REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Se întoarce Despescu la Constanţa? SURSE PSD: EXCLUS, rămâne Dancu şef la IPJ!

Se întoarce Despescu la Constanţa? SURSE PSD: EXCLUS, rămâne Dancu şef la IPJ!

Replica API 20 ianuarie 2018 | 00:00 657

Carmen Dan a învestit noua conducere a Politiei Române

Carmen Dan a învestit noua conducere a Politiei Române

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a avut vineri o ședință de lucru la sediul IGPR cu întreaga conducere a Poliției Române. Cu această ocazie au fost prezentați noul șef al Poliției Române, chestorul principal Cătălin Ioniță, și noul adjunct al inspectorului general, comisar șef Florian Dragnea. Rămâne de văzut dacă Bogdan Despescu (șeful demis al Poliției Române) se va întoarce la Constanța, aici unde a ocupat postul de șef al IPJ. Despre acest aspect, ministrul a precizat că încă nu s-a stabilit nimic. În schimb, surse de încredere din rândul PSD au declarat că: „Exclus! La IPJ Constanţa, şef rămâne în continuare Constantin Dancu”.

Revenind la declaraţiile lui Carmen Dan, ministrul a cerut ca, în cel mai scurt timp, noua conducere a IGPR să realizeze o radiografie exactă a problemelor de sistem cu care Poliția se confruntă. După această analiză, în termen de o lună de zile, conducerea Poliției va prezenta un plan de reformă. „Este momentul unei reforme reale în Poliția Română.

Trebuie să ne asumăm problemele, să căutăm soluții pentru rezolvarea lor și să facem acele schimbări de sistem care se impun. Eu cred că puteți face asta și mă bazez pe profesionalismul, integritatea și responsabilitatea celor care îmbracă haina Poliției Române” a susținut ministrul afacerilor interne, Carmen Dan. În cadrul ședintei operative, ministrul afacerilor interne a anunțat că mandatul noii conduceri a Poliției este acela de a recâștiga încrederea cetățenilor.

„Este nedrept ca greșelile unora să pună o pată pe întreaga instituție. Convingerea mea fermă este că în număr covârșitor polițiștii sunt oameni bine pregătiți, de bună-credință și fac această meserie din vocație”. Chestorul principal Cătălin Ioniță are 42 de ani, a absolvit Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” în anul 1998, iar pe parcursul carierei profesionale a ocupat funcții de execuție și conducere în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și al Inspectoratului General al Poliției Române.

