REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Sediu nou: unde plănuieşte Făgădău să mute poliţiştii locali

Sediu nou: unde plănuieşte Făgădău să mute poliţiştii locali

Replica API 17 aprilie 2019 | 00:04 480

Primăria Constanţa are planuri mari pentru Poliţia Locală. Se intenţionează ca două imobile în care a funcţionat Colegiul Tehnic Vasile Pârvan să devină sedii administrative ale Direcţiei generale Poliţia locală.

Imobilele sunt situate pe strada Industrială, iar colegiul mai sus menţionat a renunţat deja la ele, fiind preluate în administrare de Consiliului local al municipiului Constanţa.

Un proiect de hotărâre în acest sens urmează să intre la vot în şedinţa de consiliu pe care o va convoca primarul Decebal Făgădău la sfârşitul acestei luni. În prezent, Poliţia Locală are sediu pe strada Amzacea, nr.13.

Mai multe detalii în document (click pe imagine – fragment din proiectul de hotărâre):

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care politie locala ? Cea care raspunde la apelurile smecherilor care se lauda prin cartier ca stiu ei pe cine sa sune ca sa amendeze vreun nevoias? Cea care amendeaza batranele pentru ca-si permit sa vanda 2, 3 legaturi de patrunjel? Politia locala care amendeaza proprietarii de case pentru ca-si permit sa-si parcheze masinile in fata caselor? Politia locala Constanta nu apara cetatenii acestui oras si nu merita un sediu nou.
4
2
Sa nu mai acumuleze salariu cu pensia de la stat!
1
0
Pilitia locala din constanta e o gluma proasta ..ca si orasul dealtfel ..o mizerie si o rusine ..
6
4
Toti looserii
2
4
Intai trebuiesc mutati la scoala!Sa faca macar 8 clase pe bune si dupa aia sa ii angajeze.
7
4
SAI MUTE IN CARTIERUL COANDA !
11
3
Politia Locala trebuie desfintata.Este o adunatura de incompetenti angajati pe relatii PSD.
17
6
Politia Locala Constanta trebuie mutata la Cumpana sau la Vadu.
10
7
Bine ca muta Politia la cuca macaii , si in multe cladiri ale statului din centrul orasului sunt locuite abuziv de tiganime!!! primar de kkkkkkt
17
1
pt constantean - prezenta politiei locale in zona garii se face simtita numai prin amenzile pe care le dau. Ar trebui intai sa se amenajeze un peron la care pot opri masinile care lasa sau iau pe cei care vin cu trenul si dupa sa dea amenzi. Sa verifice cineva cum sunt puse semnele de circulatie in zona, cate taxiuri sunt si pe unde stau si dupa sa vina politia locala sa faca ordine
14
2
daca-i muta mai departe, eventual dupa zona cu fostele sere, era si mai bine. daca acum le trebuie o ora sa vina cand ii chemi, de acolo o sa faca 2 ore!
7
3
Apreciem prezenta Politiei locale in zona Garii CFR. Totusi, in orele in care nu patrulati , vestitii cersetori -au mutati in statia de la vaporas sau cea de la microbuzele spre Mangalia !
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272