REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Se reabilitează jardinierele din municipiul Constanța

Se reabilitează jardinierele din municipiul Constanța

Replica API 4 aprilie 2019 | 01:05 573

Angajații Serviciului Amenajări Urbane din cadrul Primăriei Municipiului Constanța lucrează în aceste zile la refacerea jardinierelor și a zidurilor de sprijin din zona Dacia și de la intersecția străzii Mircea cel Bătrân cu strada Nicolae Iorga.

Zidăria veche și elementele decorative care erau deteriorate sunt îndepărtate și înlocuite cu altele noi. Acolo unde va fi cazul vor fi montate cofraje în care se va turna beton. Spațiile reconstruite vor fi tencuite și se vor efectua lucrări de vopsire sau decorare.

Concomitent, se intervine și asupra treptelor de acces care vor fi recondiționate. Acțiuni similare s-au desfășurat și în parcul Tomis II unde treptele de acces au fost reabilitate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Probabil urmeaza reabilitarea zonei de pe bd. 1 Decembrie 1918, intre str. Bucuresti si Caragiale sau I.G.Duca. Sau asta se amana pana se face si pista pt. biciclete , alaturi, nu in loc de spatiile verzi.
1
0
Foarte frumos ! Vrem sa avem un oras gradina !
1
5
Cu o floare nu se face primavara. Cum era posibil pe timpul impuscatului sa fie orasul plin de flori dar la voie nu se poate. Curtea de Conturi se aude?
8
0
Coco, sa le-o sugi la comunisti, pofta mare!
0
6
Rigolele cu flori, o reminiscenta comunista, sunt doar o sursa de praf si aspect inestetic. De ce au fost pastrate pe marginea trotuarelor reabilitate ata timp cat oricum nu sunt intretinute. Decat sa reabilitezi niste porcarii mai bine le desfiintezi. Exista f multe asazise spatii verzi intre trotuar si blocuri care ar putea fi utile ca locuri de parcare amenajate cu cap. Acum sunt doar zone ce pamant denivelat cu iarba spontana vara, cu aspect urat sau in alte cazuri asazise gradini ale locattarilor.
6
2
Poa' sa poleiasca strazile cu aur, ca eu pe fagabou nu-l votez! Si nici pesedeaua!
12
1
Bravo ! Fagadau sa traiasca ca-i capu la orasul nostru !
11
7
dar trotuarul pe blvd Mamaia nu il vede nimeni??? au ingropat cablurile si acum e numai piatra pe jos,nimeni nu asfalteaza
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212