De asemenea, până la împuternicirea în funcția de inspector general al IGPR a condus Direcția Generală Anticorupție a MAI. Comisarul șef Florian Dragnea are 37 ani și a absolvit Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” în anul 2003. Ulterior, și-a defășurat activitatea în cadrul Poliției Române și al Aparatului Central al MAI, ocupând atât funcții de execuție, cât și de conducere. Până la împuternicirea în funcția de adjunct al inspectorului general al IGPR a condus Direcția Generală Management Operațional din cadrul Aparatului Central al MAI.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci se recunoaste implicarea politicului intr-o institutie care are in mare parte organe judiciare! Am revenit la comunism...
8
0
bun articol! se recunoaste pe fata ca si in politie numirile in functii de conducere sunt politice.
9
0
Eu nu vreau sa fie schimbat Costica Dancu pentru ca el si cu gasca lui imi tine dosarul la blat.Am omorat o femeie fiind beat si drogat...un fleac.Asta este mafia in Romania daca ai bani...rezolvi totul.
5
2
Acest nenorocit care este sageata tuturor care platesc. Este un om insemnat, arunca un oki aiurea ca Basescu, nu are scrupule, termina pe toti pe care nu executa ce vrea el. Dar boul nu stie ca sfatsitul lui a inceput. Costica, Costele, Coco sau cum dracu ti se mai zice ai cam belit-o impreuna cu tov Luviu Tit si Carmen Dan. Vant din pupa animalule. Cat despre cei care ii sunteti loiali pana la moarte si stiti voi cine sunteti, ati ramas aceeasi labagii si pupincuristi analfabeti de care sunt satui colegii. Sa va fie rusine.
7
0
despescu omul sistemului a fost mirosit este un om cu doua fete fuga la buzau.fo
9
1
Tot respectul pt domnul Despescu un adevarat profesionist
8
9
Cred ca ai fost ars de astia de la rutiera , de esti asa ofticat. Dancu este un profesionist.
5
9
Uitati-va in stanga sa vedeti si voi un politist adevarat, ca ati cam uitat cum arata....daca pleaca Dancu iar o zguduiti pe la ipj, lichelelor
5
10
E bine sa stea Dancu la Ipj ca asa ii mai tine sub aripa pe toti spagarii de la rutiera in frunte cu politisul erou Colis cu Victor Livanov si cu Burduselu, sa n le mai deschida dosarele. Au ramas sai strice si pe cei noi veniti in sistem. La pensieeeee spagarilor...
5
8
Ramane de vazut cine este prefarat, un profesionist sau o limba matasoasa.
6
1
Ce dracu i-l pupati atat in cur pe Dancu,s-au sunteti politisti facuti la apelul bocancilor la fel ca el? Nu dpune nimeni ca nu-i bun ca gospodar dar nicidecum ca politist pt ca politia nu inseamna serciciul rutier ci siguranta publica unde se face tot ce inseamna munca de politie si de care toti fug! Cati ani a gost Dancu la O.P. loc pe unde au trecut toti ofiterii cu scoala chiar si Rapotan asa ca mai terminati si cu Dancu si cu toti chestorii facuti la 30 si ceva de ani
9
8
Dancu este recompensat de PSD ptr ca "l-a facut scapat" pe umflatul cu drena de NY atunci cand adormise in intersectie la volan de beat ce era...
22
8
Ivane, Ivane...rusinica...Nu te-ai potolit?
5
7
Voi cred ca prea putin pricepeti,sunt o gasca de Hotii care se rotesc sa nu scoata adevarul la iveala si ne prostesc pe noi prostimea.
6
1
dl dancu este un bun profesionist chiar performeaza in comparatie cu chestoru asa ca logic cea mai buna solutie la cta este continuitatea si avansarea in grad de ziua politiei a d-lui costica.
7
17
Ghici ghicitoarea mea : Oi fi tu Ivan sau nu !? Gogoshar umplut cu cacat ! Ati venit de la jandarmi toti shpagagii si pedofilii si plangeti ca v-au dat un shut in cur afara din sistem ! La Rutiera mai trebuie sa te duca si mintea !...
7
12
Nu incurcurcati borcanele,si,a dat demisia din functia respectiva dar este in continuare chestor de politie si merge unde sistemul are nevoie de el.Altfel apar procese cu despagubiri!
9
3
Sa nu vina la C-ta Despescu, ca ne strica combinatiile, sa ne lase drk in pace. Cu nea Costel avem viata frumoasa.
22
3
Daca ti ai dat demisia din politie dute drakului acasa de securist...Te intorci la Constanta unde spagile sunt grase?.Aici stau dosarele blat exact ca cel cu pedofilul...Escrocilor ... Spagarilor !!!.
10
6
Mai du te in plm cu Dancu al tau cu tot!Lingator de clante ce esti!Nu uita ca javra asta de om si a dat pe goarna oamenii de la rutiera!Un cacat galben la fata asa cum o sa ajungi si tu,daca il tot pupi in pwla!
23
10
Pacat ca a ramas singurul mai in varsta si cu experienta ! Restul politistilor in putere au ales legea mai favorabila si s-au pensionat ... multumita geniilor de muieri de la conducerea tarii Carmencita secretara de Videle si Olgutza prostutza , care prin lsgile lor au obligat profesionisti sa paraseasca M.A.I. la 47- 48 de ani , cand mai aveau un cuvant de spus inca 8-9 ani ! Coroborata cu gratierea a 4000 de puscariasi si pensionarea a 8000 de politisti ... semne bune anul are !
18
14
Bagati degeaba hatul prin gard!!!!!!!!!!! Dancu un sef tare la ipj
18
21

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102