REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Smiley, cu Gina Pistol pe pârtie. Și alte vedete au fugit după zăpadă, la munte

Smiley, cu Gina Pistol pe pârtie. Și alte vedete au fugit după zăpadă, la munte

Replica API 31 decembrie 2019 | 00:00 473

Smiley

Vedetele s-au luat la întrecere, pe conturile sociale, în fotografii din vacanţa de Sărbători. În timp ce unii au ales să plece departe de ţară şi ne zâmbesc de pe plajele însorite, iată că alţii au preferat un scurt concediu la munte, unde zilele acestea ninge ca în poveşti, bucurându-se de zăpadă ca nişte copii.

Nici nu a dat bine prima zăpadă că vedetele noastre s-au şi „teleportat” pe Valea Prahovei.

Gina Pistol

Solistul Andrei Tiberiu Maria (36 ani) alias Smiley şi iubita lui, Gina Pistol (38 ani), prezentatoarea emisiunii ”Asia Express” (Antena 1), au postat pe conturile sociale fotografii din vacanţa de la Predeal, unde nu se află singuri, ci cu peste 20 de prieteni, cu care s-au jucat în zăpadă, ca în copilărie.

Cristi Borcea, Valentina Pelinel

Printre vedetele care şi-au făcut bagajele şi au dat o fugă la munte se numără şi fostul finanţator al echipei Dinamo, Cristi Borcea, care pe 17 ianuarie va împlini 50 de ani. Eliberat din închisoarea Jilava pe 6 noiembrie, el şi-a dorit o vacanţă alături de cei dragi, la aer curat, postându-şi pe conturile sociale o fotografie alături de actuala lui soţie, Valentina Pelinel (39 ani), de fiul lor, Milan (3 ani şi jumătate), şi de Melissa (15 ani), fiica lui cu Mihaela Borcea, prima soţie. Dar alături de ei se mai află, în acest concediu, şi gemenele lor, Indira şi Rania, în vârstă de nouă luni. De dragul micuţilor, Cristi a construit un om de zăpadă şi i-a dus pe cei mici la ”Dino Park” din Râşnov, după care i-a plimbat cu sania trasă de cai. Borcea şi Pelinel au luat cu ei în Poiana Braşov nu mai puţin de 3 bone, ca să îi ajute.

Adelina Pestriţu

Şi Adelina Pestriţu (32 de ani), celebrul fotomodel şi fostă vedetă tv, se află la Poiana Braşov, alături de soţul ei, Virgil Şteblea, şi de prinţesa lor, Zenaida, în vârstă de un an şi 4 luni, bucurându-se de prima zăpadă înfofolită în haine groase.

Daniela Crudu

Nici fosta asistentă tv Daniela Crudu (30 de ani) nu s-a lăsat mai prejos, aceasta aventurându-se pe o pârtie de ski din Ucraina, unde a făcut show alături de sora ei, Ana Crudu, şi de gaşca de prieteni.

Daniela Crudu

Ea a purtat un echipament sportiv de peste 1.000 de euro.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toate curvele au ajuns subiect de stiri...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272