REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Se vor consolida și moderniza Secții din cadrul Policlinicii 2

Se vor consolida și moderniza Secții din cadrul Policlinicii 2

Replica API 30 martie 2019 | 03:03 356

Proiectul inițiat de vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, și anume proiectul pentru modificarea HCJC nr.320/19.10.2018 privind încetarea dreptului de administrare al Spitalului Clinic de Urgență Sfantul Apostol Andrei Constanța asupra unor bunuri imobile ce aparțin domeniului public al Județului Constanța, se referă la câteva imobile din cadrul Policlinicii 2 iar presedintele CJC, Horia Marius Țuțuianu a oferit detalii despre aceste clădiri în cadrul unei conferințe de presă susținută după încheierea ședinței ordinare a CJC din data de 29 martie a.c.:

”Acest proiect este al domnului Palaz și se referă la Corp C1 secția medicală III, Compartiment de Reutautologie Centru de Excelență în Diagnosticul Bolilor Inflamatorii Reumatice, Corp C2, Bază de Tratament, Reabilitare medicală, din cadrul Policlinicii 2, care vor fi reabilitate.”, a spus Horia Țuțuianu.

Mai exact, într-o detaliere mai amplă, proiectul se referă la amenajarea interioară/ exterioară, consolidare și modernizarea respectivelor imobile, înființarea unei Secții Clinice Medicală III cu Compartiment de Reumatologie și Centru de Excelență în Diagnosticul Bolilor Inflamatorii Reumatice mediate imun și Bază de Tratament- Reabilitare medicală, conform standardelor europene.”

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
3
0
Rugam patronii merceriilor sa aiba in stoc multi kilometri de panglica ! Multe se vor ...taia in an electoral !
3
0
policlinica 2 are cumva si medici la care sa te duci ?avem acces noi care avem asigurare?ar fi o mirare sa fie adevarat,avem nevoie de amenanjari ,ca nici clante la toalete nu exista,dar si doctorii sunt o raritate, iar cei care sunt au buzunarele prea mari sa fie umplute vre-o data
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272