REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Sindicatul Europol, despre tânărul polițist care s-a sinucis la Cumpăna: „Incompetența l-a ucis“

Sindicatul Europol, despre tânărul polițist care s-a sinucis la Cumpăna: „Incompetența l-a ucis“

A.F. 2 decembrie 2023 | 00:00 4564

Un tânăr polițist din cadrul IPJ Constanța s-a sinucis pe 30 noiembrie a.c., împușcându-se în cap cu arma din dotare. Trupul bărbatul în vârstă de doar 22 de ani a fost găsit de colegi, într-o autospecială, pe câmp, în comuna Cumpăna. Sindicatul Europol a reacționat în cazul polițistului, acuzând șefii poliției de nepăsare.

Sindicatul Europol, despre tanarul politist care s-a sinucis la Cumpana: „Incompetenta l-a ucis“

„Remus, un tânăr de 22 de ani, din Vâlcea, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, promoție 2023, a fost repartizat la 400 km de casă, la Poliția Cumpăna, IPJ Constanța, a efectuat ieri ultimul serviciu.

Acesta și-a pus capăt zilelor, împușcând-se cu arma din dotare în cap, pe un câmp, în timp ce se afla în interiorul autospecialei de poliție. Un suflet pierdut care nu a fost semnalat nici la testările psihologice și nici de către șefii care aveau obligația să îl monitorizeze. 

Sunt mii de drame ale tinerilor care intră în poliție și care ajung să fie repartizați la sute de km de casă, cu salarii care nu le acoperă cheltuielile de chirie și de subzistență, de care nu pasă nimănui! 

Părinții lui Remus erau cunoscuți cu afecțiuni medicale cronice ce necesitau ajutorul și sprijinul băiatului lor, trimis la 400 km de casă. Durerea era mare și frustrarea că e departe de ei a contribuit la dezechilibrul psihologic prin care trecea acest tânăr. Dar cu toate acesta, nu interesa pe nimeni și nici nu se punea problema să i se aprobe mutarea mai aproape de casă. 

Nici în 2023, cei care conduc MAI nu au fost capabili să creeze un sistem de recrutare la județul de înscriere, în așa fel încât după absolvirea școlii sau după trecerea în corpul ofițerilor, să îți desfășori activitatea în județul de origine, în mijlocul familiei și a celor pe care îi ai în grijă.

Nu există predictibilitate în carieră, iar majoritatea mutărilor se realizează doar dacă sună cineva de la «partid».“, au transmis reprezentanții Sindicatului Europol.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Teste psihologice ca la gradinita !???!? Baaai desteptule .. daca iti dau sa faci un test dinala ‘de gradinita’ nu esti in stare sa il termini 20% ! Ciocul mic si joc de glezne ca se vede ca esti pe langa rau de tot Toti ca credeti destepti cu telefonul in mana dar pusi in fata unei situatii reale va cacati pe voi la propriu ! Nu il cunosc pe acest copil si Dumnezeu sa il ierte, dar cu siguranta alta a fost problema acolo ! Asa ca nu mai aruncati repede cu noroi in oameni ca doar la asta va pricepeti majoritatea .. la baza, un om a murit si tot idioti cu diploma sunteti unii dintre voi !
1
0
Deci, i'a lasat pe parinti sa se descurce.
0
0
Un copil in moment greu fara nimeni langa el. Seful lui e probabil un ciorbar burtos, p***t si obosit. Multi sefi, putini oameni.
2
0
Trăim într o societate plina de ura. Ne așteptăm.de la un tânăr agent plătit cu 3000 de lei sa aibă caracter tărie și puterea unui angajat fără griji plătit cu 7000 lei pe luna. Ne bucuram ca prostii când vedem horele dna cu 10 astfel de tineri. Suntem un stat eșuat.
9
1
Corect, incompetenta l a ucis, în cazul acesta, nu este exclus sa ramanem fără guvernanți și drogații speciale care s au dovedit a fi incompetenți. Ar fi ideal. Nu ca este rușine, voi cei de la sindicat sa emiteți astfel de idei, sau ați testat i competenta ie voi?
4
0
Sindicatul este bara-bara cu conducerea MAI și IGPR, cu acordul lor se iau toate deciziile astea stupide de angajări în alte județe, de teste psihologice de grădiniță…. Așa ca “ciocul mic” sunteți și voi părtași la crima…
12
0
Nu are dreptate deloc sindicatul. Este un băiat tânăr care poate trece peste orice obstacol în viață. Ce necazuri poți avea la 22 de ani. Dacă era intr-un război ce facea. Practică o meserie în care trebuie să fii tare de caracter și nu trebuie să cedezi la micile emoții negative. Dumnezeu să-l ierte că nu a știut ce fa face.
26
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108