REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Situație STRANIE la Lumina! Casele sunt ”marcate” cu numărul 47, oamenii nu înțeleg ce se întâmplă!

Situație STRANIE la Lumina! Casele sunt ”marcate” cu numărul 47, oamenii nu înțeleg ce se întâmplă!

Replica API 19 aprilie 2018 | 01:55 4130

Primarul va face verificări

Primarul va face verificări

click pe imagine!

Situație stranie în localitatea Lumina din județul Constanța! Localnicii nu înțeleg ce se întâmplă și asta pentru că, de ceva vreme, pe garduri sau pe pereții caselor apare cifra 47. Pe modelul filmelor horror, când un criminal în serie își însemna viitoarea locație a ororilor, un tânăr, fiind pus pe șotii, chiar a făcut această comparație. Contactat telefonic de reporterii Replica, primarul a spus că va face verificări.

”Atenție! A apărut în Lumina un nătărău care vandalizează casele și gardurile consătenilor cu graffiti ! După mâzgălelile sale se pare că îl cheamă Petruș. Sunt vecini deranjați de faptul că și cu mama diluantului gardurile le-au rămas distruse și încearcă deja să afle cine este vandalul. Rog organele locale din Lumina cât și părinții să ia măsuri, să se autosesizeze din oficiu și să pedepsească făptașul. De exemplu, în caz că vandalul își recunoaște opera , să se gândească și el puțin : gardul costă zeci de milioane și zile de muncă iar acum așa va rămâne, vopseaua nu se duce deloc. Urât! Rușine!”, a postat un localnic pe grupul de Facebook Comuna Lumina. Și se pare că individul a acționat pe mai multe străzi: Câmpului, Alunuiu, Vântului, Iasomiei, Luceafărului, cât și altele. ”Aventura artistică începe pe Luceafărului, continuă pe Vântului, Câmpului, Alunului și se termină pe 22 Decembrie la cimitirul turcesc. Pe acest traseu sunt camere la 2Pași , la atelierul de tâmplărie pvc de pe Câmpului colț cu Alunului, la o firmă de pe 22 Decembrie, probabil și la Riky la depozitul de materiale de costrucții - și el are gardul mâzgălit - și la o vilă vizavi de cimitir care are camera ce bate exact pe gardul vecinului său. Sigur pe una din aceste camere apare făptașul. Tind să cred că e fapta unui singur scelerat și nicidecum a unui grup”, a adăugat o altă persoană. Și cum din peisaj nu puteau lipsi nici glumele cu iz macabru, un tânăr a spus: ”<47> reprezintă locul unde vor avea loc niște crime! Domnul fie cu voi, localnici din comuna Lumina!”. Contactat telefonic de către reporterii cotidianului Replica, primarul din localitate, Ioan Roman, a declarat că nu va sta cu mâinile în sân și că va face verificări pentru a afla cine este făptașul. De asemenea, oamenii au precizat că vor depune plângeri la Poliție.

Update: Se pare că totul ar avea legătură cu revenirea pe piață a trupei Specii, la care activează și Dragonu AK47, care, potrivit soundzone.ro, este un cântăreț de rap din România. Lansarea noului album va avea loc la Bucuești, la începutul lunii iunie, soliști fiind AK47 și Chimie. La Constanța, cei doi vor veni pe 2 iunie, unde vor cânta pe plaja de la Goblin, sub formatul Specii. Prin urmare, tinerii consideră că este vorba despre un fan înrăit.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel ce a scris in mesaje. Asa am mai scris ca asa este. .akolo se va petrece ceva taranii din lumina sunt veniti majoritatea din oras. .asa ca nui mai faceti tarani. ..
0
0
Ce sa faca spagagiul vostru de Primar,ia intrebatil cata spaga a luat de la Gepeto de la Boroianu R.A.
0
0
Pai nu merita asta care a mazgalit cu ak 47 un 7.62 intre ochisori.
8
1
Ce sa stie taranii aia din Lumina
5
4
Drogatii droguri multe in ro
6
1
Anul infiintarii echipei din liga a 4 a. E plin si in cta de astfel de insemne. Leprele din poarta 6. In Cta, doar Farul conteaza!
3
3
sa stearga cu limba, si pe el si pe ma-sa
7
3
Puneti-l sa stearga cu limba.
7
2
Hepaaa!! Hepatita c styke
5
3
Dragoonaasul 47 dili dalila dalilei. Vino mai aproape sa tragem niste key.
14
2
Primarul iar freaca pula. Ati dat o gramada de bani pe masina aia de gunoi si sa stricat. asta este hotie pe fata. La prima alegere ar trebuii sa dam afara pe labarul asta. Astfel nu o sa aveti strazile asfaltate si canalizari si lumina si etc... DEMISIA PRIMARULE. Uuuuuuu
9
2
Era mai frumos cu 666 ROSU. Why so serious ?
4
1
hahahah... wepaaaaa
2
1
Sau poate inseamna csa steaua 1947
1
2
pocaiti-va, sfarsitul e aproape.
9
3
serios ca ati asociat un natarau care mazgaleste cu un viitor concert poate atatia ani are si scrie pe garduri varsta..sau kilogramele pe care le are sunt atatea variabile...
6
7
praaaaaaaa
9
2
Dragonul ak47 loveste din nou
20
1
Film serial 5D cu scuipati si scaune rupte.Abia astept episodul urmator. Urmeaza rapirea primarului.Rapirea din serai.Abia in ultimul episod va fi salvata comuna Lumina.Primarul se intoarce.
9
3
SA SE IA DE MANA CU PINOCCHIO DE LA OVIDIU, DE 6 ANI SE PLOIMBA IN TURCIA ITALIA SI NU A FACUT NIMIC. SA-L PUPE PE BOCAI PE UNDEVA CA I-A LASAT FINANTARILE DE ASFALT SI PROMENADA..RESTUL E BASCALIE!
12
1
Cel mai incompetent primar, Roman Minciunica Cheliosu nu face nimic, pt ca se plimba prin Portugalia si alte tari pe banii oamenilor care platesc taxe si impozite. Minte de sparge apele, Primaru' Minciunica !!
13
2
Oare Super Primarul va salva comuna Lumina ?? asta vom afla in episodul urmator...
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369