REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Șef din Ministerul Fondurilor Europene, acuzat că cerea taxe din salariul unor angajate

Șef din Ministerul Fondurilor Europene, acuzat că cerea taxe din salariul unor angajate

Mirela PASCAL 27 octombrie 2023 | 08:16 3326

Un director din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a intrat vineri dimineață în colimatorul DNA care percheziționează domiciliul și biroul acestuia într-un dosar în care este vizat pentru fapte de mare corupție. Surse apropiate anchetei au precizat că este vorba despre Dragoș Adrian Iorga,  directorul Autorității de Management pentru Programul Sănătate (Direcția Generală Program Operațional Sănătate). Perchezițiile au avut loc la Constanța.

sef din Ministerul Fondurilor Europene, acuzat ca cerea taxe din salariul unor angajate

 Potrivit informațiilor noastre, angajatul ministerului vizat de ancheta procurorilor DNA a fost schimbat din funcție. Mai precis, spun surse judiciare autorului acestui material că ar fi vorba despre fapte de luare de mită în formă continuată, după ce vreme de aproape doi ani de zile directorul ar fi primit șpagă de la două angajate pe care le-ar fi favorizat la angajarea acestora.

sef din Ministerul Fondurilor Europene, acuzat ca cerea taxe din salariul unor angajatepercheziții

Concret, explică acestea autorului, în urmă cu doi ani acesta ar fi furnizat celor două angajate subiectele de concurs pentru ca acestea să acceadă în post.Convenția dintre aceștia ar fi fost ca femeile să „cotizeze„ câte o treime din salariile lor la directorul „luat în balon„ de anchetatorii anticorupție. Perchezițiile ar fi dat deja roade, asuprea directorului MIPE fiind găsite lingouri de aur dar și sume considerabile de bani. Acestea vor fi confiscate în cadrul anchetei penale declanșate, mai spun sursele autorului. Perchezițiile continuă la momentul difuzării acestei știri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
ziaristilor luat in balon inseamna luat la misto.poate va puneti la punct cu limba romana
5
1
Bine ca nu le cerea un scurt!
6
2
Acum angajatele trebuie sa dea totzi bani inapoi statului caci bani castigatzi de la stat prin trafic de influenza nu sunt castigati prin respectarea legi si bineinteles date afara,altfel se considera ca au ocupat posturile legal,prin respectarea legi ori aici nu este cazul.
8
3
@angajat Si tu bulangiu o dai pe fata de gol...mare marlan esti.
6
0
Catre "dan" Nu este zorila, o colega dea lui care nu il suporta are chef de glume proaste si posteaza sub numele lui, face trolling fata, ignora.
1
13
@zorila Amice, ai uitat pastilele?
4
4
Ele neste proaste si ala un nesatul. S-au saturat sa cotizeze si sa imparta banii de farduri cu el si l-au dat pe goarna. Niste lichele toti bugetarii astia.
9
2
Astai r*mânia anului 2023, tot sistemul guvernamental e putred până la rădăcină, El a ajuns director dând la rândului șpagă, și banii trebuie recuperați lund la rândului șpagă ultimii care decontează sănt votanți (prostimea)
14
1
O RUSINE, AU FURAT LOCUL ALTOR PERSOANE CE MERITAU SA FIE ACOLO,RUSINE, LA PUSCARIE CU ELE
12
0
Nici macar noi nu dam la pesti 1/3 din salariu, pana si noi curvvele avem viata mai buna decat alea
8
0
Sper sa le concedieze, nesimtitele naibii. Pun pariu ca nici muiia de serviciu nu o faceau bine cum o facem noi angajatele de la CNE Cernavoda. :* va pup jos nebunilor
15
1
Angajatele trebuiesc si ele date afara , au luat locul altora care probabil au invatat cinstit dar au iesit sub cele ce si au cumparat locul . Asta ar insemna dreptate si repararea imaginii .
18
0
dati toata spaga inainte pt angajare .Asta a f de treaba a cerut banii dupa>Oricum sistemul e corupt,Nu veti fi angajati pe merit decat cei foarte buni la care nu ne puteti face nimic caci aveti nevoie si de profesionisti .Trist.PUNCT
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407