REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

'Şmecherul' din Hârşova, care-şi făcea joint la volan, SANCŢIONAT de POLIŢIE! VIDEO

'Şmecherul' din Hârşova, care-şi făcea joint la volan, SANCŢIONAT de POLIŢIE! VIDEO

Replica API 22 octombrie 2018 | 00:15 762

Poliţiştii au şi declanşat cercetările după ce cotidianul Replica a prezentat un episod în care un tânăr s-a filmat la volan în timp ce-şi făcea jointuri. Acesta a fost identificat şi invitat la Poliţie, acolo unde a fost sancţionat şi a rămas şi fără plăcuţele de înmatriculare ale autovehiculului.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din orașul Hârșova, care ar fi postat un filmuleț pe o rețea de socializare în care încalcă mai multe reguli privind circulația rutieră pe drumurile publice. Astfel, persoana în cauză a fost invitată la sediul Poliției unde, după activitățile specifice în astfel de cazuri, a recunoscut că a condus un autoturism înmatriculat în Constanța pe DJ 223, intre Cernavodă și Seimeni, la data de 19 octombrie a.c. Polițiștii constănțeni au aplicat o sancțiune contravenționala de 1.580 de lei și 4 puncte penalizare, pentru folosirea telefonului mobil, nepurtarea centurii de siguranță și lipsa asigurării obligatorii tip RCA. De asemenea, au fost ridicate plăcuțele de înmatriculare pentru lipsa asigurării obligatorii, fără drept de circulație.

Amintim că un tânăr din Hârșova a demonstrat că este un mare fan al filmărilor în direct, transmise de la volan. Mai mult decât atât, în zecile de filmulețe postate pe pagina sa de socializare se poate observa cum își confecționează jointuri, exclamând: ”Nici Napoleon nu făcea atâtea deodată, să-mi bag…”.

L.C.

Citeşte mai multe AICI:

ȘMECHER DE HÂRȘOVA, PERICOL pe STRADĂ: Live la volan în timp ce-și face jointuri! VIDEO!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gunoaie de la meno invidiosi ce vreti Raul altuia
0
0
eu am condus in Mangalia fara acte masina neinmatriculata si cum mam dat un pic la gabor nu a mai suflat era chiar ala del laudati voi aici ha ha ce curajos e
0
0
Adevarata pedeapsa pentru el este sa I se dea moaca public si sa I se spuna cat e de bou,cat de cacat si prost este. O amenda nu face decat sa-i sporeasca ,,prestigiul '' printer cei la fel cu el,sa-l faca sa se laude si mai mult. Apoi,fapta arata ca omul este din punct de vedere al starii psihice un pericol,asadar nu trebuie sa aiba girul pentru a pastra carnet de sofer. Strazile sunt pline pe trotuare si pe carosabil de indivizi chiar foarte periculosi. Autoritatile sunt castrate,oamenii platitori de taxe umiliti si traitori in nesiguranta.Infractorii periculosi primesc pedepse blande.
2
0
IN CARE MAMA ISI BAGA PULA IN CURVA CARE LA FATAT SAU PROASTA CARE LA CRESCUT DANIELA RACU COPIL ORFAN LASAT DE LA 6 7 ANI FARA MAMA CE ERA SA INVETE DA LA BOUL DE STAN BAICU CARE ESTE PLIN DE DATORII
1
1
Foarte mare pedeapsa. Vai de capul nostru cu tara noastra.
2
2
Pacat ca nu a luat un copac in plin...sincer...un cretin care putea sa omoare oameni nevinovati...se compara cu Napoleon..un vierme psihopat...sper sa nu apuce 30 de ani.
5
1
corciti aia sunt pericolul in Constanta pe langa tiganii pur-sange.corciturile cu bani si smecherii prosti creeaza tragediile.De ce nu fac figurile astea cand ies in afara Romaniei?Acolo politia chiar isi face traba nu merge ca la noi.Constanta egal africa alba
5
1
nu tiganii sunt pericolul societatii, ci rapiditatea cu care se intinde plaga romanilor tiganizati. i-au depasit numeric pe tiganii neaosi.
7
1
Foarte educativ. Alteta sa,rejele volanului si soselelor trebuie sa lucreze la rutiera
1
0
Cine oare poate fi Baicu ??? care nu are grija de cei doi copii. poate asistenta sociala se autosesiseaza sau protectia copilului, copiii aceia sunt vai de capul lor.
4
0
ok jeg de oameni.. muriti in dumnezeii vostrii de ratati replica mortilor vostrii.. muriti.. familiile voastre sa moara in incendiu cu cel mai mare chin. Cacati de oameni care fac jurnalism de sat. ratatilor , muie multa.
4
12
smecheri gramada dar nu au bani de asigurare obligatorie, e ca un machedon in Armani dar cu papucii rupti si nespalat
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920