REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Sensul giratoriu NEGRU de la Ovidiu: o femeie a MURIT DECAPITATĂ, un şofer s-a RĂSTURNAT direct în staţia GPL!

Sensul giratoriu NEGRU de la Ovidiu: o femeie a MURIT DECAPITATĂ, un şofer s-a RĂSTURNAT direct în staţia GPL!

Replica API 23 iunie 2018 | 08:24 1605

O femeie a murit decapitată în urma unui accident rutier, iar pe 22 iunie, în zona respectivă, un bărbat a făcut o "cascadorie" care a reprezentat un real pericol! Un bărbat în vârstă de 40 de ani, care rula pe A4, a sărit cu mașina peste sensul giratoriu de la Ovidiu, direct în stația GPL, acolo unde s-a răsturnat, iar autovehiculul a luat foc. Ca prin minune, atât el cât și pasagerul au fost răniți ușor. Nu a vrut să sufle în etilotest, dar i-au fost recoltate probe la spital.

Totul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, 21 spre 22 iunie, în jurul orei 2.21, un bărbat, de 40 de ani, Adrian P., fiind sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe autostrada A4, dinspre Constanța către Ovidiu unde, într-o curbă ușoară la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul autoturismului, sărind peste sensul giratoriu de la intersecția cu DN2A și răsturnându-se în afara părții carosabile, într-o stație GPL (ce se află pe DN2A, pe partea dreapta dinspre Ovidiu către Lumina).

În urma impactului, autoturismul marca Volkswagen a luat foc, arzând în proporție de 100%. A rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat, în vârstă de 35 de ani, pasager dreapta față, precum și a conducatorului auto. Șoferul a refuzat să sufle în etilotest, însă i-au fost recoltate probe biologice la spital, rezultatul fiind peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. Poliţiştii au declanşat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Amintim că, pe 30.04.2015, în jurul orelor 14.50, o femeie de 34 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui cumplit accident rutier, în aceeași zonă. Aceasta rula pe A4 şi, ajungând la intersecţie cu DN 2A, a pierdut controlul direcţiei de mers, a lovit de mai multe ori parapetul depărţitor şi apoi s-a răsturnat cu maşina, zburând efectiv peste sensul giratoriu. Impactul a fost atât de puternic, încât şoferiţa, Ioana G., din Argeş, care nu purta centură de siguranţă, a fost decapitată şi proiectată pe carosabil.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca e proiectat gresit din capul locului. A4 are mari probleme de proiectare in ambele capete. Ambele se termina subit in giratorii, in ambele capete vorbim de o declivitate ridicata care impiedica soferii sa vada giratoriile respective mai devreme de 50-60 m de ele. La Ovidiu suplimentar e si o supratraversare cf care asigura vizibilitate zero. Practic vi la vale, in curba dreapta cu o supratraversare in fata ochilor, dupa care se deschide direct in giratoriu. Nenumaratele accidente care se petrec atat in ovidiu cat si in agigea sud dovedesc cu prisosinta imbecilitatea proiectantului.
6
0
Iti meriti soarta.
4
2
Pentru toti "SOFERII": Exista un semn inainte de intrare in giratoriu pe care scrie 30. stiti ce inseamna? RESPECTATI-L! Si nu o sa aveti niciodata probleme.
15
1
Nu sensul este problema ci orostiiiiiii
10
0
Normal ca a sarit peste sensul giratoriu de tapan ce era
6
0
europene ,sensul ala giratoriu este semnalizat cu 1 km inainte cu semne de redus viteza si ca se termina autostrada ,daca soferul vorbeste la telefon da sms-uri e atent la pitipoanca din dreapta sau face live-uir pe manele e normal sa ingnore semnele si sa se faca praf si sa-si piarda capul ,va dati seama ce viteza avea nenorocita aia ? .e selectie naturala .e drept ca nici drumurile nu sunt cum ar trebui sa fie dar e o vorba beleste ochii ca daca nu belesti p.....
28
2
Gogule,or fi soferii prosti, dar sa nu uitam de lipsa semnalizarilor,semnalizari false sau prea aproape de pericol,strazi foarte proaste si indolenta politicienilor pe care ii doare-n pula de fraierii alegatori !
12
16
asta cu w a zburat mai mult decat aurel vlaicu la primul zbor
20
2
A intrat ca supozitorul
14
3
sensul giratoriu n-are nici o vina ca exista soferi prosti .
46
3
capul pulii
5
15

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920