristian Mihăilescu, dar și Sterie Caradima, Alexandru Barba și fostul tenismen Dumitru Caradima.

Potrivit ultimei declarații de avere depusă de consilierul PSD, acesta deține două locuințe, una în Eforie, cealaltă în Constanța, bunuri și bijuterii de familie în valoare de 15.000 de euro. Consilierul este asociat și administrator la firma FGK Travel International SRL, asociat la SC Timona SRL, dar și asociat și administrator la Franc Construct SRL.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo lor ! La mai multe !
0
1
Sunt mandru ca sunt arman si ca mocanii sunt niste tristi!
0
2
CU ASA MENTALITATE NU O SA AJUNGETI CLUJUL SI TIMISOARA NICI PESTE 350 ANI.
0
1
si pe la puscarie cand?
2
0
Din pacate, bucuria voastra de a arunca mizerii in persoane cunoscute sau nu, va atesta mediocritatea. Parerea mea este ca lipsa voastra de educatie , analfabetismul...limbajul suburban de care dati dovada este motivul pentru care sunteti puturosi si nu ati reusit sa faceti nimic in viata voastra mizerabila, decat sa dati din gura si sa comentati doar porcarii , mancand seminte la colt de strada... Regret ca tara asta e populata de frustrati... puturosi... si multi, prea multi prosti... Exceptiile isi stiu locul si fac exceptie, dar 10% e prea putin .
3
2
stati si comentati sugatorilor de servici. natie de hoti si koorve ,,,, huo ti ai dreaq cu cine va adus in DOBROGEA.
7
2
ce investitori cu mintea ingusta. in loc sa mearga in afara orasului, unde e liniste, dispune si de spatiu, prefera sa se aglomereze.Mai are si putere politica....dar asa este cand ai 3 neuroni si aia suferinzi de Alzheimer..
1
4
Pentru stabilizarea terenului acolo erau ingropate blocuri de piatra de 10-12 to. Ei le-au scos. Acestea sunt noile reguli de siguranta in constructie. La primul cutremur se duc in lac.
10
4
Mare atentie nu cumparati mansarde de la Alexe Stelian vinde si nu finalizeaza si nici intabulate nu sunt !
14
3
da..tatal lui cristi e mort de 25 ani, dar l-a ajutat cum l-a ajutat tasu pe Trump. Un mic imprumut de 1 milion sa aiba baiatu de unde incepe.
4
3
Esti un retardat si un invidios prost si obraznic.Tatal lui Cristi e mort de 25 de ani,baiatul sia facut si construit numai cu munca si puterea lui.
6
9
Romanii sa moara de ciuda, machidonii conduc orasul, pe romani nu i ia somnul de foame noaptea dar noi construim nu i problema bani avem garlaaa
7
19
asta e mafia machidoneasca, niste sarlatani, cica jumatate vandute....abureala publicitara....Cristi asta..e un prostanac...noroc cu tasu....o laba trista de machidon retard....oaie bleaga....asta e Romania...toti infractorii construiesc....
21
8
Legat de constructori, exista o problema complementara.Cresc tirle de ciini ce se perpetuiaza in timp ajung sa atace trecatorii.Ce fac primarii pentru eradicarea fenomenului ? Exemplu zona de granita Constanta- Navodari.
12
1
nu cumparati apartamente de la machedoni.
27
9
machedonii astia fac blocuri din trafic de alcool si tigari si incet incet toate oile din tulcea vor avea cite un apartament
29
10
pai sa faca si mansarda sa iasa mai ieftin. vreau sa ma mut si eu ca la primul cutremur .... sa fac bungijumping...
18
7
DACA NU ERA CONSILIER NU AVEA CU CE CONSTRUI !LUATI LA BANI MARUNTI DE UNDE AU ATATEA BANI ,CU 15 MII EURO NU POTI CONSTRUI.
22
4
nu va mai suparati saracilor ca numai smecherii construiesc si pelicanii cumpara ca painea calda
7
18
Zece etaje in nisip???? Cum va mai gaseste arafat cu isu?
23
8
Deja jumatate sunt vandute...My ass...reclama mascata marca replica. E bataie pe apartamente...se fac liste, stau oamenii la coada cu sacosa de bani, care mai de care sa cumpere apartamente. Sunt si ieftine...
46
5
La consilierii locali autorizatiile de construire dureaza o luna pana la emitere. La oamenii simpli, de la un an in sus. Fagadau nu cred ca isi mai duce mandatul pana la sfarsit. Sau poate o sa plece si el in Madagascar. Deja multi Constanteni au inceput sa-l regrete pe Mazare.
40
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218