REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SITUAȚIE ALARMANTĂ la Constanța: 'Locuitorii să se ÎNARMEZE cu FURCI și TOPOARE'

SITUAȚIE ALARMANTĂ la Constanța: 'Locuitorii să se ÎNARMEZE cu FURCI și TOPOARE'

Replica API 30 noiembrie 2019 | 00:00 839

Autospecialele de Poliție, CARBURANT cu PORȚIA!

Autospecialele de Poliție, CARBURANT cu PORȚIA!

Situația devine alarmantă în ceea ce privește intervențiile oamenilor legii, potrivit lui Daniel Constantin Avasilcăi, preşedintele Sindicatului Europol Constanţa. Este vorba despre faptul că, printr-o adresă primită de la nivel central, toate autospecialele de Poliție vor primi, pentru o anumită perioadă, combustibil cu porția, întrucât ar exista ceva probleme, stocul de suplimentare fiind redus.

Potrivit informațiilor noastre, până în decembrie, fiecare autospecială de Poliție din județul Constanța are alocată o cantitate de 25 de litri de carburant. Ceea ce este insuficient. ”Dacă o autospecială de pe o Secție rurală deservește câteva localități, combustibilul alocat se termină imediat. Și ce facem dacă sunt câte 3 sau 4 apeluri la 112 pe zi/noapte? În cazul acesta, localnicii ar trebui să se înarmeze cu furci și topoare? Sau să se aștepte că vor fi ținta infractorilor în orice clipă? Nu se știe până când va dura această situație, adresa a fost primită recent, însă se pare că retrăim perioada anilor 2011 – 2012, când am avut buget de austeritate”, a declarat, pentru Replica, Daniel Constantin Avasilcăi, preşedintele Sindicatului Europol Constanţa. De menționat este că o autospecială are un consum de 10/11%. Problema se pune și în cazul în care intervine o misiune în alt județ. În acest caz se pare că va fi consumat și mai mult combustibil, ceea ce ar însemna ca alte autospeciale să stea trase pe dreapta. Iar problema este în toată țara.

”Către toate subunitățile Inspectoratului: Urmare a adresei nr. 208822 din 21. 11.2019 a Direcției de Logistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române privind repartizarea cantităților de benzină în luna noiembrie, vă comunicăm faptul că, pentru luna noiembrie, cantitățile de benzină disponibile sunt insuficiente pentru efectuarea plinurilor tehnice la autospecialele din dotare. În acest sens, veți dispune măsurile ce se impun pentru utilizare justă a cantităților de carburant disponibile și încadrarea în aceasta în vederea efectuării misiunilor specifice, iar la finalul lunii nu vor mai fi efectuate plinurile tehnice la autospeciale. Totodată, precizăm faptul că, înainte de a alimenta autospecialele din dotare cu carburant, se vor verifica toate cardurile Lukoil pentru a se vizualiza disponibilitatea stocului de carburant alocat autospecialei”, se arată într-o înștiințare către toate subunitățile Inspectoratului de Poliție al județului Ilfov.

