REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

ȘEF NOU LA ANAF! Premierul Dăncilă a numit-o pe Mihaela Triculescu în funcție!

ȘEF NOU LA ANAF! Premierul Dăncilă a numit-o pe Mihaela Triculescu în funcție!

Replica API 5 ianuarie 2019 | 01:02 444

Premierul Viorica Dăncilă a semnat, joi, 3 ianuarie 2019, decizia de numire a Mihaelei Triculescu, în funcția de președinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat.

„Desemnarea Mihaelei Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici”, au transmis reprezentanții Guvernului într-un comunicat de presă.

Mihaela Triculescu este economist economist cu peste 19 ani de experiență în mediul privat. În ultimii trei ani a fost practician în insolvență, asigurând managementul procedurii de insolvență pentru mai multe companii.

Noul președinte ANAF este licențiat în economie și absolvent al studiilor de master disciplina ”Analiză diagnostic și evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Științe Economice.

F.B.

Citește și: Șeful ANAF, mazilit de urgență de Viorica Dăncilă

Ce îi transmite Ionuţ Mişa lui Eugen Teodorovici, după ce ministrul ar fi cerut schimbarea lui din funcţie

Eugen Teodorovici cere 'decapitarea' lui Ionuţ Mişa de la ANAF

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uitati-va cine a ajuns sa conduca acum RO si noi stam ca prostii si ne uitam la ei in loc sa-i luam cu parul sa se ascunda singuri in puscarie de furia poporului! Toate corvetele lu DRACnea fac stiptiss in parlamentul RO si toti borfasii stransi ciorchine in jurul lui fac LEGI doar pentru HOTI. Mai avem si un IMN..si nu ne DETEPTAM DE LOC! Tot adormiti suntem si-i lasam pe toti golanii sa ne scuipe-n obraz! Ne uitam cum ne fura banii din Buget, cum ii impart HOTII intre ei si...TACEM. Pana cand!
1
0
are o gaoaza stramta - maa convins!
2
0
trebuie terminat cu cineva. Sper sa vina ziua in care jigodiile PSD-iste cu al lor govern DOCIL care faulteaza Romania ceas de ceas, care fac legi speciale care sa-i protejeze pe HOTI, sa-i scape de LEGE si de puscarie, sa mearga frumos incolonati spre puscariile lagare lagarele de munca. Bineinteles,condamnarile sa fie de la 25 de ani de munca silnica in sus.Iar jigodiile care fug in ,,exil politic,, sa primeasca pe viata. ASA LEGI TREBE SA FACEM SA SALVAM TARA SI PE NOI TOTI.
3
0
E bine la noi,ca fetele tinere si frumoase,reusesc sa ia functi si sa devina Parlamentare la inteligenta examinate si nu la Oral.Bravo lor.Ca aste rad de noi lucreza frumos pe domeniul sexului fetitele romance.
4
0
Sa-l vezi cum se-ncaiera vailcov cu teodorovici pe Mahela asta! Ca-i buna...in rest da-on p--ula de tara si de Romani! pai sa n-avem si noi pe veorica noastra..Ce numai DRACnea sa aibe mareonte ca olguta, carmen dan sau veorica docila..
8
1
dar ce ma Cilor, primul ministru inpus are vreo ora de munca, a condus ceva? s-a trezit in europa pus pe liste de servicii si gata e mare, fraierii au pus repede botul!
5
1
Cate zile apuca aici pana PSD-ul o anlocuiesc ?
4
0
Va arat eu voua sa ma picati pe mine la examen,pana ma instalez sper ca ati demisionat!
4
0
De trei ani este contabila in comuna Carcea! Cineva isi bate joc de noi.
12
2
E din Videle !--A facut revelionul ca prietena cu Vilcov
11
3
bai astia numai necalificati au in partidul asta de puscariasi si oligofreni . muierea asta n-a condus nimic in viata ei poate doar cercul prin tarana la ea in oltenia 2011 vicepresedinte pt formare .. numita politic , ce treaba are cu anafu-ul .dar pana in 2011 unde a lucrat in afara de centura .
