REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Simona Halep și Sorana Cîrstea, agenți electorali pentru Ion Țiriac

Simona Halep și Sorana Cîrstea, agenți electorali pentru Ion Țiriac

Replica API 6 noiembrie 2019 | 00:00 444

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) și Sorana Cîrstea (29 de ani, 72 WTA), două nume exponențiale ale tenisului românesc, au postat în urmă cu scurt timp două mesaje cu temă identică: susținerea lui Ion Țiriac (80 de ani), care nu a fost încă validat în funcția de președinte al Federației Române de Tenis.

Mesajele publicate aproape simultan de cele două tenismene conțin fragmente în care Ion Țiriac este lăudat „pentru că nu are niciun interes” vizavi de poziția sa din fruntea tenisului românesc. Ambele jucătoare atacă Ministerul Tineretului și Sportului pentru că nu acordă finanțare forului lui Ion Țiriac.

„Domnul Țiriac a câștigat aceste alegeri democratic și este singurul om ce nu poate fi suspectat de vreun interes cu privire la conducerea tenisului din România. Cu toate acestea, MTS refuză în continuare finanțarea FRT. Această finanțare nu e pentru noi, este pentru activitatea zilnică a Federației, pentru juniori și copii.

(...) Din poziția noastră de promotori ai sportului românesc și ai României, solicităm responsabilitate din partea Ministerului, respectiv reluarea în regim de urgență a finanțării Federației si a programelor sale, acțiune de natură să mențină viu spiritul sportiv și performanțele româești la nivel național și international”, se arată în mesajul celor două.

Un mesaj asemănător a fost publicat și de către Marius Copil (29 de ani, 155 ATP), cel mai bine clasat jucător român din ierarhia masculină.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
KArate made in Eforie. Replica, ai scos comentariile. Angajati ai Primariei Eforie care sunt si Karatisti. Problema este cat anume sunt angajati ai Primariei Eforie, si cat anume karatisti. Ca daca faci sesizari ce tin de primarie, karatisti de genul, te trimit la plimbare. Asa ca, sa se ocupe cu karatele exclusiv in timpul lor liber. SI daca au job la primarie, sa se ocupe de primarie totalmente. Nu e asa Replica?
1
2
l ai controlat tu la coaie?
2
3
Haideti mai"ambasadoarele mosului"mai incet cu sportul pentru ca tenisul de camp este mai mult afacere decat sport,sunt bani in toate sporturile dar aici sunt intai bani si pe urma sportul,altfel cum va explicati ca multi tenismeni prefera un turneu care nu e nici macar GRAND SLAM unei participari la JOCURILE OLIMPICE.
6
2
Eu am investit moral in sportul romanesc si acum trebuie sa-mi recuperez investitia. Pai nu ?!?
9
3
Makidonii astia au un tupeu fantastic. ion Branza in romana tyri in albaneza nu a bagat niciun ban in sportul romanesc
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212