Potrivit informațiilor noastre, înștiințări asemănătoare au fost transmise și către municipiul București, dar și către județul Constanța. De asemenea, în adresă este menționat și: ”Precizăm faptul că stocul de rezervă aflat la dispoziția conducerii I.G.P.R. este redus, posibilitățile de suplimentare fiind limitate. În funcție de necesități se pot utiliza rezervele de carburanți constituite la nivelul unității sub formă de bonuri valorice sau stocuri lichide, după caz. Atragem atenția asupra monitorizării atente a stocurilor și consumurilor de carburanți la finele lunii noiembrie și a respectării disciplinei în ceea ce privește utilizarea cardurilor în stațiile Lukoil”.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Planeta este suprapopulata.Nu cataclisme majore,nu razboaie de anvergura,epidemii,molime nexam speranta de viata in crestere.Hrana si apa potabila devenind o problema globala, pentru supravietuirea vietii pe Terra e nevoie de autoselectia naturala.Cum?Desfiintand institutiile de forta!
3
0
Daca nu va convine plecati ma din politie si angajativa altundeva,pentru ca voi sunteti oameni capabili asa se lauda unu de-al vostru,"avem salarii mari pentru ca avem scoala ma,nu ca voi prostanilor".
4
0
Desfiintati politia locala,la Darabani Botosani sa desfiintat,se poate in toata tara!
5
1
poate sa le dea cat le o da, politistul ramane tot asa!
1
1
Ce timpuri cand te oprea un echipaj de militie si iti cerea benzina. Desigur, asa faceau si cersetorii: cereau bani pentru mancare, dar ii dadeau pe bauta
1
0
Antimilitie sugaciule
2
2
Nu avem nevoie de militieni imputiti, frustrati inepti si tupeisti prieteni cu interlopii din al caror mediu provin - dovada exprimarea excrementului garcesc de la 20:56. Ne aparam singuri inclusiv impotriva voastra bai miliotieni imputiti! in rest daca ma-ta-i curva si tactu comunis fa-te politist!
5
3
Hai cu austeritatea , taiati curentul , cresteti taxele, euro a sarit in aer ...si voi romanilor bagati capul in nisip si va faceti ca nu vedeti
2
2
Asta cu benzina se intimpa de douzeci si cinci de ani ca ei fura benzina.
1
1
Se dau amenzi fara numar.Unde se duc banii asria?
6
0
Forta PNL hahahaha maine poimaine opreste si curentu la 21
3
8
Coruptilor muye psd muye fagabou. Neam de secaturi si koorve
6
3
Sa mearga dancu frustratul pe strazi sa prinda criminalii si hotii. Chelul frustrat ii este frica de subalterni.
9
0
Hahahaha, super tare, dupa ce ca le taie gazu, ii mai fura si aia la pompa, pun 25 pe pompa da in rezervor intra vre-o 20, restul aer.
5
1
tu daca esti gunoier nu ai cum sa ai salariu de 45 milioane. Dar ai matura pe care poti sa o sugi
6
10
da salariile alea de 45 de milioane cand vi le taie? Tin minte si acum cand m am dus la banca sa iau credit si era un tablagiu din asta, a scos actele la trei case pe numele lui si adev de salariu de 48 de milioane. si pe tine te talharesc tiganii pe strada in mijlocul constantei
15
10
Am vazut toate filmele de pe netflix , ce ma fac ?
7
5
poate vrei sa spui...desfiintati-l pe putoarea de steflea care freaca cotoiul la primarie..nu face..nimic..nimic...acum ca vin sarbatorile,trebuie sa care porcul la unul si la altul..la aia care l-au preaslavitaia care l-au facut om..sa primesti 150 milioane de lei lunar fiindca te cheama steflea???. nici pe lumea ce va urma nu se va intampla asa ceva .INCREDIBIL..dar adevarat..asta-i ROMANIA..
20
3
Desfiintati jandarmeria deoarece platim politia locala iar activitatile se suprapun. Localii aduc sume la buget iar jandarmii fraeca menta si ne gazeaza.
21
15
Si asa sunteti inutili! Daca va solicitam si aveti pentru o fractiune de secunda impresia ca suntem cetateni onesti, ne sanctionati ca v-am deranjat! lasati ca ne aparam singuri inclusiv de voi! Si nu cu furci si topoare ci cu arme de foc cu glont de calibru mic si putere mare, detinute legal!
14
13
Au dat toti banii pe "frumoasele" luminite ale orasului ......
12
3
Ce ati facut ma PNListilor,pai fara sa le dati politistilor carburant pt.masini cine mai apara populatia de clanurile mafiote,traficanti de droguri,proxeneti de genul DINCA,beizadelele de tipul lui Mario Iorgulescu si restul hotilor pentru ca pana acum multumita politiei romane nu avem probleme de genul asta,sau avem ia spuneti voi ma politistilor haideti laudativa.
