REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Simona Halep a dat cu racheta de pământ. A pierdut partida cu Aryna Sabalenka!

Simona Halep a dat cu racheta de pământ. A pierdut partida cu Aryna Sabalenka!

Replica API 16 ianuarie 2020 | 10:42 495

Simona Halep a pierdut partida cu Aryna Sabalenka, din sferturile de finală de la Adelaide!

Simona Halep (28 de ani - locul 4 WTA) n-a mai reușit o prestație la fel de solidă, precum în prima ei partidă oficială din acest an cu Alja Tomljanovic. Sportiva noastră a ratat șansa unui break în primul set, la scorul de 2-2, când totul îi era favorabil. De acolo s-a rupt totul.

Nici măcar intervenția lui Darren Cahill, la scorul de 3-4 nu a mai ajutat-o așa mult. De altfel, acela a fost singurul moment al partidei în care sportiva din Constanța i-a solicitat ajutorul tehnicianului australian.

Era 2-2 în primul set și Simona putea trece în avantaj pe serviciul sportivei din Belarus. Halep a ratat însă acel moment iar asta s-a văzut după aceea în jocul ei. Frustrată pentru că a greșit, Halep a dat cu racheta de pământ. Așa s-a făcut că în loc de 3-2 pentru Halep scorul a ajuns la 4-2 pentru Sabalenka.

Atunci a fost momentul în care Simona l-a chemat la bancă pe Darren Cahill. Tehnicianul australian i-a oferit câteva sfaturi tactice și se părea că lucrurile pot reintra în normal. Și, da, Simona a egalat la 4 în primul set, dar apoi ”s-a rupt” total jocul ei.

Sabalenka a câștigat nu mai puțin de șapte game-uri la rând, astfel că s-a ajuns ca în setul al doilea Simona să fie condusă cu 0-5. Abia atunci Halep a mai avut o tresărire de orgoliu, a mai câștigat un game, dar acesta n-a mai contat. Simona nu s-a aflat deloc în apele ei, dar este adevărat că și Sabalenka a făcut meciul vieții.

Sursa: digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa porti fular ofticatule ca ti se vad urmele de unghii pe gat, zdreanta cretina ce esti! Ai sa mori inecat in propriul venin, invidia ti-a luat mintile deja! Esti negru-n cerul gurii ca magarul in varful poolyi!
2
0
A dat cu mucii n fasole
0
0
sa vezi ca la comentarii favorabile lui halep dau manute rosii iar la alt articol cu buzarnescu cei care o critica primesc iar manute rosii desi e clar ca diferenta e mare in favoarelui halep si miki a jucat si ea tot in aceasta perioada in care nu prea au existat elite in tenis. asta e educatia hastagista , sa moara capra vecinului. daca vom continua asa ne asteapta soata iugoslaviei sau poate ca asta se doreste prin prin manipularea celor care sunt acum la putere!
1
1
Ai piedut continua, ai invins continua.
2
1
era normal sa piarda pentru ca este obosita dupa ce pularaul a mers cu ea in Australia si o fute non stop... individul dupa doua divorturi e invatat sa futa mult...
5
2
Ce dracu mai mancati rahat cu polonicul unii dintre sustinatori acestei nulitati a tenisului ? Nu acceptati faptul ca sub lupa masonului ion tiriac,indrumata de el in meciuri obsucure avand jucatoare de pe locul 120 in sus,protejata de un regulament WTA idiot care urmareste numai bani si adevarate valori ale tenisului sunt lasate de izbeliste. Punete-o pe halep sa joace cu primele top 10 WTA si atunci sa mai comentati toti pupincuristi acestei nulitati. STIE TOATA LUMEA CA MECIUL CU SERENA A FOST CUMPARAT PE BANI GREI DE STITI VOI CINE. CAT A CASTIGAT NULITATEA NUMAI DIN RECLAME DATORITA TROC
9
5
Bani multi pentru joc inconstant. Meritul ei este ca a speculat bine regulamentul darnic al WTA. Campioane reale sunt altele. Nici chiar multe din generatia asta nu pot fi numite campioane. Daca s-ar schimba regulamentele WTA ar aparea si sportivi adevarati nu numai vanatori de bani. Noi facem confuzia ca vorbim de campioane. De fapt e o afacere mai degraba bancara. Asta se vede la cat castiga multe din prima suta de jucatoare de fapt mediocre. Si cand apar si pseudodopaje acceptate tot de WTA... Schimb canalul.
6
1
De fiecare data cand cineva spune cat de proasta este oaia se trezeste cate un imbecil sa vorbeasca de cati bani castiga Halep! Mi se rupe de banii pe care-i castiga oaia!!! Pentru mine oaia este o jucatoare de tenis mediocra!!
7
3
... iar Sabalenka a dat de pamant cu Halep! Ca asa-i in fotbal, azi castigi si toata lumea te aplauda, maine pierzi si toti prostii te musca de kur! Pana una-alta, machidoanca pune an de an milion peste milion iar invidiosii mor de oftica si isi baga ghiara-n gat! O doare pe machidoanca drept in ghiot de comentariile noastre! Fraierilor!
10
9
Sa bag oaia sub mine sa vad cum zgheara.
10
2
O elita dominata de serena la 80 kg si 40 de ani, ori asta spune multe despre nivelul ridicol al wta.
18
3
nimeni dar chiar nimeni nu are cadearea de a o judeca vreun pic. este in elita mondiala. cinste ei!
7
17
Joaca la fel tehnica 0
11
4
Nu poate castiga la infinit. Este firesc sa mai si piarda.
12
5
Si daca a pierdut ce conteaza a si castigat destul,nu a fost o mare jucatoare la nivel mondial avand in vedere ca nu a castigat decat doua grand slamuri dar sta acolo in primele 10 tenismene ale lumi din 2014 fara intrerupere, lucru care este de apreciat.
10
4
Voi n-ati facut una de-un leu in viata voastra si acum va dati mici CTP-isti. Priceputilor...in viata mai si pierzi. Si marile echipe de fotbal n-au avut numai victorii. Dar intr-adevar voi astia care ati avut numai succes in viata aveti tot dreptul sa comentati. La munca, sclavilor...
11
12
este problema voastra ca a dat cu racheta de pamant
7
7
a dat de iubit acum,ce sa faci?
16
5
Ba,sint banii ei,ditsrctia ei. V-am zis ca nu mai pinde podiumul anul asta.Va mai face niste banishori,sa-i mai toace machidonii pe blocuri in mare.
18
4
Mai bine se dadea cu capul de pamant la cat este de proasta si incompetenta!
17
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212