REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Simona Halep, motivația dezmințirii despre viața personală: „Oamenii ne sunau și ne felicitau”

Simona Halep, motivația dezmințirii despre viața personală: „Oamenii ne sunau și ne felicitau”

Replica API 19 decembrie 2019 | 00:00 473

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) a primit din partea Gazetei Sporturilor premiul pentru cel mai bun sportiv al anului. În interviul acordat ziarului, jucătoarea a vorbit și despre viața personală.

În urmă cu câteva săptămâni, Simona Halep a avut un mesaj pentru fanii săi în care dezmințea știrea că a sărbătorit logodna cu Toni Iuruc. De ce a făcut acest lucru tocmai acum, mai ales că nu este prima oară când se scriu lucruri despre viața sa privată?

„Am vrut să clarific niște lucruri pentru că și noi doi avem familiile noastre și nu mi s-a părut corect ca oameni care fac parte din viața noastră să sune să ne felicite în urma unei știri false. Mi s-a părut o lipsă de respect totală, este a treia oară când s-a dat această știre de când am această relație.

Am simțit că este momentul să spun ceva, ca fanii mei, oamenii care mă apreciază să nu trăiască într-o știre falsă. Nu m-a deranjat că s-a scris pentru că se scriu foarte multe și inventează foarte mult presa românească, însă o știre falsă atât de personală... Este deranjant. Am spus în mesaj că o să-i anunț eu pe oamenii care doresc să afle atunci când o să mă logodesc și o să fac și următorul pas”, a explicat Simona Halep pentru Gazeta Sporturilor.

Toni Iuruc, 40 de ani, este un milionar machidon și a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată Wimbledon.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce rusine pentru stelica si pentru ma-sa ... putea sa-l intrebe pe becali si-i gasea un machidon virgin si bogat , nu un divortat de doua ori si mai mare cu mult decat ea... ce zice bunica-sa care manca cacat la poarta intr-un interviu mai de mult despre casatoria la machidoni...?!?
1
0
A zburat machedoanca in alt pat acum. Bine ca sta in Dubai sa se antreneze ca Romania ii pute machedoancei
1
0
parati, parati ,parati
4
0
Tomi e frumos destept si inteligent ,contrastele se atrag
3
2
Mare dreptate ai. Si Mok.ro sa ne suptu totu pe amandoi.
3
3
Tot timpul suge, suge pulisoaca.
5
4
simona, mai gandeste-te
13
1
si va minunati de ce sunt strimbi si urecheati si cu nasul mare ,ele cu curu mai aproape de pamant decit de cap .totul e pt avere ce conteaza ca omu e divortat de 2 ori si la ultimul divort nevasta era in luna 8 ca sunt veri intre ei ,paratii conteaza si ce a zis nea stere ca el l-a ales .
20
3
La valoarea ei chiar nu a gasit pe altul ? Cu 12 ani mai mare si despartit de 2 ori sau trebuia sa fie neaparat machidon si milionar? Cred ca din cauza parintilor l-a luat pe asta,au o tacaneala sa impuna la copii "sa fie machidon"...
23
5
Can't auzi de milionar mokan tell gandesti can e corect si cinstit. Va n gura de neam de hoti secaturi si koorve
10
14
Nu ne pasa de oaia bezmetica si de relatiile ei amoroase!!!!
14
6
mare proasta, casatorit de doua ori. ma cacam pe banii lui. ea nu are???
24
4
Cand auzi de milionar machidon te gandesti la evaziune si la afaceri dubioase.
27
5
Cind te duci la Cotroceni si te pozezi cu pres tarii nu te duci cu orce prieten -----d-asta vorbeste lumea ----ce o deranjaza ?----ingimfarea machidoneasca
18
5
Lasati fata in pace, ce va preocupa cu cine, de ce, cand, unde!E viata ei si face ce vrea.Probabil ca se fac bani din presupuneri si pareri in orice mod.
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272