10
12
Nu intamplator sefii de sindicat au semnat colaborari cu PSD. Acum incep sa se vaite. Sa vina domnul sef de sindicat sa vada cum se plimba politisti continuu prin baza sportiva din Badea Cartan sa-i amendeze pe cei care isi plimba cainii fara lesa si punga de .. resturi.
13
6
PAI BINE MA NENE !!!!! ne ti prostit mai rau ca PSD !!!!!
12
8
Bravo PNL bravo PNL
15
15
Ca de obicei ...armata si politia pe ultimul loc ! Eu zic sa desfiinteze si armata si politia ...si sa vedem ce inseamna sa nu ai asa ceva ! Oricat de slab dotate ar fi ele ....multi gresesc spunand ca nu au nici un beneficiu ! Ia sa iesim din NATO ...si sa desfiintam armata ..politia ! Inainte sa primesc injuriile de rigoare , documentativa ce inseamna securitate nationala si ce beneficii sunt la mijloc atata timp cat avem armata si politie !?
19
10
Politia este prima care incalca legea prin simplul fapt ca nu intocmeste actele necesare conducerii unui vehicul: foi de parcurs, ordine de deplasare, din care sa se vada exact consumul de carburant. O masina sau autospeciala se plimba toata ziua fara o justificare clara a consumului.
15
22
pe ce punem pariu ca cel de la 06 52 e politist local? Sa i fie rusine pentru cum se exprima
22
2
Desfiintati politia locala deoarece platim jandarmerie iar activitatile se suprapun!
34
4
sa bage militieni din buzunarul lor ca doar ei se plimba
11
23
a venit PNL la putere de 2 saptamani si deja a vindut petrolul .hai siktir bosorogi din organizatia lui nea florea care ia 60000 lei pensie pe luna petrolul si gazul sunt vindute de pesede se duce la unguri si noi cumparam de la rusi jigodiile dracu de pomanagii si privitori la antena 3 .ati distrus tara comunisti imputiti ce sunteti sa crapati in chinuri si sa-l vedeti si pe iliescu la pirnaie plus hotii mai tineri de la dragnea incoace .voi va inghesuiti la fasolea lui fagadau ati ramas 25 % si pina la alegeri va mai curatati si voi siktir
28
17
politia locala se plimba doar dupa spaga si ciupeli.Nu se baga la un gratar ilegal in spatele blocului facut de tigani,manele la maxim in parcare linga ei la 3 noaptea.Eia au masinile ptr coarde,cumparaturi,chestii personale.Si orice hotie,hotul le spune sa.si gaseasca de treaba in cealalta parte a orasului,ca sa fure in voie. desfiintati ba trintorii astia! mAngalia,constanta
43
7
Suntem singuri pe mana noastra!
23
4
hmmmmm la cati politisti am vazut patruland prin oras in ultimii 29 de ani....cred ca mai bine le ar lua radiatoare pentru ca sa le fie somnul la birou mai usor
21
8
Sa v o suga pamantul secaturilor
9
5
Se mananca RAHAT. Eu am facut plinul la 2 autospeciale, fara probleme. Sindicalist de 2 lei.
20
6
Bai dobitocii si senili ce santeti. Cine drk a condus tara pana acum, PNL nu cumva PSD????. Ce tot va aia pe voi ca PNL in sus si in jos. Asta este efectul de bumerang al guvernari PSD...
34
29
Spuneti ca nu este PNL-ul de vina, dar de ce pana acum nu a fost problema asta? De ce cand vin la putere cei de dreapta incepe austeritateta?
40
22
Pt. asta de mai jos ! Mai pishatule de infractor , beleste ochii de betiv mai bine si apoi vei constata ca Politia Locala este pe teren si amendeaza gunoaie ca tine , frustrat infect ce esti !
13
52
Nu vezi picior de politist in Constanta,nici in masina,nici pe jos,nici national,nici local! Normal ca au curaj derbedeii!
53
11
A-ti votat PNL ul milogilor petrolul nostru merge la austrieci !
36
39
Pol locala este aservita si Fagadau iar in timpul liber doar dupa Ciupeala ...nu or sa stea ei pe bara - De unde si mai scor Spagile ! Sa fim seriosi !
39
12
Ce treaba are pnl cu asta , tampit sa fi sa nu vezi in situatie dezastruoasa a adus psd tara. Asa ca, ciocu mic, spalatilor pe creier.Politistii pot merge in patrula si pe jos sau sa aiba posturi fixe in zonele rau famate. Daca s-ar vedea interventii in forta , iar tov agenti ar fi corecti, atunci golanii s-ar gandii de doua ori inainte sa faca rele.Astia de la locala numai in masini stau, unul nu vezi in patrula pe jos. Ia sa bantuie peste tot si cu cate o huiduma de caine lup, Fagadau sa mai termine cu mocangeala la tiganime iar Dancu sa isi miste curu si pe teren, sa vezi atunci ordine.
62
28
ati votat PNL taceti si inghititi
42
51

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614