REPLICA ONLINE CONSTANTA

10° ConstanÈ›a Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
10° ConstanÈ›a Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Simion cere AEP, INSP şi MAI lămuriri privind alegerile europarlamentare de anul viitor

Simion cere AEP, INSP şi MAI lămuriri privind alegerile europarlamentare de anul viitor

Victor ROTARU 23 septembrie 2023 | 00:00 753

PreÅŸedintele AUR, deputatul George Simion, s-a deplasat, joi, la sediul Autorităţii Electorale Permanente, alături de mai mulÅ£i susÅ£inători ai partidului, unde a anunÅ£at că solicită o întâlnire "urgentă" a AEP, Institutului NaÅ£ional de Statistică ÅŸi MAI cu privire la numărul de senatori ÅŸi deputaÅ£i în viitoarea legislatură ÅŸi situaÅ£ia secÅ£iilor de vot la alegerile europarlamentare ÅŸi a votului prin corespondenţă.

Simion cere AEP, INSP si MAI lamuriri privind alegerile europarlamentare de anul viitor

"O întâlnire urgentă între AEP, Institutul NaÅ£ional de Statistică, Ministerul de Interne să ne lămurească dacă rămân tot atâÅ£ia deputaÅ£i ÅŸi senatori ÅŸi mai trebuie modificată legea ca să avem secÅ£ii de vot la europarlamentare ÅŸi prin corespondenţă. E un proiect în Camera DeputaÅ£ilor, dacă nu trece chestiunea asta, diaspora nu va putea vota prin corespondenţă ÅŸi secÅ£ii noi mari în momentul ăsta nu sunt pentru procedură", a explicat Simion.

El a adăugat că protestele AUR vor continua la ANRE şi, ulterior, la Ministerul Energiei.

"Noi continuăm protestele noastre. (...) Hai să vedem dacă la Energie, la ANRE mai întâi, găsim pe cineva. Astăzi este ziua când dăm trezirea în instituÅ£iile publice", a transmis liderul AUR, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce atata lamuriri ,fura fiecare cat poate(voturi).De numarat le numara al mai smecher
2
0
Mai Ionescu,se pare că ție îți convine situația din țară .Dar majorității reale,nu.De la asta vine supărarea multora,că s ar putea schimba ceva.Adica sa poată trăi și alții, Ionescule.
0
2
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
4
0
Cine este acest individ? Cui face jocurile acest neica nimeni? Dacă Romania are asemenea exemplare în parlament înseamnă că ne meritam soarta
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468