REPLICA ONLINE CONSTANTA

10° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
10° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Simion: Ne întărim echipa cu nume de la PSD, PNL şi USR

Simion: Ne întărim echipa cu nume de la PSD, PNL şi USR

Victor ROTARU 20 noiembrie 2023 | 00:00 843

AUR îşi întăreşte echipa braşoveană cu membri de la PNL, PSD şi foşti susţinători ai lui Allen Coliban de la USR, a declarat, vineri, la Braşov, liderul formaţiunii politice, George Simion, care a anunţat primele două nume: deputatul Ana Predescu (ex-PUSL/PSD) şi preşedintele filialei Braşov a Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali, Eduard Bălăşcanu.

Simion: Ne intarim echipa cu nume de la PSD, PNL si USRGeorge Simion

Cu acelaşi prilej, George Simion a precizat că AUR îşi va anunţa candidaţii pentru alegerile locale după scrutinul pentru desemnarea europarlamentarilor români, menţionând că, până atunci, se va lucra la întărirea echipei de la Braşov.

"Ne bucurăm că din ce în ce mai mulţi oameni vin alături de AUR, unii cu experienţă politică, alţii fără. (...) vor mai veni oameni buni din lumea politică a Braşovului în AUR pentru că, aşa cum am anunţat de la început, noi nu suntem un partid balama, ci unul care se luptă pentru primul loc, iar această luptă se va transpune şi la nivelul municipiului şi judeţului Braşov. (...) Ieri am avut o întâlnire cu mediul de afaceri, cu peste 150 de oameni (din Braşov - n.r.) şi cred că vom reuşi să coagulăm o echipă bună aici. Nu am permisiunea şi nu este bine nici din punct de vedere al strategiei să anunţ acum vreun alt nume. O parte dintre ele s-au vehiculat deja. Sunt oameni din PSD şi PNL şi foşti membri USR care au sprijinit candidatura lui Allen Coliban la Primărie", a declarat Simion pentru AGERPRES.

Totodată, el a menţionat că a dorit să fie prezent la Braşov pentru că şi premierul Marcel Ciolacu era anunţat ca şi invitat pe agenda Conferinţei Edu Dual, organizată de Primăria Braşov.

"Eu am venit astăzi la Braşov pentru că era anunţat şi premierul Marcel Ciolacu - trebuia să participe la o dezbatere foarte serioasă privind învăţământul dual. Nu a venit nici ieri, când l-am aşteptat la dezbaterea de la Camera de Comerţ şi Industrie a României privind reorganizarea administrativ-teritorială. Se pare că Marcel Ciolacu este absent în dezbaterile reale şi importante din societatea românească. Eu cred că nu are soluţii pentru problemele importante, precum învăţământul dual şi reorganizarea administrativ teritorială. Noi am venit cu un plan, de 1.441 de primari, lăsăm sediile primăriilor unde sunt, dar le înlocuim cu ghişee unice pentru lucrul cu cetăţenii", a menţionat liderul AUR.

Întrebat care va fi mesajul specific al AUR la Braşov, în campania electorală, Simion a precizat: "Ieri a fost 1987, mâine va fi 1989".

În ce o priveşte pe Loredana Predescu, Simion a precizat că aceasta este "unul dintre deputaţii care chiar muncesc", menţionând că este va juca un rol cheie în judeţul Braşov, în tot ce înseamnă regiunea din centrul ţării şi în politicile de educaţie ale AUR.

La rândul său, fostul deputat PUSL a precizat că a luat decizia înscrierii în AUR în urmă cu două zile.

"Vreau să vă mărturisesc faptul că această decizie am luat-o nu mai devreme de miercuri, 15 noiembrie, în momentul în care îmi scriam un comunicat de presă pentru a elogia evenimentul care a avut loc în 1987, acel sâmbure de schimbare, acea dovadă de curaj, de atitudine şi de asumare. În acel moment am început să fac o paralelă între 1987 şi 2023. A venit ca o radiografie în urma căreia am constatat cumulul acelor informaţii pe care eu le scriam şi care erau destul de reale. Noi de mai bine de 30 de ani tot luptăm să avem o viaţă mai bună şi pasăm din generaţie în generaţie această responsabilitate generaţiei următoare", a declarat Loredana Predescu, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-i nimic Simioane, ramai cu ei si plecam noi la USR care am crezut in tine. Abia gasim loc deparazitat acolo.
0
0
Un t***n borit
2
0
a stat langa mine , am urlat si am zbierat amandoi din tribuna si el uite a ajuns tot sa urle de la tribuna tarii care ia deschis viitor politic , eu am ramas pe bara el tipa si urla la alesii poporului si el e un ales eu merit mai mult dar numai pot tipa si urla aiurea ca nu ma aude nimeni tac si inghit in secul piciorului
4
1
În mintea ta bolnava, nu crezi ca suntem pe maidanul de fotbal. Nu ți intatesti nimic. Din neant și apărut, în neant ai sa ajungi.Esti cel mai mare manipulator posibil, minciuna nu te va duce mai departe. Ești zero vârât, la toate capitolele. Asa ca ramai cu visele, cum întra în partid, după 2 sau 3 zile pleacă, calitatea ta lasă de dorit, iar cei ce ți se alătură o fac practic pentru un post bine platit
5
2
cica aur si sosoaca impreuna ar fi cotati cu cca 30% la europarlamentare se pare ca au multi simpatizanti si in diaspora asa ca normal la placinte inainte
6
0
Adica exact cu aia pe care pana astazi i-ai criticat pe drept ca au furat Romania la maxim si contra carora declarai ca va lupta A.U.Rul daca va ajunge la putere te intareshti mai Simioane,adica vrei sa te invetze astia si pe tine cum sa furi cat mai mult,caci de furat shtie tot prostul dar vrei sa furi mai mult decat PSD. PNL. si USR la un loc si pentru asta te intareshti cu meseriashi.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468