REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Se întâmplă la Constanţa: lovituri de cuţit în plină stradă şi Mercedes vandalizat!

Se întâmplă la Constanţa: lovituri de cuţit în plină stradă şi Mercedes vandalizat!

Replica API 29 mai 2018 | 00:00 953

Poliţiştii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere: victima, alergată pe stradă!

Poliţiştii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere: victima, alergată pe stradă!

sursa foto BreakingNews.ie

Cotidianul Replica de Constanța aducea în atenția opiniei publice, în urmă cu câteva zile, scandalul din zona Km 5, care s-a lăsat cu lovituri de cuțit și o mașină avariată. Noutatea a fost că judecata a fost declinată către Tribunalul Constanța și că încadrarea juridică a fost schimbată din “lovirea sau alte violențe” în “tentativă de omor”. Însă, iată că noi detalii ies la iveală și se pare că totul a plecat de la o datorie în valoare de 4.500 de lei.

Niky Alin Popescu, în vârstă de 23 de ani este cel care este judecat pentru tentativă de omor. El fusese, inițial, trimis în judecată pentru lovire sau alte violențe, dar i-a fost schimbată încadrarea juridică. Este vorba despre faptul că, prin luna mai 2017, a împrumutat suma de 4.500 de lei de la un amic, stabilind să i-o returneze la o anumită dată, lucru ce nu s-a mai întâmplat.

Astfel, pe 31 iulie același an au stabilit să se întâlnească pentru a purta o discuție, în dreptul barului Mario, de pe strada Theodor Speranția de pe raza Secției 5 Poliție. Zis și făcut. Astfel, persoana care trebuia să-și recupereze banii a ajuns prima și discuta cu o cunoștință. Apoi a sosit și Niky și a purtat o discuție civilizată și cu acesta. Însă, când s-a întors cu spatele la el, pentru a-i mai spune ceva celeilalte persoane, Niky i-a aplicat o lovitură de cuțit în zona lombară.

Victima a reușit să fugă, iar agresorul s-a ținut după ea, continuând să “fluture” amenințător obiectul tăietor – înțepător. La un moment dat a abandonat urmărirea, susțin anchetatorii, și s-a întors la locul unde și-a înjunghiat amicul, știind că are mașina acolo, un Mercedes Clasa S. A pus mâna pe o piatră și a aruncat cu ea în parbriz: geamul s-a făcut ţăndări!

În acest timp, persoana vătămată și-a găsit refugiul pe o altă străduță, rezemându-se de un gard. Cunoștința cu care vorbea a intrat într-un magazin și i-a rugat pe cei de acolo să sune la Poliție, după care s-a dus pe străduța unde se afla persoana înjunghiată. La fața locului au ajuns oamenii legii, care au declanșat cercetările, iar victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Medicii legiști au stabilit că a avut nevoie de circa 22 de zile de îngrijiri medicale. Anchetatorii au analizat și imaginile surprinse de camerele de supraveghere, iar acum urmează să înceapă judecata.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
urla invidia in voi ca sirena de razboi sa aveti parte de bani in viata cate datoriei am eu
0
0
Fortos alt gainar care o suge impreuna cu ciubo marii interlopi
0
0
De ce nu spuneti ca ala de a luat lama e pustiu ce a facut prapad in lazu? Cu oameni morti cu viteza
8
1
Sa va vedem
4
2
faruk e gherla la parasit nevasta vinde masina nu mai e baiat e mai sarac decat era
9
1
Am fost coleg de clasa in scoala generala cu acest baiat... Era sociabil, istet, haios si foarte de treaba. Si apoi te trezesti ca lovit de trasnet cu o stire ca asta... Nu pot sa inteleg cum te schimba viata 180 de grade cateodata.
6
2
Boschetaru ala de Caine de la Cet e plin de datori la lume, are rate la baieti in oras..maine da si el cu cutite
11
2
la puscarie cu acest individ
5
1
Ce va uitati la gainari , uite cum fura politicienii miliarde si fug ca sobolanii, aia trebuie rupti
7
5
Faruk Mutalup isi pune nevasta la produs cu negrii care au maciuci de 24 si el sta toata ziua pe Facebook, acum sa apucat de donatii
8
3
Va sparg pe toti. Stai sa ies din parnaie si vin peste voi. Piata chiliei, va trimit cu vaporu pe marr, km 4 5 si 5 va decupez
5
12
Daca mai traia un pic ne scapa de toate gunoaiele astea
21
1
Popor de tigani smardoi si batausi
13
3
Niki Popescu a fost sifonar la politie si fetita la Fratii Vasea , le spala vasele dupa ce mancau , acum s-a ajuns mare interlop dupa ce a inceput sa-i sifoneze pe baietii care fac afaceri adevarate.
19
2
sa umflat taratele in voi , marii interlopii din km5 stai ka venim noi din piata kiliei la voi sa va aliniam pe toti , si va facem fetite dupaia.
19
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614