13
4
cand nu imi plac ochii tai, pici la proba orala si fatuca asta a trecut probele scrise si cu medii mari, chiar pe primul loc ,ca daca mintea in legatura cu asta ,presa gata publica liste note, dar asa daca este adevarat, presa nu zice nici passs!Asa ca astia care tot comentati aiurea sa luati mult mai mult din ce-i doriti ei adica multa muie ,ca si asa cultura voastra este predominata de zeul MUIE !
6
11
Sincer vorbind Misa asa cum e el e 3 clase peste mare ministru iar fata asta este la ani lumina de el dar probabil e buna pe meseria ei
8
12
oare Alina Bica aia mare scula de procuror sef diicot pusa de ailalti care tipa acum din opzitie era mai breaza ca asta?
9
12
doamna a dat examen pt un post de inspector antifrauda , l-a picat si acum este pusa sefa peste tot anaful , hai psd-istii cu comentarii ...
16
2
cine credeti ca au inceput criticele la noua sefa a n a f realitatea tv sar putea sa nu mai scape sefa este specialista in insolvente le este frica doamne ajuta sa scapam de ei cu toate mincinile lor.
7
14
Tot din dolj?
20
4
De ce pe ce centura vine si muista asta mica?
19
6
ce fata de barbat are...!!!
13
5
asta e duduia.
15
6
Ce blonda frumoasa!!!!
18
7
avand in vedere ca Cimpanzeii Activisti Hastag-PNL-EPRE nu stiu decat limbajul Pro-Muie urez pentru 2019 si 2020....MUIE MASIVA CU SPUMA VESNICA TUTUROR JAVRELOR ANTIROMANESTI HASTAG-PNL-EPRE impreuna cu Samsarul Nazist Teleghidat de case si copii Ciolhannis.
14
28
Mai nea, are 3 copii, si-a parasit nevasta pentru o pitipoanca la Bucuresti... Nu le plange de mila. Sa spuna cate apartamente si terenuri are de la masa si de la tasu..ca acum are mancamiai...
17
2
Da ,era de asteptat CA bagaboanda,flaminda lu Dragnea,securista lu pedofilul Dragnea,o aducea PE ,,pitipoanca,,asta in locul Lui Misa.Acest om,are families,doi copiii,e persoana serioasa cu familie,tine de familie,nu este destrabalat si pedogil CA Dragnea,nu este condamnat ,este intelligent,nu ramine Fara servici,dar hahalerele,astea,adica Dragnea si Teodorovici,discotecarul,asa sa ramina,Fara familie,numai cu flaminde PE linga ei care stay ptr bani,dar o sa ajunga sa crape CA niste ,,cuci,,ai nimanui,niste jartele
24
7
adica asta o sa recupereze banii de la voiculescu si negoita ? sau de la fraerii care au rest de plata 2 -3 lei ?
27
2
Practician in insolventa?Sa nu bage ANAF--ul in insolventa sau cine stie ce firme!
19
2
Tot din Oltenia. Numai acolo mai e PSD.
24
3
corect,nu-i caine daca nu-i catea
15
3
ANAF Constanta miroase a brinza de oaie din toate cotloanele. Vestea buna e ca l-au ras pe fraier de la Bucuresti, vestea proasta e ca va ingrosa rindul petardelor de la ANAF Constanta.
39
1
Bine c-am scapat de make! L-au mai lasat putin, ca daduse spaga prea mare sa-l puna mini stru.
36
1
mai ce lucruri a lasat Dumnezeu,, o jucarie ca asta vreau si eu.
19
3
replica nu admite adevarurile - aceasta individa care a fost plantata la indicatiile pretioase ale pitipoancei irinuca- guvern de rahat din oameni de doi bani, analfabeti sadea- excelenti executanti. Sper sa apuc ziua in care acest puscarias va pasi pe poarta unei puscarii- pe viata, inalta tradare
22
8
E prietena lui Teodorovici
28
4
Parca ar fi sora cu Veorica
26
6
Dragnea acum sa scuturi pomul la anaf.iata ce poame are fata.Mai bune ca irinuca ta plasticata estetic.
28
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212