REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Şi-a UMFLAT MUŞCHII pentru o fată şi i-a SCOS DINŢII noului iubit!

Şi-a UMFLAT MUŞCHII pentru o fată şi i-a SCOS DINŢII noului iubit!

Replica API 6 noiembrie 2019 | 00:00 327

'De ce o ţii, mă, de mână?'

'De ce o ţii, mă, de mână?'

Un tânăr în vârstă de 32 de ani, domiciliat în județul Constanța, s-a ales cu o amendă penală în valoare de 2.000 de lei după ce a agresat un alt tânăr, pe motiv că ținea de mână o fată. Însă, decizia Judecătioriei Mangalia nu este definitivă și urmează a se judeca apelul. Pedeapsa aplicată reprezintă echivalentul a 200 zile-amendă, cuantumul sumei corespunzătoare unei zile-amendă fiind de 10 lei.

Prin rechizitoriul întocmit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia și înregistrat pe rolul Judecătoriei Mangalia s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului M.I., pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, prevăzute de art. 193 alin. 2 Cod penal. În fapt, în actul de sesizare s-a reținut că organele de poliție din cadrul unui Postului de Poliție din județul Constanța au fost sesizate, prin plângere, de către un tânăr, cu privire la faptul că în cursul serii aceleiași zile, în jurul orei 21.30, a fost agresat fizic de către un numitul M.I. , pe fondul unei dispute privind pe iubita sa. Astfel, persoana vătămată a declarat că, în acea seară, în timp ce se afla în parc alături de prietena sa și fratele ei, a venit înspre el numitul M.I., care, pe fondul unei dispute care avusese loc cu două zile în urmă, i-a spus că vrea să îl bată. Persoana vătămată a încercat să evite un conflict, l-a îmbrâncit pe ca să îl îndepărteze, însă acesta l-a trântit și l-ar fi strâns de gât, forțându-l să riposteze. După ce a reușit să se ridice, s-a îndreptat spre domiciliul celor doi frați (prietena lui și fratele acesteia), împreună cu ei, iar în jurul orei 21.30, s-a întâlnit din nou cu M.I., care i-a spus iar că dorește să-l bată, s-au îmbrâncit reciproc, iar inculpatul l-a trântit la sol și a început să îl lovească. Cei care erau de față au intervenit, pentru a-i despărți, dar persoana vătămată, în timp ce se îndrepta spre domiciliul prietenei sale, a fost ajuns din urmă de către M.I. și lovit de acesta, din spate, în zona gurii, prin forța loviturii fiindu-i scoși doi dinți, după care acesta a fugit. Inculpatul a recunoscut săvârșirea faptei, solicitând ca judecata să aibă loc în baza probelor administrate în faza de urmărire penală, probe pe care și le-a însușit, precizând și faptul că a fost deranjat că respectivul tânăr o ținea de mână pe fată.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
femeia tre batuta ca stie ea de ce!
0
0
Noroc ca a dat peste un politist care avea chef de munca...o fi venit recent din concediu, unde a platit cu vouchere de la guvern. Politistul face cercetarea penala in prealabil. El trimite catre procuror daca doreste sa se ajunga la judecata. In Eforie nu orice politist trimite dosarul catre Procuratura pentru judecata. In Eforie e lene mare in birouri.
1
1
Femeia trebuia batuta, stie ea de ce, fura bani.
3
1
fi-i-ar curva a dracu de prost
3
1
nu incap doua capatani de oaie intro oala sparta.
7
0
Ce nemernic. Sa lase fata sa aleaga intre cei doi. Cel care nu este ales nu trebuie sa actioneze in acest mod. Este liber sa caute alta fata.
5
0
asta trebuie bagat la puscarie sa-i scoata si lui dintii alti baieti de acolo
13
0
Din pacate mai sunt si neanderthalieni de acestia printre noi! Dar pana la urma ''orice nas isi gaseste nasul''!
12
0
Mare " barbat " trebuie sa fi , sa bati pe altu , care evita conflictu , la maxim . Asta nu-i demnitate , este orgoliu : ratiune versus instinct tribal .
31
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218