REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Smiley și-a dezvăluit numărul de telefon în videoclipul piesei „Ce mai faci, străine“

Smiley și-a dezvăluit numărul de telefon în videoclipul piesei „Ce mai faci, străine“

Replica API 13 martie 2020 | 00:00 1245

Smiley

Oricine îl poate sună de acum pe Smiley sau îi poate trimite mesaje text pe whatsapp dacă urmărește videoclipul noii sale piese, „Ce mai faci, străine?” și descoperă, ascuns în imagini, cifră cu cifră, numărul sau de telefon.

„Mi-am dorit mereu să vorbesc direct cu cei care îmi ascultă muzică, să-mi spună ce părere au despre piesele mele și ce ar vrea să mai asculte. Așa că, m-am gândit să dau printr-o provocare direct numărul meu de telefon, că să ne fie mai simplu să ne auzim și să comunicăm. Mi-e dor de casă, de toți ai mei și abia aștept să-mi spună sau să-mi scrie lumea „ce mai faci, străine”, pe unde ai umblat?”, spune Smiley aflat în America de la începutul lunii februarie pentru a face muzică împreună cu o parte din echipa de la HaHaHa Production.

Lansată cu provocarea inclusă de a găși mesajul ascuns în imaginile clipului, piesă „Ce mai faci, străine?” este difuzată deja de radiourile din țară, are mii de ascultări pe platformele de streaming și este pe primele locuri în trending pe youtube, cu aproape un milion de vizualizări. Peste 1000 de persoane au descoperit numărul de telefon al lui Smiley ascuns în clip pe care au și trimis prin intermediul whatsapp mesaje scrise, video, vocale și fotografii. „Am primit deja sute de apeluri și mesaje. Abia aștept să vorbim și să aflăm mai multe unii despre alții.”, le spune Smiley celor care vor descoperi numărul sau în clip.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jeug nostru
3
0
Buna miscare. Este si asta o forma de a-ti promova videoclipul.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212